Kāpēc vieniem veicās un citiem nē?

Ir jau te kungi un dāmas kuriem ir izdevies atrast savu cilvēku un ir tādi kas gadiem meklē un tā ari neko nesameklē ne šeit,ne tur ārā.Nekur!Cerība jau ir zudusi ,bet pēc paraduma turpina meklēt.Jo ir pieraduši vnk kaut ko meklēt.Tad no kā tas ir atkarīgs?Vai no tā cik smuks,izglītots,gudrs,bagāts esi vai tikai no veiksmes?
Tēmas ideju man ieteica kāda jauka dāma kas arī šeit ir sameklējusi savu vīru.Ir laimīga un tagad tikai izklaidējas.Piebildīšu ka viņas vīrs arī nav nekāds Apolons,tāpat kā es ar lieko svaru,bet viņa tieši viņu izvelējās.

sieviete_1968  Pa tēmu...manā gadījumā nospēlēja Veiksme. Pareizāk sakot maza maza veiksmīte kas izpaudās tajā ka manējais ir uz jūs ar datoru un vienkārši nemācēja te pievienot bildi. Ja mācētu-neredzēt man viņu kā savas ausis,tas toč. Nekļūdīšos ja pateikšu ka sievietes te nemēdz satikties ar bezbilžu profiliem. Kā zināms,kas neriskē tas nedzer šampānieti. Es riskēju...tagad pat nezinu kam pateikties...Oho,Dievam,veiksmei vai liktenim. :)

sieviete_1968  Sanntana- Attiecības ir jākopj (c),
dzozefinaups- Noteicossaa ir cilveeka energgija....pozitiivisms...skats uz dziivi-dziivesprieks! (c)
AivarsN- Vēl tāda lieta kā karma (c)
N4Y- Citiem te džekpots (c)
MrJones-.no veeleeshanaas, attieksmes atkariigs (c)
Sarabi-katram sava karma (c)
puuuka-.veicās visiem,bet ne visi savu veiksmi spēj noturēt (c)
Mailija-atrašanos pareizajā laikā un pareizajā vietā (c)
magnija-atkarīgs no paša meklētāja (c)

Labāk par šo visu nemaz nav iespējams pateikt...:)))

Laila14  Patiesība nemēdz būt jūsu vai kāda, patiesība ir viena un visiem. Cilvēkiem vienkārši ir dažādi viedokļi, taču vieniem viedokļi atspoguļo patiesību lielākā mērā , otriem mazākā, trešajiem tie atspoguļo melus. /Shiva/ Es pieturos pie Šivas teiktā..))..

Bazhix  Pastāsti, ko Tu esi darījis, lai Tev arī veiktos un es pateikšu, kāpēc citiem veicas labāk.. :)
P.S. Gaudulīgu tēmu likšana, ka esi dzimis neveiksminieks (un nejēga, spriežot pēc tūkstošiem Tavu tēmu), nav gluži veiksmes piesaistīšanas formula, ko, šķiet, Tev pašam ar beidzot vajadzēja pamanīt.. :)

solva  Man kauns atzīties, bet reizēm šos jautājumus nesaprotu! Nu- nevar dzīvē viss visiem noritēt pēc viena scenārija! Vienam- satikšanās un laime te oho, citam- satiekoties kur ārpus- koncertā, teātrī, ballē! Nav viens scenārijs visiem! Cik cilvēku, tik likteņu, tik scenāriju....

andrisz  Es kā vientuļnieks esmu nonācis pie secinājuma, ka pa īstam svarīgas ir tikai trīs lietas:
1) jēdzīga un dzīva seja (tajā jau laikam viss labais un slikts, kas ir cilvēkā, atspoguļojas);
2) kaut kāds īpašs radošums un dzīvesprieks, kaut kas tāds, kas ļauj īstajā laikā pateikt joku, kas dod brīvību kustēties dejā, kas dod izbaudīt dzīves garšu. Cik esmu novērojis, tad daudzi cilvēki ikdienā dara primitīvu darbu dienu no dienas. Var jau būt, ka seriāli un slavenību žurnāli viņu dzīvē ienes kaut ko vērtīgu un jaunu. Un tomēr - viņi dzīvo šeit un tagad un katram mirklim ir vērtība, katrs apkalpotais klients ir vērtība. Es nezinu, vai es būtu gatavs mainīt savu dzīvi pret viņējo, bet viņu dzīvē tomēr ir kaut kāds prieks, pārsteigumi, interesantums un skaistums;
3) varbūt tas nav jāsaka, bet elementāra dzīves, dzīvesvietas sakārtotība un kaut vai personīgā higiēna.

Ja ir šīs 3 lietas, tad vari būt vecs, resns, kaut kādā ziņā neglīts, bet vienalga - pievilksi cilvēkus un tad jau arī otrais atradīsies.

Ka tikt pie 1) un 2) - nezinu :((

Man dažreiz ir domas par distīmīju - tas ir īpašs depresijas veids, kurā cilvēks neizjūt laimes un baudas sajūtu un tas fundamentāli maina viņu dzīvi. Jo parasti jau cilvēkus baudas izjūta motivē darboties, pārvarēt grūtības, uzņemties riskus, meklēt jaunus ceļus. Bet ja motivācijas nav, tad nekā. Varbūt tiešām slimība. Tiesa, mana pieredze ar psihoterapeiti nekur neveda. Varbūt vienkārši biju nepareizo izvēlējies (naudas kāsēju).

jurks  vienkārši cilvēks vēl nav sapratis ko vēlas un vai vispār kaut ko vēlas! bet, noteikti, uz īsu brīdi patusēšanai atrast cilvēku ir viegli! kamdēļ uzņemties atbildību un ziedoties?? interesantāk tomēr ir meklēt to ziemeļmeitu!

Vanesa15  Dzīves laime nav atkarīga ne no smukuma, ne resnuma. Vienalga ticu likteņa grāmatai, kas būs lemts, tas garām nepaies. Katram savs ceļš ejams un dzīves skola apgūstama. Un attiecīgie cilvēki satiekami. Ne visiem šai dzīvē lemta ģimenes laime. Jāapliecinās un jāaug pilnīgi citās jomās.

Vaukskis  No taa, cik labi sevi speej paardot attieciibu tirguu, jo arii iepaziisanaas ir joma, kuraa sastopas vajadziiba un piedaavaajums, kur cilveekam jaabuut gan visaadaam zinaasanaam, gan arii prasmei sevi manaami labi pasniegt. Speeja sevi paardot ne tikai darba deveejam, bet arii dzimumpartnerim izklausaas daudziem nepienjemami, bet kombinaacijaa ar veiksmi taa ir panaakumu atsleega. Tas, ka vieniem veicaas, bet citiem nee ir atkariigs arii no taa, cik izliidzsvarota ir persona, jo ne tik daudzus piesaista galeejiibas- tas, ka iecereetais ir, piemeram, kodolfizikjis, buus saistosi,jo otrs varees palepoties, skat, kaads man gudrs.. , savukaart fakts, ka izraudziitajam iipasji neinteresee sadziives jautaajumu nokaartosana un izklaideesanaas, visticamaak, atbaidiis. Ja abi attieciibaas esosie buus ar komplementaaraam zinaasanaam un prasmeem, kas nebuus viena otru izsleedzosjas, tad vinjiem driizaak izdosies nosleegt ciesju savieniibu.

alexs  Kas grib,tas atrod...esmu šajā portālā tikai mēnesi,bet šeit arī var sameklēt sev atbilstošas draudzenes,šajā portālā apgrozās arī sabiedrībā pazīstamas dāmas,ir forši,ka var sarakstīties un pēc tam satikties reālajā dzīvē,gadās jau visādi kuriozi,bet....vislabak uzrakstīt dāmām,ka tev nekā nav,ne darba,ne auto,ne dzīvesvietas....atbirs 99% madāmas,bet paliks tās īstās kurām tiešam neinteresē naudas maka biezums un izskats...novēlu autoram veiksmi!

av2  kam neveicaas - Tev? Galiigi jociigs esi? Tev rokas ir ? Kaajas ir? Galva ir? Veseliiba ir ? Cilveeki smagi slimo, nomirst...paaris nedellu laikaa, pazaudee nelaimes gadiijumos rokas, kaajas, un...necciikst. Nopietni padomaa par to...kuram neveicaas iisteniibaa.

piladzoga  nav ko skumt ..neveicas mīlestībā ..veicas loterijā

Lianna  kvarts 2017-06-30 21:52 :DDDDDD ģeniāli!

domāju ka šie vienmēr ir kopā...izklaidējas šajā pasaulē pārītis saldais...cilvēks pa vidu maisās kā tāds peļu s´... un filozofē par mīlestību!

Tikliite  alex, sev atbilstošas draudzenes ir sabiedrībā pazīstamas dāmas? Atpazīstamība ir svarīgs kritērijs?

_Biezaa_oome  Nu? Esmu ar mieru shodien buut vienam onkulim par veiksmi. Kaa jau agraak teicu, nedriikst dzert, piipeet un nedriikst buut stulps. Humora izjuuta obligaata. Opi no 50, uzdroshinies! (Teksts nav domaats kaa uzruna Pjotram). Ar ko varu palieliities. Esmu veel, varu veel, straadaajosha, alga 3000 eur meenesii. Varu rakt un varu nerakt. Sesks nav pirmaa vietaa.

MontaCool  Sanntana-attiecības nav jākopj.Tās vienkārši ir jāizdzīvo.

adamsone  Veicas tiem, kas saprot, kad jābremzē. Un jābremzē ir tad, kad esi saticis cilvēku, kuram tu patīc. Tad ņem acEs pirkstos un skaties, ko labu viņā vari atrast. Un ja kārtīgi meklē, tad arī atrod. Elementāri, Mendelson.
Par to, kāpēc nesanāk, te ir sarakstītas veselas grāmatas. Staigā ar savām fantastisko prasību un utopisko piedāvājumu ķeselēm un pamazām sajūk...
Man ir kāda paziņa, kas meklē, šķiet, gadus piecpadsmit. Kad izdodas sarunāt kādu randiņu, tad atšuj. Dēļ pašapziņas vai dēļ bailēm, tā arī neesmu sapratusi. Tad paraud, pabēdājas un meklē atkal.

Nate  Vajagot tikai vēlēties un viss notikšot.
Tātad, par maz vēlas, tādēļ neveicas.

furnitura  Kārtējā tēma par to - "cik tad zemu ir jānoļaiž latiņa, lai sieviete varētu atrast kādu vīrieti?"

Dažreiz tomēr liekas, ka vajag tieši pacelt latiņu, izvēlēties vienreiz normālu vīrieti, nevis ciest pazemojumus un gulēt ar to, kas riebjas, pie kam strādājot 3 darbos.

Droshs_Plecs  Tiem, kas ir seksīgi un turīgi (ja vīrieši), veicas vairāk un daudz vieglāk atrast "otro pusīti". Tur arī viss noslēpums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu