Kāpēc vieniem veicās un citiem nē?

Ir jau te kungi un dāmas kuriem ir izdevies atrast savu cilvēku un ir tādi kas gadiem meklē un tā ari neko nesameklē ne šeit,ne tur ārā.Nekur!Cerība jau ir zudusi ,bet pēc paraduma turpina meklēt.Jo ir pieraduši vnk kaut ko meklēt.Tad no kā tas ir atkarīgs?Vai no tā cik smuks,izglītots,gudrs,bagāts esi vai tikai no veiksmes?
Tēmas ideju man ieteica kāda jauka dāma kas arī šeit ir sameklējusi savu vīru.Ir laimīga un tagad tikai izklaidējas.Piebildīšu ka viņas vīrs arī nav nekāds Apolons,tāpat kā es ar lieko svaru,bet viņa tieši viņu izvelējās.

Realitaate  Kāda tad nu tur vēl veiksme!? Nav ko ilūzijās dzīvot! Dažas nedēļas palasījos PA, izdarīju secinājumus, pieņēmu realitāti, un pārstāju domāt par kaut kādu attiecību iespējamību.
PA ļoti labi, tādā koncentrētā veidā, ļoti patiesi atspoguļo to realitāti, kurā dzīvojam ikdienā. Ja tā rūpīgāk palasa tos komentārus un piefiksē, ko par attiecībām domā vīrieši un ko sievietes, ko viens no otra gaida, tad tā realitāte paveras apmēram šāda:

Vīriešiem ir svarīga jauna, dzemdētspējīga miesa un paklausība.

Sievietēm, savukārt, ir ļoti svarīgi, lai vīrietis būtu tāds kā "sapņu ķērājs", kurš izpildītu visu to, ko pašas nav spējušas sasniegt, un par ko nespēj samaksāt, tātad - bankomāts, podkoblučņiks+vibrators

Ņemot vērā iepriekš nosaukto, izdarīju secinājumus - kā sieviete, neatbilstu vīriešu vajadzībām, jo neesmu vairs ne dzemdētāja, kur nu vēl paklausīga. Viss, kas vajadzīgs, man jau ir, izņemot podkoblučņiku, bez kā varu mierīgi iztikt, tāpēc nolēmu izmainīt savu dzīvi līdz nepazīšanai, padarot to ērtāku un vienkāršāku ikdienas lietošanai.

Respektīvi:
Augstpapēžu kurpes nomainīju pret sporta apaviem (mazliet svīst, toties ļoti ērti), pieguļošās, seksīgās kleitiņas pret treniņbiksēm un T-krekliem, maskēšanās krāsvielas un ekskluzīvo smaržu izlasi uzdāvināju draudzenes meitai- zirgastei (kurai ir vīriešu mīļākais vecums 20+). Jauki! Ikvakaru paņemu akcijas vīnu un čipšus uz atlaidēm, un ielogojos OhO, lai piedalītos publiskajā dzīvē, heb kā to moderni saka - socializētos. Un, neko sev, dzīve tiešām neapstājas. Kāda atšķirība +2 kg, vai +20 kg? Pierakstījos nākamnedēļ pie friziera, lai nogrieztu savus garos, skaistos matus, ērtību labad. Tiešām, ir OK. Viss rullē, un nekāda stresa. Tiešām, pilnīgi nekāda!

sievietePlatmalee  Ex ...mīļāko atradu seksam.lv.
Vīru 4.sex.

OHO uzticamu draugu....

Fausts  Veiksmes formula katram sava. Turklāt, ne vienmēr kāda atrašana ir veiksme. Dažreiz veiksme ir zaudēt to, ar kuru maz kā kopīga. Dažreiz ir arī tā, kā Realitaate 01:20 raksta.

Discreta  Tomēr no veiksmes ir daudz kas atkarīgs. Internetā nesatieku, jo mērķi atšķirīgi. Dzīvē - jo neviens netīk. Ir jābūt tā, lai ir pa visiem parametriem.

Agnieszka  Oho lielākā veiksme ir nedabūt negribētu sex. 😂

Labrador  Piekriitu Realitaate un Vaukshkjis rakstiitajam. Iepaziistoties veicas tiem,kuri prot sevi veiksmiigaak reklameet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu