Ar KO tie veči 40+ ir labāki par sievietēm 40+?

Ir milzīgi bezdibenīga atšķirība, vai tie 40+ ir vīrietim vai sievietei. Pirmā gadījumā viss vēl priekšā, otrā - pakaljā c) Mani iedvesmoja šitais ģeniālais komentārs.:)))
Pašai jau ir 60+,tad nu gribu zināt vai var kaut ko vēl cerēt vai jau jāpasūta baltās čībiņas?Ja jau pat 40+ ir pakaļā!Veči nav ko muldēt pa tukšo,labāk klājiet vaļā kas tad jums tur ir labāks kā tāda paša vecuma sievietēm?

solvitas  Gan starp sievietēm, gan starp vīriešiem ir tādi, kas vidusskolā bija siržu lauzēji, bet tagad nodzērušies un izplūduši, ka nekā vairs no skaistuma nav palicis un atkal ir citi, kas nebija smuki un populāri, bet tagad gluži kā no neglītā pīlēna par gulbi pārtapuši. Bet par vecuma starpību runājot, tad 20 gadi jau ir patoloģija, atceros, kad man bija 23, bet vīram 30, tad man bija kauns teikt, ka man tik vecs vīrs. Man savos 23 gados jau 30 likās nereāli daudz.

multi  Ja jau runājam par vidusmēru, tad jau pēc 30 gadiem vidusmēra sieviete noveco strauji un nekādi lētie krēmi, to nevar noslēpt. Tāpat ar svaru, ja vecis uzaudzē alus vēderu, tad sieviete šajā vecuma grupā pamanās uzaudzēt dubultzodu...
Kopumā vīrietim vieglāk uzturēt sevi formā!

newgame  Es atkal nesaprotu kads sakars temas autorei ar 40mit gadniekiem?
Vai tad temai nebij jabut 60+

Maarka_Tvans  Vidusmērnieki...Kas te ir, Mērnieku Laiki vai izklaide?!

JurisK  Kā ar ko - ar to, ka vairāk grib. Tieši tāpēc tie ir labāki. Un tur neko nevar mainīt - tā ir daba un instinkti. Par varēšanu - cita runa, par to lai spriež tās, kuras tie 40+ vīrieši grib.

dzelzitis1  ...ja par gadiem neliksies ne zinis,arī viņi tevi neņems par pilnu...,protams,nav jau 30,bet pievērst tam pastiprinātu uzmanību galīgi nav jēgas.

Laley  Īstenībā jau nekas nav labāks.. abām frontēm paši labākie brieduma gadi..
tikai vīriešiem, nezkāpēc, biežāk "sakāpj galvā" šajā vecumā.. rodas kaut kāda dīvaina pārākuma sajūta.. :)

DERRY  Katram trešajam Vīrietim 40+ jau vai nu stāv, vai nu nestāv, tur nevar saprat kāds viņs tur ir :-)) vienā vārdā - pusmīksts :-))

adamsone  Viņi bez īpašam problēmām var dibināt jaunu ģimeni un gādāt bērnus. Un to nu jums, mīļās, nāksies norīt, ar vai bez uzdzeršanas.

Laley  Tas jau nav nekāds varoņdarbs dibināt KĀRTĒJO ģimeni un gādāt bērnus.. jo visticamāk ap to vecumu tā ir kārtējā..
un izvērtējot no medicīniskā viedokļa, es neteiktu "bez problēmām".. tāpēc tas galīgi nav iemesls ko sievietēm "mest acīs" kā baigo plusu.. :)

Gunitaa  Nu ja, tāpēc jau šajā saitā nav "neviena" vīrieša 40+, ka visi nodibinājuši jaunas ģimenes un radījuši pēcnācējus... :DD

tamtel  Melai taisnība!

av2  viiriessi vismaz zina, ko grib , un ko nee.

MrJones  Vieniigais arguments vareetu buut,,ja viirietis baigais atleets, vinjam buutu gruuti tik pat spriganu sievieti piemekleet shajaa vecuma grupaa,,.tomer,..iespeejamas ari staaveeshanas probleemas 40+ viir., tas sho situaaciju kaut kaa izliidzina..

newgame  Cik smieklīgi tie tantuki, no vienas galējības metas otra.
Viena tēma šis ar putām uz lūpām cenšas pierādīt, ka divu cilvēku attiecības galvenais nav seks, bet jau nakošajā, min pēc 40mit slikti stāvošos pricendaljus.

multi  Lai tak tantuki priecājas :D
Gan jau, ka 40+ gadīgo čibriki nestāv uz 40+ sievietēm, nevis impotenti!

Hantis  Mēs pēc 40 izraisām intresi jaunām un skaistām žubītėm, ko nevar teikt par večiņām.

solvitas  Hantis, ka tik ne arī, kad man 20+ vecumā rakstīja tādi onkuļi ap 40, tad es viņiem tiešā tekstā teicu, ka vecs viņš ir. Un tad viņi lielīgi rakstīja, ka muļķības tās esot izdrāzīšot tā, ka pastaigāt nevarēšot vairs. Slimi tie onkulīši ir! Man jau bija kauns teikt, ka manam vīram ir 30 gadi, laikā, kad man pašai bija 23 gadi. Tā kā 20 gadīgām meitenēm jau 30 ir nereāli veči, bet 40 ir viņu tēvu vecums, kura gan grib par čali tēva klasesbiedru? Murgi tie ir! Un ja tā notiek, tad tikai un vienīgi dēļ naudas.

Hantis  Solvitas;tad kad Tev un man bija 20+ tad bija citi laiki. Tu "neparakstijies", citas ar lieläko prieku. Tagad tas process ir daudz labāks uz onkoļu pusi.
Sievietes ir mantkārīgi radijumi, jau sen ir pierādīts un večiem pėc 40 ir gan stabila nauda, īpašumi un pat bērni jau lieli. Ir brīvie līdzekļi ko tērēt priekš žubītēm, bet viņām vienalga kas kuprā raušās kad tikai vairāk eiriku var nokäst.

Laley  Tam gan es nepiekrītu kā šeit saka - vīriešiem 40+ vēl nav sexuālās dzīves noriets.. (ja nu tikai ar kādiem īpašiem nosacījumiem) :D tikai nedaudz pagarinās laika periods starp reizēm.. bet tas jau nav noriets.. :)
Kāpēc vīriešiem patīk jaunākas? Tāpēc, ka baidās novecot.. blakus jaunam cilvēkam arī paši jūtas jauni.. un tas pats jau ir arī ar sievietēm-sasniedzot konkrētu vecumu skatās uz jaunākiem.. tieši tā paša iemesla dēļ..
Un nav vērts rieties vieniem uz otriem.. jo tā ir daba.. nav jāmeklē vainīgie.. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu