Vai ir jēga uzsākt attiecības... ja krasi atšķirās ienākumi... par sliktu vīrietim?

Vai ir jēga uzsākt attiecības... ja krasi atšķirās ienākumi... par sliktu vīrietim?Abi normāli cilvēki, BET atšķirība ienākumos ir vismaz 3x un arī vīrietis uz minimālās nesēž, ir nodrošināts, patstāvīgs... ir savstarpēja patikšana, bet izklaižu iespēju līmeņa atšķirība ir graujoša,... kkā tā.
Varbūt kādam ir pozitīva pieredze?

losamigos  ja nav vienadi ienaakumi jebkuraa gadiijumaa nekas nesanaaks.kautkaa neticu ka maximas kraaveejs tusetu ar maximas direktori.taapat bagaatais vecis miles nabadzigo pelnruskiti kameer buus jauna smuka.kaa novecos nems naakamo smuko.visvairaak uzjautrina ja sieviete peec 40 meklee bagaatu smuku.vechi reaalaaki.saprot.ja nav naudas var pat oho nenaakt.

Piparkuka  Gan pēc pieredzes, gan skatījuma uz šo lietu- tam noteikti nebūtu nozīmes, noteikti. Visu izšķir jūtas un pat teikšu- sievietes jūtas!
Un viņa tātad var sniegt viņam šīs izklaides- iespēju tajās piedalīties, kopā!!

Piparkuka  To jautā vīrietis!!! Kā izrādās!
:)

Piparkuka  Bet sieviete arī vēlas un domā tikai par izklaidēm! Tāpēc jau viņa dzīvo un pelna!!
Ja´, es arī gribu aizbraukt uz Vīni Ziemassvētkos vai sarunāt randiņu Parīzē. Mierīgi....
Te galvenais, lai vīrietim neieslēdzas kompleksi par to, ka viņš to nevar, nespēj, ko ta viņš. Tas ir vienkārši nepatīkami.
Kā tad bagātie vīrieši uztur nabadzīgās:)) meitenes?! Nu tāpat- sniedz viņām visu ko foršu!
Man arī kristu uz nerviem tas, ka restorānā vai kafejnīcā otrs paņem tikai 1 alu un 1 grauzdiņus, kad tev tiek dota iespēja ēst visu, ko tikai girbi!!
Vai, Parīzē esot, negrib ieiet pat 1 mazā cafe!! Absurds! Un tādi ir....
Sievietei patīk baudīt.
Un, ja es bērniem nopērku koncertu biļetes, loģiski, ka es nopirktu arī vīrietim! Tikai viņam ir JĀGRIB būt kopā ar mani- tur, visur!!!:)))

Fausts  Sieviete šinī gadījumā ir daudz priviliģētākā stāvokli, jo viņas vajadzības ir apmierinātas. Man kā vecim būtu grūtības samierināties, ka sieviete pelna vairāk. Bet, kam nauda - tam vara. Neapzināti, droši vien, meklētu veidu, kā viņu pazemot, ja pavisam godīgi. Vai arī meklētu iespēju, kā pelnīt vairāk.

Sarkangalvite23  Ja vīrietis vēlas strādāt, nav problēmu. Ja nevēlas, tad gan kopā dzīvošana ir problemātiska.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu