Ar KO tie veči 40+ ir labāki par sievietēm 40+?

Ir milzīgi bezdibenīga atšķirība, vai tie 40+ ir vīrietim vai sievietei. Pirmā gadījumā viss vēl priekšā, otrā - pakaljā c) Mani iedvesmoja šitais ģeniālais komentārs.:)))
Pašai jau ir 60+,tad nu gribu zināt vai var kaut ko vēl cerēt vai jau jāpasūta baltās čībiņas?Ja jau pat 40+ ir pakaļā!Veči nav ko muldēt pa tukšo,labāk klājiet vaļā kas tad jums tur ir labāks kā tāda paša vecuma sievietēm?

Laley  Un tie kas šobrīd skatās uz 20+.. mīlīši.. pēc 10-15 gadiem jūs galīgi vairs tik lecīgi nevarēsiet būt.. jo tai 20+ būsiet par vecu.. un viņa atkal pievērsīsies 40+.. :)

solvitas  Hantis, nu dēļ naudas jā, ticu! Tā visos laikos ir noticis, palasi kaut vai Blaumani. Bet Tu iedomājies, ka tās tantes 40+ tos džekus 20+ var dabūt arī bez naudas :D

Vanesa15  atkal te visi pucē spalvas :D
Varu teikt par sevi un savām vienaudzēm 20 gados, solvitas ir taisnība. Mums 20 gados jau 30-gadīgi veči likās veci kraķi, kur nu vēl 40. Vēmiens nāca, kad kaut vai sab. transportā kāds cirtās klāt. Kaut kāda vecišķa smaka no viņiem dvingoja, apvītuši tādi, ko paši nejūt, bet jaunules to jūt pa gabalu. Jaunulēm patīk tik pat tvirtas miesas un jauns prāts kā viņām. Un jaunajiem tagad nauda un perspektīvas dzīvē ir, pat ja tas ir aprēķins.
Tur tiešām jābūt vai nu lielai naudai vai kādam citam aprēķinam, lai piekristu ar tādu sava tēva vecumā. Runājot, ka tos vecos esot vieglāk izslaukt un devīgāki dēļ savas aizejošās jaunības, ko grib atgūt.
Bet nauda ir nauda, uz ko tik tās dēļ cilvēki nav spējīgi.

Torpedo  Vanessa un Solvita, katrs jau spriež pēc sevis. Un ja jūs esiet slaucējas, tad dabīgi, ka nekad nesapratīsiet sievietes, kas kkādu citu mērķu vārdā veido attiecības

Vanesa15  Torpedo
Mēs jau te redzam tavu pareizās teorijas realizāciju gadiem, kad līdz šim vēl neviens 20-gadīgs zirgastais skuķis uz tevi nav parakstījies :D

piladzoga  re kā torpēdo atvēris acis visiem ,pasakatot kas ir kas :D

Torpedo  Vanessa, ak dies - ko tu zini par pamanām zirgastēm! :D

ne_meklejumos  Tas ir tikai apsveicami, ka cilvēks jūtas jauns, skaists, iekārojams un veselīgs jebkuros gados. Ko citi redz un domā, tas viņu ziņā. Katram sava gaume un iespējas, bet tāpēc jau nav jāapsmej pretējais dzimums. Tie 40+ ir ļoti skaisti gadi un līdz vecumam tālu pat manos 50+, par gaumi nestrīdas, katrs meklē ko sirds kāro, bet četerdesmitgadniekus par veciem uzskatīt jau nu nevajadzētu.
´´Izlieto tev atvēlēto laiku tā, lai vecums negremztos par velti nodzīvoto jaunību."
/Bokačo/

te_esmu_es  Vienkārši - sievietei 45 gados beidzas derīguma termiņš - kāda jēga vīrietim būt ar neauglīgu sievieti, ja vīrieša mērķis ir kādu apaugļot?

newgame  Laley, piekritu Tev, bet labāk nodzīvot tos 10-15 gadus ar smuku, jaunu, jauku būtni nekā ar vecu mūžam ar kaut ko neapmierinātu tantu. Pēc tiem 10-15 cik gan vairs būs atlicis līdz aiziešanai smiltaju dzive, bet tā varēs sēdēt sava šūpuļkrēslā, dzert viskariti, pīpēt travku, un ķiķināt, skatoties ka valji spurdz, ok atcerēties jaukas dienas pavadītas ar forsam tantēm, bet ne(seko neperevodimij italjanskij foljkljor)

ne_meklejumos  komentārs 12:54
Sievietei derīguma termiņš nebeidzas, reproduktīvais vecums beidzas un arī vīriešiem bērnus taisīt pēc 44 gadiem neiesaka, sēkla bezvērtīga. Līdz 45 bērni jau izauguši, kam apaugļotājs vajadzīgs? Blakus mīļš un saprotošs cilvēks vajadzīgs, tāds ar kuru kopā var jautri dzīves kuģi stūrēt.

LaskovijMerzavec  Nemuldi ko nezini Vanesa... Tavas vienaudzes savos 23-30 gados, bez mazākās kautribas leca 40 gadīgu veču gultās!!!

Un vinas nebija ne msukas, ne prostitutas.

gertrude  tiešām, Laskovij? kur Tu šito rāvi? neatceros, ka starp manām skolas vai studiju biedrenēm tajā laikā kāda būtu pinusies ar 40 gadīgu. tas būtu tāds notikums par ko visi runātu.

Mela  Vot tik lauž šķēpus :) jā, vīrietis 40+ izraisīs jaunākā sievietē interesi, ja būs tāds kā Steitems :D vismaz.... vai Bardems :) Viņiem ir ko likt priekšā - izskats, prāts, domāšana + veiksme... cik iekš LV tādu ir? Mums te problēma ir nopietnāka iekš tā, ka paurī vecums iezogas un ir tā vecišķā domāšana jau agrākā vecumā :)
Ārzemju vīriešiem ir tendence izskatīties labāk un "svaigāk" domāt :D
Kas attiecas uz sievietēm, tad, mandomāt, sievetes 40+, kas izskatās labi ir vārāk kā attiecīgā vecuma vīriešu...

LaskovijMerzavec  Gertrude... nu mana pieredze ir tada, ka virietis ap 40 gadiem var dabut, jebkura vecuma sievieti! Un ne mazumu tādus viriešus zinu. Tas nenozīmē, ka visi var dabūt visas!!!

Tas ka neteica, nenozīmē, ka nebija...

Sallija2  LasovijMerzavec, es arī savos 40 varu dabūt jebkura vecuma vīrieti, un? Kur tad ir tēmas pieteikumā minētā atšķirība?

Vanesa15  vo vo, būtu visi baigie Sethemi vai Džūdu Lovi. Lai gan arī mūsu vietējām slavenībām un bagātniekiem nospēlē statuss un nauda, un gribētājas ir daudz.
Bet parādiet man lūdzu, cik daudz dzīvē reālajā ir gadījumi, kad 40+ vīrietis parastais, ar pusizbirušiem zobiem, alus vēderiem, aizdusu, maisiņiem zem acīm, visādām slimībām, vai tieši izčākstējušie kā sausi celmi, dzelteniem acu lokiem un vecišķām balsīm, kas dzīvo īrētā 1-istabu dzīvoklī, alimenti līdz acīm..., špansierētu ar 20-gadīgiem zaķiem. Nefantazējam par daudz?
Par prostitūtām neiet runa, tur maksā un dabū.

newgame  Vanesa, ja Tev rinķi atrodas un dzīvo vīrieši kādus Tu aprakstīji, tad varbūt Tu arī tāda paša izskata, tā sakot sava kompānija, tāpēc tik tādi un tādas apkārt?
Man apkārt tik kādi divi kam nesakopti zobi, apaļīgo gan vairāk, tāpēc man liekas dīvains Tavs 40 gadīga vīrieša apraksts.
P.S. Cik gadi tavam vīram?

LaskovijMerzavec  Par Tevi Sallija2 šaubu nav, ka stāv rindā - veci un jauni, bagāti un nabagi, taisni un līki... un iebāž un beidz, iebāž un beidz, iebāž un beidz...

Vanesa15  newgame, es spriežu pēc personāžiem šeit. Bildēs jau nav nekādi Deloni :D Bet prasības kā Arābu šeihiem.
Manā apkārtnē ir dažādi gan ar, gan bez zobiem, gan smuki gan nesmuki, bet nevienam no viņiem reālajā dzīvē nav tik nereālu sapņu par kaut kādām 20-gadīgām cacām. Visiem sievas ir apmēram +- viens vecums.
Ar vīru esam gandrīz viena vecuma, 2 g starpā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu