Vai ir jēga uzsākt attiecības... ja krasi atšķirās ienākumi... par sliktu vīrietim?

Vai ir jēga uzsākt attiecības... ja krasi atšķirās ienākumi... par sliktu vīrietim?Abi normāli cilvēki, BET atšķirība ienākumos ir vismaz 3x un arī vīrietis uz minimālās nesēž, ir nodrošināts, patstāvīgs... ir savstarpēja patikšana, bet izklaižu iespēju līmeņa atšķirība ir graujoša,... kkā tā.
Varbūt kādam ir pozitīva pieredze?

JurisK  Varētu pilnībā piekrist solvitas 13:13 viedoklim, tik vienā punktā nē - vīrieši Latvijā pelna vairāk kā sievietes. Tā kā - turpiniet meklēt dāmas, ir viņi, t.i. - mēs esam bagātaki kā pelēkā sieviešu masa!:)

Vanesa15  Domāju, ka pašam ciparam nav lielas nozīmes, ja vien vecis spēj sevi apgādāt. Sevišķi mūsdienu ekonomiskajos apstākļos, kad ne viss ir tā kā varētu un gribētu.

BET, pasarg Dies no tupiem večiem, jā tieši no TUPIEM.
Klīst tāds nevienam nevajadzīgs, satiek foršu, gudru un naudīgu sievieti, kas viņu iemīl, uzstutē uz kājām, apčubina, iedod pašapziņu... Un tad vecim sāk celties deguns gaisā, ka viņš baigais nezin kāds, un ka var dabūt vēl labāku. Sāk snaikstīties apkārt meklējot pļavu zaļāku. Bet savā tupumā nesaprot, ka vajadzīgs jau bija tieši tai vienai, nevis visām. Un kad esošā patriekusi un citām nafig nav vajadzīgs, nu varbūt kāda svilpaste noplivinās gar degunu, bet ne vairāk, tad ir renstelē un pakaļā. Un tad lamājās uz visām pasaules sievietēm kādas viņas cūkas.

Droshs_Plecs  Sieviete nekad nevērtēs vīrieti, kas pelna mazāk par viņu. Zemapziņā viņa vienmēr gribēs spēcīgu veci, kas ir "virs viņas".

dzozefinaups  13.13 Ja sieviete ir tik bagaata...... tad nevajag taisit probleemas.... Nevienam slinnkkis un nabags nav jaannem! Mees dziivojam taadaa laikmetaa,kad ir izveeles iespeejas,neviens nesaprecina pret savu gribu! viss ir vienkaarssi!-nekas netiek uzspiests! kur probleema?? par ko var cepties-analizeejot-kaa buutu,ja buutu..... ja runa par naudu,un to-kuram taas vairaak...-taa ir katra passa dariissana....bet neviens neuzspiezz...... Arii es nennemtu bomzi... Atkaartossos-galvenais,lai ktrs pats sevi speej nodrossinat-tad var iet kopaa...... -neskaitot,kuram tad taa aldzinna lielaaka.... citas veertiibas kopdziivee ir svariigaakas,un saustarpeejaa sapratne!

Fausts  Dross_Plecs, kā Tu zini, ko VISĀM sievietēm vajag, vēl jo vairāk, kas ir viņu visu zemapziņā ? Vai Tu komentārus lasi, jeb pārtiec tikai no savām dievišķajām domām. Tad jau sievietes tieši tāpat varētu teikt, ka vīriešus interesē tikai un vienīgi sekss. Bet tā taču nav, vai ne? Nu, piekritīsi, varbūt ka VISIEM tā nav.

magnija  nu ja man kā sievietei būtu 3x lielāki ienākumi par man tīkamu vīriet... nu ja vīrietis ir forš , tad lai nekristos viņa pašapziņa, es vienkārši nestāstītu kāda man ir alga(parasti jau arī neviens nestāsta) vai arī teiktu 3x mazāku... nu pakrātu... a pēc tam skat!!!! mantojums..:) un tērētu plānotajām iecerēm kopā

neko  Baidos nekas tur nesanāks. Vismaz mēģinot veidot ko līdzvērtīgu. Praksē tas nozīmē nepārtrauktu attiekšanos otra labā. Vienā brīdī viņai apniks atteikties, lai ieturētu formāli līdzvērtīgu pozīciju.

Laila14  Bla..bla..bla..Bet, viedokļi ģeniāli.Visi zin kā vajag..un kā nevajag.Pilnīgs kosmoss😊

Torpedo  neko, piekrītu, ka viņai un viņam agri vai vēlu apniksies, uz vienalga, cik kurš no viņiem pelna. Ja vispārina - tad cilvēkiem tas ir ļoti dabiski, ka viss apnīkstas
Bet par konkrēto gadījumu varu vien iesmīnēt bārdā un pateikt kko vispārīgu, tipa, _Bagātie arī raud_. Nē, nu dabīgi, ka veci onkuļi ar naudu meklē jaunas miesas, kas tad paliek vecām tantēm ar naudu?

Epifanija  kas tās par izklaidēm, ko nevar atļauties nodrošināts, patstāvīgs vīrietis, bet sieviete var - dārgi ceļojumi? Var taču laist sievieti vienu pašu ceļojumā un gaidīt atpakaļ, attiecībām neizjūkot, kur problēma...

malva  zefīr , Tev paps un mamma ir?

miglainaa_plava  Zinu šito variantu. Grūti. Sākas jau ar sīkumiem - sieviete grib apmeklēt pasaules zvaigznes koncertu - nu patīk viņai laba mūzika. Biļete - 80 eur, ne pati dārgākā, bet vīrietis nevar atļauties - jāiet vienai.
Tad ziemā patīk kalnu slēpošana, ne tikai Alpos, bet arī Latvijā tas ir dārgi. Atkal - jāiet vienai.
Ceļojumi ārpus Blatijas valstīm - atkal vīrietis nevar atļauties, - jābrauc vienai.
Sieviete grib aizbraukt atpūsties ar auto, bet vīrietim nav auto, viņš piedāvā braukt ar velosipēdu vai sabiedrisko transportu, un gulēt teltī nevis viesu namā. Kur to pacietīs?

Bet brīvā laika jau nav daudz. Ja brīvdienas, atvaļinājums tiek pavadīts vienatnē vai ar draudzenēm - tad paliek pavisam maz tā laika kopā būšanai ar vīrieti. Un visas spēcīgākas emocijas tiek gūtas ar citiem.

Vai arī - jāatsakās no saviem dārgajiem izklaides veidiem un jāsamierinās ar tiem, ko var dabūt par velti. Var jau ar velo aizbraukt uz mežu, var paklausīties kādu vietējo grupu par velti pilsētas svētkos, aizceļot uz Poliju vai Lietuvu. Bet cik ilgi noliegsi savas patiesās vēlmes?

Kopdzīvē arī problēmas. Sieviete vēlas nopirkt kaut ko skaistu - mēbeli vai virtuves tehniku, vai ko citu. Bet vīrietis mēģina kaut ko "sastutēt" par velti. Dabūt lietotu, ka tik kaut kādu, nedomājot par estētiku vai ērtībām. Sieviete ir spiesta dzīvot nabadzes dzīvi kaut arī varētu atļauties dzīvot kā pašai patīk. Cik ilgi apspiedīs sevi? Vai arī - pērk visu pati. Un nejūtas labi. Un tad vēl vīrieša kompleksi un agresija par to.

Torpedo  Tā liekas, ka te sievietes taisās dzīvot saules mūžu un lepnoties līdz pašam galam. Neviena nedomā, ka jekurā brīdī var sākties nelaime un tevis jau drīz nebūs. Domājiet labāk ar mūžību un mantu, ko rūsas un kodes nemaitā!

daris  Problēma ir nevis ienākumos , bet tajā kad sieviete vēlas un domā tikai par izklaidēm .

miglainaa_plava  Sieviete nedomā TIKAI par izklaidēm. Viņa STRĀDĀ, un vairāk un labāk nekā tas vīrietis. Bet brīvajā laikā grib kvalitatīvi atpūsties. Bez atpūtas nav arī darba spara, nav pozitīvisma un veselības. Kas tad sieviete ir kāds darba robots, tik strādā un strādā...

Torpedo  migalinā, lai tak viņa grib, ko tik grib - tas nevienu netraucē un neuztrauc - dies ar viņu

vakars_uz_ezera  zefiirin - nē, meklē bomzeni :D labām un ilgstošām attiecībām... Dīvainis, Tu nekad nespēsi izveidot attiecības, ja viņa to nevēlēsies... Un ja viņa TO vēlas, lets go.. nebremzē

ketija_20  kad es iepazinos ar savu viiru, tad vinjam ienakumu nebija, jo bija zaudejis darbu un bija gruti nomaksat dzivokli. man tas netrauceja, jo biju iemilejusies lidz arpratam un to pat neredzeju. sodien viss ir citadak, pec vairakiem gadiem, kops sesam kopa sodien vinjs pelna vismaz cetras piecas rezes vairak par mani. ja es butu skatijusies uz ienakumiem, butu garam palaidusi lielu laimi. kur ir garantija, ka nezaude darbu, nepaliek nabags vai kapec pec liela krituma nav iespejams pacelties krietni augstak?? jebkurs var ienakumus zaudet un jebkurs tos iegut.

av2  a kas, dziivojam vienu reizi. Man gan tas neapmierinaatu, nav mans variants, bet es saprotu, ka ir reaali taadi paari, kur sieviete tiessam pelna ne tikai 3x vairaak, bet 10x vairaak.Jo karjera dziivee iet labaak. Un tad??? Miilestiiba ir...laime ir..beerni ir utt, karocce, dziivo pavisam laimiigi.Ta kaa, neredzu iemeslu uztraukumiem .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu