Ja tas otrs pasaka ka vairs nemīl un negrib,vai ir vērts tālāk cīnīties?

Ja tā pasaka,kas tad būtu jādara?
a)Jābūt lepnam un lai cik stipri pats nemīlētu nekādā gadijumā nevar pazemoties,kaut ko lūgties.Jācenšas ātrāk aizmirst,jāsāk citu meklēt,kaut pašam negribas,jo var arī nemaz nesameklēt un tā arī palikt vienam ar savu lepnumu.
b)Lūgties lai nepamet.Dienām ilgi stāvēt uz ceļiem durvju priekšā,ar asarām kājslauķi pieslacīt.Jo var gadīties ka tomēr apžēlosies un paņems atpakaļ.
Ko darīt tam nabaga pamestajam?

AivarsN  Šī metode lieliski nostrādā arī gadījumos,kad kāda nolūkota dāma nevar izlemt,vai derēs viņai,vai nē. To gan es atklāju pilnīgi nejauši. Kaut arī nevajadzēja,bet tūliņ bija klāt.

newgame  Pieāķēt mājas pie radiatora, teljuka ieslēgt sporta kanālu, nebarot, dot dzert tik alu, un pēc nedēļas šī parakstītos mīlēt līdz kapa malai.

Tikliite  Liigucis, jā, šo es arī labi pazīstu. Zēni mums tādi maigi un ievainojami, visi tā cieš no ļaunajām pāridarītājām, ka nu tik stāvus Daugavā lēkt vai iekrist mūža depresijā. Tikai sievietes no azbesta, kā tanki - tām gan nekas nesāp, neievaino, jo viņas pašas vienmēr vainīgas, i pie tā, ka vecim apnīk, i par to, ka ne tā paskatījās, i par to, ka noveco, i par to ka vecam bizness neiet kā vajag, i par to nezin ko, lai tikai būtu par ko vainot. Bet, ja nevar atrast iemeslu, tad vienkārši tāpt vien, profilakses pēc. Un, jebkurš iemesls ir labs, lai notītos. Un labi vēl, ja ardievas pasaka. Ir gadījies piedzīvot, ka i ne to nespēj, jo grūti, redzi. Pašai viss jāsaprot, jo gaišreģes, redz´mums te visas ira. Bābas, ne vīrieši! Fuck! Esmu dusmīga! Nevajadzēja braukt pa šito ceļu!!!

raina1970  Kāds man ļoti tuvs un mīļš cilvēks pavisam nesen risināja līdzīgu situāciju- viņš bija tas teicējs- ja pieturamies pie tēmas uzstādījuma.. Un teikšu tā- tas bija smags laiks- līdz šāda lēmuma pieņemšanai, un nebūt ne viegli nāca arī viss turpmākais- pēc tam, kad tika darīts zināms, ka nu - sorry, bet nebūs.. ( teicējs bija vīriešu kārtas, ja nu kas)Kas visu to kaut cik noturēja kaut kādos pieņemamos rāmjos- ta bija pašcieņa, izpratne par to, kā ir pašam un kā ir otram, un neļaušana otram pazemoties.. ar izskaidrošanu, ar runāšanu -kādēļ notiek tā, ar ieklausīšanos- jo abām pusēm jau ir tā, ka kaut kas ir bijis ne pa prātam. No tēmā piedāvātajiem variantiem- īsti nav derīgs ne viens , ne otrs.. ja nesapratīs- kapēc tā milestība, vēlēšanās kopā būt ir pačabējusi.Kādam var līdzēt - laiks, kas dod iespēju nomierināties sakāpinātām emocijām, un tad ir iespēja uz visu paskatīties ar prātu.. Citam - vēl lielāks nervu sistēmas kairinājums uz galēja riska robežas- atrums, augstums, adrenalīns.. un pēc tam situācija jau liksies krietni vien piezemētaka.. Jāatceras , ka sāp-- tas, ka nenotiek tā kā velamies, ne jau kas cits..

MrJones  " sievietes no azbesta" --es nebrios, ka viirieshi ir juutiigaaki, kaa juus, sievietes...juus tiesham ejat kaa tanki..paari viirieshu Dveeseleem! Bez iejuutiibas, bez cienjas, bez nekaa,,..tik maakat pieprasiit Labumus...jaa,,..par to juus patieshaam uztraucaties!! Izspiest vairaak, kaa konkurentes..,audzeet pashapzinju taadaa veidaa, to juus pieprotat!
Bet,,..attieksme pret viirieti, kaa pret kaut kaadas otraas shkjiras cilveeku....pasuutiit nah** prieksh jums VISPAAR neko nenoziimee,,.kaapeec nee ja kaut kur sola vairaak Labumus, shtrunts ar visu viirieti, ka tik komforts!!
Taapat, saakot jau ar tiem randinjiem,,.cik viiriesh cilveeku juus nechakareejat,,..sarunaa, neatnaak,..vai ar atnaak, pateerzee un notinas miglaa, kaa bezveests pazudushaas..?!

Tikliite  MrJones - Tu arī nespēj adekvāti uztvert tekstu, bet interpretē tā, kā Tev pašam ir izdevīgi. Piekrītu, ka šeit ļoti daudzām sievietēm ir neadekvāti augstas prasības. Viņas grib visu ko, pieprasa par daudz. Bet, vai vīriešiem tā nav? Vai vīrieši šeit neuzstāda augstas prasības? Vai, Tavuprāt, pieprasīt no sievietes mūžīgo jaunību, vienmēr labo garastāvokli ar smaidu sejā arī tad, kad gribas kliegt no sāpēm. Un vainot, vainot, vainot visas par to, ka kāda izpildījusies ne tā, kā Tev paticis. Šī ir lieliska vieta, kur atnākt un izvemties uz visām sievietēm, nešķirojot. Un vīriešos, protams, nav nekādu trūkumu, viņi ir tikai briesmīgo, bezjūtīgo azbesta sieviešu upuri. Un, brīdī, kad tiek pacelts kārtējais smagi cietušā vīrieša jautājums, desmitiem žēlsmirdīgo māsu izvelk mutautiņus, lai noslaucītu sāpināto zēnu asaras, lai pēc tam atrautos bietē par to, ka ne tā pasniedzi, vajadzēja vēl piekniksēt.
Da nu i nafig! Es tinos prom no šī "sartīra".

zefiirinsh  Ne a ne b, jāpieņem situācija un jātlaiž un varbūt šīs attiecības pāries draudzībā...

Vanesa15  kāda draudzība ar bijušajiem???? Ar cilvēkiem, kas piekakājuši dvēseli un paspēruši ar kāju? Un kas tālāk, klusībā turpināsi mīlēt un sevi mocīt, klausoties ´´drauga´´ gultas stāstus?

Vispār palasot šo tēmu un komentus, vēl vairāk izkristalizējas šejieniešu pamata publika. Bez jebkādām vērtībām, īsti patērētāji ar sačakarētu psihi. Kā kaut kas nepatīk, tā čau. Pie nākošā/ās. Un tur tas pats. Atrofējušies no normālas cilvēcības, no ņemšanas - došanas. Un ik pa pāris mēnešiem staigā no vienas pie otras, jo nekad un nekur nebūs labi. Pa starpai iebāž degunu OHOs nocopēt nākošo, kam pačakarēt dzīvi

Anciite  Jānogaida, " jāpastāv malā".. jo viss plūst un mainās, un kas zin, kas būs pēc mēneša, diviem.. varbūt tā " mīlestība" ir bijusi tikai sajūta, ka tā ir " mīlestība".. kaut kā tā.

Lianna  Ja sievieti neapmierināja iepriekšējās attiecības...vai autors ir gatavs mainīties...ja nav...tad ko ņaudēt.
Kas bijušajā ir tāds īpašs? Ja to zina...tad vajag dabūt to kvalitāti citādā veidā vai no citas sievietes. Tātad ir jāpūlas, jācīnās. Taču ne par veco...bet par jauno.

Mailija  Kas te par kaislībām!!Es varu tikai pateikt,ka nu nav tā,ka tikai sievietes ir tās labās un vīrieši sliktie vai arī vīrieši ir labie un tās sievietes sliktās.Ir labie un sliktie abās frontēs.Viss atkarīgs no tā ko palaimējas satikt.Un nevar vadities no dažiem kretīniskiem indivīdiem ka arī visi pārejie ir tādi!

AivarsN  Lai dabā saglabātos līdzsvars,tie labākie pamanās sapīties ar sliktajiem.

Piparkuka  Ja to, ka nemīl, pasaka sieviete- noteikti un pat obligāti ir vienkārši jāpagaida!!! Tāpēc, ka viņa īsti nemaz nezin... Un var sagribēt atpakaļ!
Tikai, protams, vīrietim ir jābūt Īstam Vīrietim un jāsagaida!
Nu cik ilgi, nu var būt pusgads, var būt vairāki gadi. Taču jebkurš taču zin- ja tu patiešām mīli, arī 10 gadi nav nekas. Pilnīgi nekas.
JA vīrietis spēj iet ar citu- tas nav mīlētājs. Vairs neticu tādam:(
Jo sievietes ir tik gaisīgas un nepastāvīgas, bet vīrietis- ja reiz viņš saka, ka mīl. Nu tad tas ir uz mūžu un vi;ņš nevar pēkšņi sākt iet ar citu. Tad tas ir nodevējs:( un kur tad tā viņa mīlestība?!.....

Tā ka, kā es vienmēr saku- ne jau cīnīties, vienkārši MĪLI!!!! Paliec un mīli, visvairāk. Tas ir vienīgais, ko var visaugstāk novērtēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu