Iepazīšanās internetā

Zinu, ka tūlīt mani noknābās.. :))) bet izskatās, ka www.oho.lv "sevi ir izsmēlis" un šeit apgrozās tikai tie, kuri meklē " ar ko, kur, kad pārgulēt" attiecības. Vai variet, no savas pozitīvās pieredzes, ieteikt kādu interneta vietni, kurā ir citādāka publika?

Liigucis  No sevis jau nekur neaizbēgsi!:))

Laila14  Ko Tu darīsi ar viņu ja iepazīsies? Sadosies rokās un lūkosies zvaigznēs.Rakstīsi dzeju un vārīsi zupu.Pastaigāsies pa Vecrīgas tumšajām ielām.Visas tā kopā būšanas ir Ilūzijas.Un, pašpietiekamam, nodrošinātam cilvēkam tas neinteresē.Tie, kas grib kopdzīvi ir Atkarīgie.

sieviete_1968  Es gan par Oho,jo tieši te satiku savējo. Ne uzreiz,apmēram pēc pus gada kopš reģistrācijas pagāja. Paziņās ir pāris kas OP sapazinās,arī veiksmīgi. :)
Liigucis pareizi pateica-no sevis naizbēgsi,citiem nav dots iepazīties kaut vai būtu reģistrējušies visos pasaules saitos. Kāpēc diez tā?? (bumbastik,Tev jātaisa par šo tēma). :)

valmierietis333  - flirts lv (bet ,iespējams, tur vairāk jaunieši apgrozās , vismaz tāds novērojums) ; bet saits labs !

- pieminētā otra puse - tikai tad ,ja esi gatava maksāt par uzturēšanos saitā , bez maksāšanas pat savu profilbildi nevarēsi apskatīt ,kur nu vēl vēstules lasīt !
(iespējams ir kas mainījies , sen neesmu tur bijis) , principa pēc neapmeklēju maksas saitus (kāda biznesa projektus) ,lai varētu vienkārši ar cilvēkiem aprunāties ... Tik sekls vēl neesmu !

- iepazisanas lv (cilvēku daudz , bet ar kaut kas nepatika , vairs neatceros ...)
Viens laikam , ka ļoti daudz spama uz epastu nāca - ap 20-30 vēstulēm dienā ! Un ar vai nebija kaut kādi ierobežojumi ar vēstulēm ! Vai arī no neaktīviem profiliem nāca vēstules ! Tiešām neatceros!


- Gan jau tas pats gribu lv ir viens no labākajiem variantiem - kur gari un plaši pa punktiem godīgi izstāsti kas un kāda esi , ko vēlies un nevēlies un gaidi epastā vēstules , tikai ievieto sludinājumu pareizā sadaļā , lai gan tas tāpat negarantēs , ka nerakstīs visādi seksa tūristi , mazgadīgie gribulīši un līdzīgi frīki , jo tie pa lielam lasīt neprot !

- Kopumā cilvēki(protams ne visi) visur ir izlaisti , kā no ķēdes norāvušies nozombēti bērneļi !
Liela daļa normālo cilvēku nemaz nesēž šādos saitos , pat nav informēti par tādu esamību !
Pa lielam internetā iepazīstas cilvēki ar problēmām - lielākām vai mazākām !

... Un visu beidzot OhO uz kopējā fona nav nemaz tik slikts ! ;)

newgame  Tas ka cilvēks nevar, nespēj, neprot iepazīties, nav apkārtējo vaina, bet gan paša. Ja zieds neatplaukst, tad vajag viņu laistīt, bet ne sēdēt un gaidīt kad tas notiks, jopcik, ka poets izteicos.

Lele  Es meenesi atpakal nolaadeeju Tinderiiti...un biju paatikami paarsteigta kaada publika tur apgrozaas. Ir, protams, feiki profili, bet ...dazhi cilveeki mani tieshaam patiikami paatikami, biju arii uz randinju :-)

Un otra lieta, verot valjaa to appu, nav jaalasa (vai jaaaizgriezh galva), lasot debiilu dienas textus, nav reklaamasm nav negaaciju...

jurks  viss labāk ir tur kur mūs nav! kaut kur tur- citur! gan jau ir vietas kur procentuāli vairāk "labu" cilvēku, bet vai tieši mums trāpīsies tas ideālais? mēģināts nav zaudēts, kas neriskē tas nedzer šampi! kurš meklē, tas arod, bieži vien, visu mūžu! tas ir gadījumā, ja esam ļoti sarežģīta personība! lai veicas! jo patiesībā, tas ir mūsu dzīves viss lielākais uzdevums, atrast savu otro pusīti! lai izdodas!

Geisha  Mēs esam maza tauta un tāpēc vari reģistrēties jebkurā latviski rakstošā saitā vēži būs tie paši. Ielogojos vācu saitā. Tur arī ir tas pats. Atklātā tekstā prasa - seksu gribi? Negribi? Tad arī gar acīm nemaisies. Angļu saitos arī ir sastopama apšaubāma publika. Jebkurā iepazīšanās saitā būs vairāk seksa meklētāju nekā ģimenes veidotāju.
Mēģini aizbraukt uz Cēsu Briedīšiem. Briedīšus esot nopircis ķīnietis. Ja leitenes tagad labprāt prec nost japāņus, tad varbūt mūsu zeltenēm ir jēga paskatīties uz ķīniešiem? Ukraiņi arī nāk biezā slānī. Šitie varētu gan gribēt nopietnas attiecības.

Liepa53  Arī te var iepazīties ar radniecīgi domājošiem. Bet to bieži nosaka zvaigžņu stāvoklis. Ja būs lemts, tad viss notiksies.

Lele  geisha...man liekas, ka daudz kas atkariigs no taa, ka Tu pati sevi pasniedz...

Man arii ir drushkas, kas izliek erotiska rakstura (izkarina pupus vai izliek kaajas vai nofokjeejies ar atveertu muti) vienalga kur..kaut vai FB..un Tu sanjemsi seksa piedaavaajumus no visas pasaules...un tad suudzas, ka seksu tikai piedaavaa. Bet Tu sevi izstaadi kaa seksa objektu...un taapeec arii ir taada reakcija.

Bet mana koleege (40 g) pirmo reizi ieregistreejaas vienaa iepaziishnaas saitaa, aizpildiija Anketu un neielika bildi vispar (nebija laika vai nebija)....un vinja sanjeema vienu vieniigu veestuli. Apmainiijaas ar veestuleem. Aizgaaja uz randinju ...un appreceejaas (es biju kaazaas).

Geisha  Lele.... Tā pati prostitūcija - ja nav pieprasījuma, nav arī piedāvājuma. Sieviete vīrieti kārdina (kārdināt vēl nav ļauties). Un kā gan viņa to vīrieti dabūs, ja nekārdinās? Vīrietis sievieti primāri uztver vizuāli. Arī vīrieši bieži vien tikai "tausta"cik tālu sieviete viņam ļausies. Nav jau viņi nekādi dzīvnieki.
Daudzi te esam kā tādi ezīši miglā...migla zudīs un viss būs savādāk.

neko  Iespējas iepazīties/atrast vēlamo ir atkarīgas tikai no cilvēka paša, nevis vietas kur viņš to dara un kādus tehnisko palīglīdzekļus izmanto.

bigg  Nezinu gan, par ko te runājiet, man neviena nav piedāvājusi pārgulēt..

AivarsN  Tikai šeit ir tāda ekstra kā PA,kur pretējo dzimumu var iepazīt daudzpusīgi. Ja vajag ātri un uzreiz,tad piemērotākais būs Badoo. Līdz katram zaķim redzams attālums,lai kur arī pārvietojas. Man tāds iespaids,ka godīgās meitenes sēž Draugos un gaida kad kāds uzaicinās papardes ziedu meklēt. Un starp tām visām spēlītēm tur ir arī iepazīšanās klubiņš,tikai bez PA.

Torpedo  Nebēdājies, Anciite, tauta runā, ka ja ne šogad, tad nākošgad Rīgas ostā pienākšot vesels kuģis ar _Īstajiem vīriešiem_ no Brazīlijas un katrai latvju zelteneai sanākšot

Epifanija  iepazīties internetā ir tas pats kā šķirstīt karikatūru albumu - Herlufs Bidstrups, dažreiz no smiekliem nokļūt līdz asarām, vai arī sajust līdzjūtību, nekā personiska...

Ingucits  Nopietni Torpedo??

multi  Neaizmirstam, ka pēc 40 tiek Nigērijas prinči vai ASV škirteņi, kam ir naudas problēmas, nevis brazīlieši spēka gados...

vakars_uz_ezera  Anciite, vai Tiešām oho.lv ir tikai tirliņa savākušies bez izglītībām?? neticu :) Un ja tiešām vis oho "veči"g rib Tevi tikai īsu brīdi, mož pamaini ko savā "dzīves līnijā ":)

Rekomendācija: iemet aci mieru-tikai-mieru DG, tur ir laPs atzinums par to, kāpēc tie veči tādi un šādi, un izrādās, kā grāmatās raXta, beibes pie veču uzvedības ir pašas vainīgas :)

av2  neviens te neknaabaas, bet...saruugtinaassu, vissi vissur meklee to sex :( :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu