Vai ir kāda neauglīga sieviete?

Īsta mīlestība pastāv īsu brīdi, bet dzīvot divatā ir vieglāk, varbūt ir kāda neauglīga sieviete, kas vēlās jauku dzīvesbiedru?

Hantis  Tad jau sanāk kad tu esi slēptais pedofīls. Ja būs bērni tad šie tevi intresēs vairāk ne kā sieviete. Skaties, met to nodarbošanos pie malas vai ej paārstē galvu.
Sabiedrības liekēdis. Notevis nekäda labuma ne valstij ne sievietēm nav. Fui

Hantis  Īsāk sakot liekēdis. Dzīvnieku pasaulē sen būtu jau noēsts

butterfly5  Bet saproti - auglīga vai neauglīga, tieva, smuka grib sev blakus gudru vīrieti nevis tādu kā tu - domāšanā nenobriedušu, aprobežotu un iespējams tizlu jau pēc skata....spriežot pēc tevis rakstītajiem tekstiem, ar tevi pat parunāt nebūtu par ko....

Aranija  Vismaz viens prātīgs cilvēks, negrib bērnus un neražo. Cik mums ir negribētu, gadījuma bērnu. Jūs domājiet, viņi ir laimīgi?

furnitura  Slimi, bet vismaz godīgi. Citi nesaka, bet vienkārši pamet, ja meitene paliek stāvoklī. Ir jau arī sievietes, kas negrib bērnus. Vienkārši tādam tāds ir jāatrod. Cik atceros, tad sievietes, kas tendētas uz karjeru ir tādas. Tās kas pelna minimālo - diez vai. Kā jau teici, visvairāk bērnu ir tieši nabagiem, viņiem tā ir kā pašrealizācija. Jāmeklē ir intelektuāļu un mākslinieku vidū.
Vienīgi tu tāds ļauns esi, apsmej sievietes gados ar lieko svaru, tas nav cēli, nav gudri un diezgan aprobežoti, diezvai intelektuālēm tu patiksi.

Sallija2  Tēmas autors tikko tēmā par 40 gadniekiem izteicies, ka sievietēm pēc 45 beidzoties derīguma termiņš un kāda jēga vīrietim būt ar neauglīgu sievieti, ja vīrieša mērķis esot kādu apaugļot?
Nu tad kā? Vajag auglīgu vai neauglīgu?
Bet nu lai cik es pati merkantīla nebūtu, pat man ir skaidrs, ka bērni ir vajadzīgi un bez viņiem īsti dzīvei jēgas nav. Nu cik tu pirksi sev, sev, sev? Tā tomēr ir baigi foršā sajūta, ka vari citu par to naudu iepriecināt. Un tīri praktiski, ja jau tu apgalvo, ka domājot loģiski....nu mūžīgi tu nebūsi tas labi pelnošais, un cik gan ilgi mētāsies pa pasauli apkārt, nu pienāks tā diena kad būsi paguris un tad ir forši, ka vari piedalīties bērnu un mazbērnu dzīvē, redzēt pēctecību. A tā, kas pēc tevis paliks? Pat nebūs kam atstāt to sarausto labumu.

Fausts  Vispār puisim savā ziņā ir taisnība. Visai bieža parādība ir vēlme pēc bērniem, kā pēc sava ego-turpinājuma. Patiesi mīlošu vecāku ir ļoti maz, lielākā daļa nemaz nerēķināsā ar bērnu vēlmēm, izdomājot viņu dzīves scenāriju, lai kompensētu savus nepiepildītos sapņus. Par to arī P.Kļava bieži runājis savās lekcijās un intervijās. Un kad tie bērni izaug un aiziet, tad bieži vien laimīgā ģimene izjūk (tā ap 40), jo atklājas, ka starp vīru un sievu nav nekā vairāk, kā vien vēlme radīt un izaudzināt bērnus savtīgām interesēm, lai būtu ar ko lepoties citu priekšā. Un tad mēs nonākam šeit - vientuļi, vīlušies un pārāk nobijušies, lai veidotu divu pieaugušu cilvēku attiecības.

skorpite  (bērni ir izklaide nabagiem, nauda un seksuālā pievilcība ir laimes piepildījums.)

Žēl ka tavi vecāki savā laikā tā nedomāja,būtu par vienu muļķi uz zemes mazāk.

Sallija2  O autora izslavēto IQ lieliski raksturo teksts, ka viņš neesot " stūlbs un labs, bet objektīvs un ļauns" :D
Fausts, nu un ka izjūk ģimene? Man arī izjuka, bet bērnus tāpēc nenožēloju. Mazāk folozofēt un savu egoismu lutināt vajag, tad dzīve būs jaukāka. Savādāk visās reklāmās aicina tik sevi palutināt, jo tu taču esi to pelnijis, nopirkt vēl šito un to un tad rodas cilvēciņiem šādas idejas, kamdēļ gan man vēl ar kādu dalīties? Tak kaut vai tāpēc, ka autors taču to otru pusi tomēr grib, skumji vienam esot, nu tā tīri merkantīli izdevīgāk būtu arī to otru pusi negribēt, jo tā taču arī kādu kumosiņu var nozagt.

ALCORA  Loģika ir. Man tepat kaimiņos dzīvo viens pāris. Viņai 2 bērni no citām attiecībām. Tie puikas nav nevienam vajadzīgi, lieki, tagad sametusies ar vienu, kurš viņu periodiski iekausta bērnu klātbūtnē, tiek rakstīti un atpakaļ ņemti iesniegumi policijā, un izrādās, šī atkal stāvoklī, no tā kaušļa. Man jautājums, vai jaunkundzei ir galva uz pleciem. Tur vairāk nekā skaidrs, ka nekas labs nebūs, tikai nu jau 3 lieki bastardi.
Tad kādēļ nosodīt puiku, kurš pagaidām nav gatavs uzņemties atbildību. Arī gadījuma seksu nevēlas. Nav slikti. Meitenēm arī vajadzētu padomāt, vai tiešām jādzemdē, no kā pagadās.

dzzekiss  Vai nu gumijas sievieti iegādājies, vai ņem kādu pēc 50. Ir taču starp viņām daudz slaidu. Jaunās kā uzburtas uz bērniem, ka tik ātrāk tikt. Tiesa ne katrai pietiek prāta arī izaudzināt par izglītotiem cilvēkiem. Kā saka, durnoje delo ne hitroje.

Fausts  Sallija, un Tu domā, ka tās tavas vērtības ir tās pareizās? Un tiešām tev šķiet, ka visu tik labi zini, ko esmu pelnījis, un ko nē, un uz ko tērēju savu naudu, un uz ko nē?
Puisis vismaz pateica godīgi, ko domā. Tu nezini, ko viņš domās un gribēs pēc 5 gadiem, kad būs iemācījies attiecības ar sievieti izveidot. Vismaz nebūs sataisījis ārlaulības bērnus pa pasauli apkārt mētājamies, kā tas šodien bieži ir redzams. Jo ģimene, kā vērtība ir zaudējusi savu nozīmību. Labāk padomā par savu laimi, nevis māci citus dzīvot.

Agatem  Neviens nenosoda, ka viņš 24 gados nevēlas vēl bērnus, bet veids kā viņš to pateica.....

Sallija2  te_esmu_es, ja tev ir tikai 24 gadi, tad te nav īstā vieta meiteni meklēt! Šeit dominē cilvēki ap 40 un vecāki. Un ja tā vēlme ir, ka pagaidām negribi, tad nevajag mētāties ar saukļiem neauglīgu, ir taču kontracepcija. Piereģistrējies tinderī un uz priekšu! Gan jau atradīsi meiteni, bet neprasi neauglīgu, ka beigās tā arī nesanāk un tad dabūsi šos jociņus rūgti nožēlot.

Ingucits  Tieši tā Sallija. Man pat intuīcija, ka puisis pats ir neauglīgs un viņam nekas neatliek kā meklēt tādu pašu. Jo...kas gan cits atliek. Pat mans mazais IQ spēj izrēķināt- no kurienes puisis vispār zin, ka ir auglīgs?

Laila14  Mūsu nestabilajā laikmetā nevajadzētu dzemdēt bērnus. Pilnīgi visi cilvēki ir Egocentriski. Sabiedrībā valda uzskats,ka vajag bērnus lai būtu pilnvērtīga ģimene. Bet, ne visiem vajag ģimeni un ne visiem bērnus. Ģimene var pastāvēt arī bez bērniem.Un, ne visiem var būt bērni. Bērni ir vairāk kā manipulēšana, prece. Ar bērniem cilvēki spekulē. Cik nav dzirdētas tiesu pravas,kur lielākie cietēji ir bērni. Piekrītu autoram. Bērni ir jāaudzina. Ja nēesi gatavs uznemties atbildību,tad nevajag. Bet, ne obligāti sievietei jābūt neauglīgai..Pats vari vērsties pie ārsta un viņī veiks procedūru,ka vīriešu sēkla vairs neapaugļos nevienu sievieti.Šādas procedūras tiek veiktas lai ierobežotu mantinieku skaitu. Bagāti, situēti virieši ārvalstīs sen izmanto šo pakalpojumu. Lai veicas arī Tev.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu