Ja tas otrs pasaka ka vairs nemīl un negrib,vai ir vērts tālāk cīnīties?

Ja tā pasaka,kas tad būtu jādara?
a)Jābūt lepnam un lai cik stipri pats nemīlētu nekādā gadijumā nevar pazemoties,kaut ko lūgties.Jācenšas ātrāk aizmirst,jāsāk citu meklēt,kaut pašam negribas,jo var arī nemaz nesameklēt un tā arī palikt vienam ar savu lepnumu.
b)Lūgties lai nepamet.Dienām ilgi stāvēt uz ceļiem durvju priekšā,ar asarām kājslauķi pieslacīt.Jo var gadīties ka tomēr apžēlosies un paņems atpakaļ.
Ko darīt tam nabaga pamestajam?

dzozefinaups  .....15.21 Tev taisniiba,esmu bijusi bezgala laimiiga,stabila,un jaa-esmu lutekliite...ja! Ne visiem ir bijis lemts piedziivot to-ko man.... Bet zinu-kaa ir,kad saap...... mans vis...vis...-aizgaja,no kurienes neatgriezzas..... atdotu visu,lai tas nebuutu noticis.... bet atceries vienmeer-mees nespeejam ietekmeet visu! un jaa,neskatoties uz to visu-esmu laimiiga.....un nejau nauda taadu dara! Cilveeks,cilveeciiba,ticiiba un labestiiba! un 99% sseit apspriesto teemu-ir pilniigi stulbas...-nauda,,tievums,,daikts,, Lai ko dziivee dariitu-man viss veicas,un pallaujos tikai uz sevi.....neskauzzu...neluudzos...un citu labumus nekaaroju! Un neviens no teemas variantiem nav normaals!!! _preciizaak-nav receptes!!!!

MrJones  Uztaisiit skandaalu.

Laila14  Katram sava sapratne par Laimi./15.52/ dzozefinaups tu savu porciju dabuji.Cits saņem mazas devas ,cits lielas...citam viss vēl priekša. Zāles no Indes izķir tikai daudzums.

dzozefinaups  .....vai laime dalaas porcijaas....? :) :) lai vai kaa-jaa,esmu pateiciiga...ka man ir dots buut laimiigai,prieciigai,smaidiigai,veiksmiigai... noveelu-katram sannemt savu devu. :) ....un nepaardozeet... ar varu miillss un laimiigs nebuusi....un uz citu aadas-arii taads neklluusi....

solva  Paldies,dzozefinaups! Sapratu! Un, ir tā, ka nav katram viena recepte, viens ceļš! Mēs esam atšķirīgi! Ja sieviete saka- man vajag personīgo telpu, tas nenozīmē, ka nemīl! Ir jācīnās par savām jūtām un laulību! Un, tas, kas, saka, ka tā nav- nozīmē, ka nav neko baudījis no mīlestības kopā būšanas laimes!!!!!

Vanesa15  solva, zelta vārdi. Ir jācīnās par savu laimi un jūtām. Stiprie to dara un spēj. Protams, ne gadījumos, kad otrs ir tukša skaņa un pilnīgi un galīgi nē.
Savādāk scenārijs prognozējamais - gļēvuļi pakāš visu labo ar domu, ka nu tik cits partneris atrisinās visas problēmas, bet tā nav, ar citiem būs tās pašas problēmas un plusā vēl citas. Un tad jau taciņa zināma - pa taisno OHOs un varēs klabināt klaviatūru līdz 90 gadiem, kamēr sačervelēsies pirksti.

dzozefinaups  ssai dziivee nekas nav vienkaarssi...tomeer,ja paanalizeejam-mees passi meedzam visu sarezzggiit,sagroziit un mekleejam probleemas... daram taadas lietas-ko veelaak nozzeelojam,bet nespeejam mainiit,veelamies otru mainiit,pieprasam,dusmojamies,teelojam,spiiteejamies.....bet dziive ir iisa-lai taa izniekotu! un,manupraat-laime naak pie tiem,kuri speej noveerteet mazuminnu.... :)

solva  Saka- Dievs, esmu nelaimīgs- tas parāda, ko nozīmē īsta nelaime, skat- Dievs esmu laimīgs- viņš padara Tevi vēl laimīgāku, lai saproti, kas ir īsta laime.....Ir vērts aizdomāties!

Tikliite  Lasot pēdējos komentārus padomāju - cik viegli un ērti ir čivināt par mistisko "laimi" un dot unikālus padomus, atbildot uz jautājumu "Ko darīt tam nabaga pamestajam?"

senga  Ar varu mīļš neķļūsi..Dzīve turpinās,jāpārdomā dzīve,jāmeklē jauns ceļš pa kuru doties.

AivarsN  Labākais veids kā dabūt atpakaļ sievieti,parādīties sabiedrībā kopā ar citu. Ja viņai ir kaut kripatiņa jūtas un vēlēšanās atgriezties,tad atlidos kā spārnotā raķete. Ja nē,tad nekāda lūgšanās,zemošanās,ne garīgā izaugsme nepalīdzēs. Tikai bailes no konkurences un pazaudēt silto vietiņu, var reāli nostrādāt. Tas pats princips kā ar darba vietu. Jā,ir daži izņēmumi,bet tā ir tik reta parādība,ko nav vērts pat pieminēt.

piladzoga  vienmēr jābūt rezerves variantam,jeb plānam "B" ..tad arī nevajadzēs gaudot :DDD

Mailija  AinarsN,ļoti labs padoms,ja tiešām pavisam gribi no tās sievietes atkratīties.(vismaz manā gadijumā tā noteikti būtu).Vispār jau tāpat vien uz līdzenas vietas tā mīlestība nebeidzas,tātad pirms tam kaut kas ir bijis.Varbūt kāds aizvainojums vai kādi citi notikumi,bet jebkurā gadijumā ja tiešām ko gribas vērst par labu-trešās personas iesaistīt NEVAJAG.

Vanesa15  AivarsN
ar citām sievietēm spēlēt teātri ir bīstami, nav tik viennozīmīgi, ka nostrādās. Var dūjiņai uzsist arī riebumu un pazaudēt viņu pavisam un neglābjami. Dīvaini, ka vīriešiem ir tāds stereotips, ka citas parādīšanās nostrādās. Es no saprātīgu sieviešu viedokļa, ne tikai sava, bet arī NE visu sieviešu vārdā, varu teikt, ka sievietes nav sajūsmā par svešās gultās apvārtītiem džekiem, sevišķi ja āmen un galīgais punkts attiecībām vēl nav pielikts.

sexneeder  Jabut ieksejam noteikumam: Es nemilu cilveku un neveidoju/neturpinu attiecibas ar cilveku, kurs nemil mani. Punkts. Bus DAUDZ vieglak atrast sev pareizo nakotne un izvairities no liekiem pardzivojumiem.

butterfly5  KO lūgties, ja vairs nemīl?????? Nemīl un viss, gribi būt kājslauķis turpini ciest, bet nez vai kāds laimīgs bijis šādā situācijā.... Ir arī citi cilvēki un starp tiem būs kāds ar ko ir forši...kurš mīlēs...

aquaserpente  9 mm ventilāciju pierē tam teicējam un miers. Pašam/ai labi, un citai/am netiks. :P

Fausts  Mailija, Tev tas varbūt nav pieņemami, bet lielākā daļa nenobriedušu sieviešu reakcija ir tieši tāda, kā to apraksta AivarsN. Lai piepildītu mūžīgās ilgas uzvarēt skaistumkonkursā par titulu "Miss Neaizvietojamā", visi līdzekļi būs labi, lai likvidētu konkurenti un tiktu atpakaļ pie sāniem vīrietim, kurš vajadzīgs tikai tādēļ, lai tiktu pie kārotā kroņa.

"Nabaga pamestajam" jāmēģina pieņemt realitāti tādu, kāda nu tā šobrīd ir. Tas ir ļoti, ļoti grūti un sāpīgi. Labā ziņa ir tā, ka tas agrāk, vai vēlāk beidzas. Sekas mēdz būt tādas, ka cilvēks turpmāk sevi tik ļoti sargā no ievainojumiem, ka bieži izvēlas palikt viens.

AivarsN  Pirms tā rakstīt,domājat ka neesmu pārbaudījis arī citus variantus? Ar to citu sievieti jau var vienkārši sarunāt,lai izpalīdz tik nozīmīgā pasākumā. Tā uzreiz jau jūtas pret bijušo nebeidzas un pa īstam jau neko jaunu tāpat nevar uzsākt. Bet tā aizgājēja taču to nezina.😀

Liigucis  Piegriezās! Cik uz randiņiem aizeju, kungi tik par bijušajam vien runā...nu tad ejiet šņukstēt šām pie durīm vai pie psihologa, nevis uz randiņu!:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu