Vai ir kāda neauglīga sieviete?

Īsta mīlestība pastāv īsu brīdi, bet dzīvot divatā ir vieglāk, varbūt ir kāda neauglīga sieviete, kas vēlās jauku dzīvesbiedru?

Lianna  Godīga attieksme... labāka kā tiem kam no 4 dažādām sievietēm pa bērnam.

.... vismaz uzņemas atbildību par savu spermu...biežāk līdz tam reti kurš aizdomājas.

Andrejs1979  Ja tu šeit lielies ar naudu un izskatās tev kāda vajadzīga tikai dēļ pārgulēšanas, tev nav labāk kādai uz ielas samasāt naudu paņemot viņu uz kādu laiku. Tu šeit brauc virsū 40 gadīgām gribētu tevi redzēt tajā vecumā, varbūt pats tajā vecumā kaut kur sēdēsi un 2l aliņam prasīsi.

neko  Slinkums sev vazektomiju uztaisīt, ja jau tā vajag? Tad bus ar garantiju, jo sieviešu neauglība ir tāda mainīga padarīšana uz ko īpaši paļauties nevar. Ta ij vispār visdrošāk šinī dzīvē jebkurā jautājumā ir darīt pašam. Neslinko, dari pats.

Laley  Kāpēc meklē neauglīgu? Uztaisi vazektomiju.. un būsi brīvs..
Vienkārši šobrīd tāds neizdevies egoistiņš Tevī runā.. pats jau sev neko nedarīs.. bet redz sievieti vajag tādu.. jo pats jau kaut kad gribēs savus gēnus palaist tālāk.. un tad būs iemesls atkal mainīt dāmu, jo redzi "tu jau man bērnu nevari dot.."

Gunitaa  "ar bērniem grūti tikt galā, niķojas publiskās vietās, sasmērē lietas, pienēsā telpas" (C)
...un vēl bērni čurā un kakā. (Un pačukstēšu, ka arī sievetes to dara!) Tā ka diezvai Tev vajag arī sievieti. Traucēs tikai Tavām paaugstinātajām prasībām pēc ērtībām un estētiskuma. :D

Ingucits  2l aliņi un stiprais vīns?? :D skaidrs, kas te raksta. ...
bundžās būs aliņi lētie, nesatraucies!!!

bitite27  te_esmu_es -Rūdīts provokātors!

Lianna  ...kapitāli ieņirdz par degradētiem vīriešiem ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu