Iepazīšanās internetā

Zinu, ka tūlīt mani noknābās.. :))) bet izskatās, ka www.oho.lv "sevi ir izsmēlis" un šeit apgrozās tikai tie, kuri meklē " ar ko, kur, kad pārgulēt" attiecības. Vai variet, no savas pozitīvās pieredzes, ieteikt kādu interneta vietni, kurā ir citādāka publika?

AivarsN  Acīm redzot,lielākā daļa cilvēku šodien ir ļoti pieticīgi un neko vairāk par seksu un sīkiem pakalpojumiem no pretējā dzimuma negaida. Tikai dēļ tā vien,patiešām nav nekādas vajadzības dibināt ģimeni. Tie mazākumā palikušie dīvainīši,kuri kaut ko zina par augstajām vērtībām,tajā kopējā pūlī maldīdamies,nespēj viens otru atrast. Savādi,ka nevienam nav ienākusi prātā doma,izveidot iepazīšanās portālu tieši viņiem.

newgame  Jus, divainisi ar augstakajam vertibam, saitu izveidosiet, a mes prastie, seksa milotaji, atnaksim, un to piebradasim.

Astronaute  Domāju, ka pēc 40 gadiem ir jābūt situācijai, ka katrs pats ir pilnvērtīga personība ar saviem ienākumiem, dzīvesvietu, interesēm. Un to otru meklē tikai kopīgai izklaidei un seksam. Tad arī sanāk tās normālās attiecības, jo otrs cilvēks netiek "iegruzīts" kaut kādās sadzīviskās problēmās, ne savu bērnu audzināšanā, ne savu kredītu maksāšanā. Piemēram man ar dzīvi viss bija kārtībā, vīrietī nemeklēju kaut kādu problēmu risinātāju. Paveicās un satiku vīrieti, kuram arī viss sakārtots, kurš meklēja partneri. Sākumā domāju, ka tiksimies tikai uz vakariņām, kādām jaukām naktīm, kopīgiem tusiņiem. Un neiespringu. Neko neprasīju, negaidīju. Bija labi, domāju, ka nav ko iespringt. Kamēr viss patīk "tusēšu", ja kas neiepatiksies vai nesanāks, tad domāšu. Pēc mēneša bija izbrīnījies, ka vēl neesmu pārvākusies pie viņa, jo vakariņas un naktis kaut kā pārvētās par katras dienas tikšanos. Varbūt problēma ir tajā, ka sievietes gaida kaut kādu īpašu mūža mīlestību, apliecinājumu tam, ka pēc pirmā sex būs attiecības. Vajag dzīvot vienkāršāk, izbaudīt to, ko dzīve piedāvā (protams smadzenes neviens nav atcēlis - nevienā situācija nedrīkst darīt to, ko uzskati par nepieņemamu). Dzīvot, priecāties par to, kas notiek šodien. Galu galā neiespringt par to ko padomās citi cilvēki, ja kaut kas nesanāks. Nekad nevar zināt kur tā lielā veiksme slēpjas.

Lucy  Es tāpat domāju,ka te bezmaksas mau.. māja un iepazīties var dajebkur,ja ir laba zaķene ar enerģisku dupsi.Tie kuri gadiem te meklējās,patiesība izbrāķētie,ar maziem krāniņiem,impotenti,par sievietēm,laikam tas pats,tikai viņas bez krāniņiem:))))

losamigos  miiljaas sievieites.nu nevajag vecim peec 40 juuru zvaigznes kino un liidziigas bleenjas.vecis smagi straadaa visu nedeelju un brivdienaas grib vienkaarshi iedzert paseksot.unnevajag klaareet ka taa nav.varbut kaads botaanikis grib to romantiku.un taapeec daudz sudzibu ka virieshi negrib preceet..nafig.kas bijushi preceti zin ka agri vai velu izjuks viss.taapeec ja negribat to sausmiigo sex peec jusu vaardiem.tad tuseejiet seit iilgi ilgi.un rociet rociet.butu labaak gravjus rakusas..😃

geoneo  visur vienadi, 10gadus atpakl bije reali cilveki ar kuriem vareja iepazities tagad......neizteksos

JAU11  Žēl ,bet tādas aizdomas .....ka viss cilvēciskai, jūtas, attiecības ir kaut kur pazudis, palicis tikai sex -tā tagad modes lieta ! Kā var būt runa par kvalitatīvu seksu ,ja tur nav jūtu - tā taču prostitūcija!!!

zefiirinsh  op.lv publika nedaudz motivētāka... te var iesēsties pagrīdē un bezdēt un burkšķēt... tur tas portāla softs biku savadāks es teiktu motivējošāks... pluss maksa, sakarīgāka...

zefiirinsh  AivarsN, draugos.lv strādā slikti, kā iepazīšanās instruments...

Labrador  Vareetu piekrist.Regjistreejos krietni sen.Bet ar lieliem paartraukumiem.Tuvaakajaa apkaartnee sasniedzamaas sievietes palikushas taas pashas.Un arii diskusijaas.Protams,neliela dalja naakushas klaat,kaa arii dezerteejushas. Shis izskatiisies,kaa akmens sievieshu laucinjaa bet iepaziishanaas portaalu sievieshu kopeejaa iipashiiba-paarlieku augsts pashnoveerteejums,neadekvaati augstas prasiibas pret partneri,tiekai sava viedoklja stumshana. Un partnerim turklaat jaatbilst kaadam,vinju zemapzinjaa radiitam teelam.Shii iemesla deelj izjukushas ieprieksheejaas attieciibas un jaunas vietaa neveidojas.Arii uz tikshanos ir kuutras,sarakste var vilkties meeneshiem.

Viirieshu probleema ir cita.Viirietis var buut labi attiistiits,nodroshinaats,izskatiigs un briinas,kaapeec neveicas.Neveiksmes ceeloni atklaaja Agnese Zeltinja. Galvenais,lai viirietis prot flirteet.Ir kategorija viirieshu,kuri to neprot,vai negrib maaciities.Piemeeram,man nav tendence randinjaa glaimot,melot,liet cukuruudeni.

Nerons  Geisha...
kādi tādi ukraiņi ?
Tu Ukrainā esi bijusi?
Viņiem kas, savu meiteņu trūkums pēkšņi iestājies....nesmīdini tautu...tie meklēs nopietnas attiecības.....:), ja nu vienīgi iespēju tikt ES

Araabs  Te vismaz var piemērīt vai nespiež:))

Pillerina  Te tāda pati iespējamība, kas draugiem, feisbuks vai laukos zaļumballe. Šajos tusiņu objektos vismaz īstās sejas redzamas un zaļumballēs personību tēla kopskatu izpētīt.
Bet oho - tikai redzeslauka spodrināšanai un gramatikas pilnveidošana :-) Lai gan - ir ari tāds retāks foršs cilvēks šeit sastapts, tas nav noliedzams.
Tā kā - viss atkarīgs no paša uzstādītās latiņas - cik augstu stutēt, cik zemu palaist.

Labrador  Der pieveerst uzmaniibu diennakts laikam. Sievietes aktivizeejas tieshi laikaa,kad rit darbadiena.Tas noziimee,raciaonaali izmanto darba datoru darba laikaa. Peec 18.00 viss apsiikst.Taatad visdriizaak sievietei ir partneris ar kuru nav iisti apmierinaata.Gribas ko jaunu un labaaku,bet iisti neuzdroshinaas vai vienkaarshi nevar.Tas ir iemesls tam,ka ar oho pasazhiereem sarakste var ieilgt meeneshiem,bet reaala satikshanaas un pasaakuma apmekleeshana nekad nenotiek.

Nerons  Citādāka publika ir interešu vietnēs, piem.copes lietas.lv utttt...;)

Realitaate  Iepazīšanās internetā ir līdzīgi, kā pirkt kurpes mazpazīstamā interneta vietnē - nekad nevar zināt, ko saņemsi. Pasūti vienreiz, otreiz, bet kad redzi, ka saturs un bilde neatbilst realitātei, tad pārstāj veikt pasūtījumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu