Vai tas, ka neatzīstam vīrieša autoritāti pār sievieti, iznīcinās Riet. taut?

Tautas, kurās sieva nerunā pretim vīram, izplatās un pamazām pārņem izmirstušo tautu zemes.

Agnieszka  17.41
Diemžēl vēstures zināšanu nozīmību ne visi izprot un novērtē.

Anciite  Jā, jā... īstā vieta, kur "dziļās domas bīdīt".. :)))) Sākumā parādiet šeit, vituālajā OHO kādu vīrieti, kurš par šo visu spriedelē un gan savā uzvedībā, gan valodā, gan attieksmē ir " vīrietis" šī vārda patiesākajā nozīmē.

newgame  Hanti, kuri tad ir tie oho iemītnieki, kas dzīvo pie mammām, kur Tu ņēmi to statistiku, info?
Jo savādāk sanak tāda tukša pljurkstesana.

Sallija2  Autors ir nožēlojams mīkstais, jo tikai tādi savu pārākumu demonstrē autora paša vārdiem sakot " nedodot naudu un sodot ar anālo ". Un vispār ir ļoti raksturīgi, ka tieši tādiem, kurus neciena un nerespektē baigi gribas to savu iedomāto varu demonstrēt pazemojot sievietes vai nodarot tām sāpes. Ja autors būtu cieņas vērts, tad sievietes pašas ar prieku ļautu viņam būt vadonim un sekotu, bet ja redz, ka neko tāds idiņš nerubī, tad arī neklausīsies viņā un tam atliks tikai vicināties ar lozungiem - varu vīriešiem! Es taču esmu vīrietis, man pienākas! Nekas tev tāpat vien nepienākas, savas līdera pozīcijas ir jāpierāda ar cieņu izraisošiem darbiem un starp tiem nekādi neiederas sieviešu fiziska ietekmēšana un sodīšana.

_Biezaa_oome  Njerga, niiikulis, alkonauts un luuzers nevar buut nekaada autoritaate

_Biezaa_oome  Tev tik iedot shmaiseri, tad pusi apshautu. Labi, ka ir taads internaats, kur tu vari nagus palaist. Briinums, kaa tu esi izdziivojis.

Sallija2  alberts8181, jā jā Rudzītis arī kaut ko tādu murgoja pirms viņu atlaida, ka sievietes esot jāsit. Kādreiz arī lidmašīnās smēķēja un verdzība bija norma. Laiks tā kā būtu adaptēties 21. gadsimtā.

bargaakundze  Aizrādīšu Albertam, ka abu dzimumu zemāko sociālo slāņu pārsavji gadu tūkstošiem tika bargi sodīti par mutes palaisanu. Labāk patiešām būtu mācījies, un ne tikai vēsturi.

AivarsN  Eiropa drīz būs musulmaņu zeme un šis jautājums atkritīs pats par sevi. Katram dzimumam ir savi uzdevumi. Ja tos saputro,ģimene nav spējīga pastāvēt.

raina1970  Pasmaidīju par autora kareivīgumu, tacu, - bez vēstures derēja zināt arī so to no bioloģijas un antropoloģjas. Tad tas dvēseles sauciens pēc kundzības pār sievieti gan jua ka noplaktu ..

LaskovijMerzavec  Pareizi autor! Malacis. Esi sapratis pašu būtiskāko - sievietes mute ir domāta vīrieša apmierināšanai orāli!

Vīriešu dabā gadu tūkstošiem iedzert vakarā aliņu, tad uz mauku māju un beigās, lai sieva to visu orāli notīŗa! Patīkami un lietderīgi. Ja muti pletīs vaļā, tad ar zilu aci sēdēs kaktā pie sausas maizes rikas un ūdens.

Lai dzīvo Eiropa un kardināls! Es un kardināls, tādi ir spēks. Tādi, kā mēs glābsim Eiropu!!!!

jurks  ne jau sievietei jāpieņem apriori vīrieša pārākums, lai kāds viņš arī nebūtu, tikkai tāpēc, ka viņš ir vīrietis! nebūt nē! to ir jāizcīna, jo notiek dzimumu cīņa, neizbēgami! vīrietim vadošo lomu var dot tikkai Dievs! jo runa iet par garīgo vadību! ne jau fiziskās iemaņas, piemēram- vadīt auto, grūds darbs, vai prāta spējas un tt., bet gan garīgā saikne ar Viņu, lai spētu noturēt savu pozīciju šajā nemitīgajā sāncensības procesā! ja vīrietis nebūs garīgi piepildīts garīgi, tad lai cik viņš būtu veiksmīgs, agri vai vēlu zaudēs šo divcīņu! jo mākslīgi pieņemot vīrieti par līderi ir tālejoša stratēģija, kas lemta neveiksmei!

Muktiana  Es vēl neizlasīju, ko atbldēja citi. Bet arvien vairāk modernās garīgās mācības uzsver sievietes un vīrieša vienlīdzību mūsdienās. Domāju,ka tas saistīts ar to, ka vīrieši vairs nav pārāki. Pārākus viņus padara ne tikai vīrišķā enerģija, kas varbūt arī ir pārāka, bet pats fakts,ka viņi nav garīgā saiknē ar Dievu, ar savu tēvu - nav cienījamas, spēcīgas personības. Vīriesi grimst atkarībās, ir egoistiski, ir vāji, bailīgi, slinki utt. Sievietes garīgo īpašību ziņā ir pārākas par šiem vīriešiem. Domāju, ka tieši tādēl nāk modē jaunā tendence, ka gan pie varas ir sievietes, gan arī modernās, aktualizētās reliģijas arvien vairāk izceļ dzimuma vienlīdzības lomu, kas atbilst tieši mūsdienu situācijai. Tu pats atvēri tēmu par to, ka vēlies, lai sieviete taisa abortu. Un tāds vīrietis pretendē uz pārākumu? Sievietei jābūt tik stiprai, ka jāstājas Tavā vietā - viņai gan par sevi, gan Tevi ir jāaizstāv bērns no nāves un jābūt stiprajai, kas parūpēsies par bērnu. Tāda ir mūsdienu situācija. Un sievietei tas ir jādara - liktenis jeb karma jeb mūsdienu vide liek viņai attīstīt vīriškās īpašības, tā nav viņas iegriba, bet pienākums Dieva priekšā. Protams, viņas pienākums ir darīt visu, it īpaši lūgt Dievu, lai arī vinas vīrietis izrāda kaut kādas vīrišķas un garīgas īpašības, lai pašai un viņas bērniem caur to kļūtu vieglāk.

Luusila  Šitentāds mutesbrūķētājs sesks man sēdētu savās vecajās pļūtenēs un smirdīgajos sieriņos iekrampēts kambarī pie maizes un ūdens. Ja daudz pīkstētu, tad ar kančaku pa muguru, i skaties, pēc nedēļām divām jau mācētu pareizi runāt par autoritātēm...:) Iepīkstētos tikai par anālo, i skat, žviuks, ar zābaku pa olām,- vot, tā ir pareiza lietu kārtība. (pagrabina džindžālu)

LaskovijMerzavec  Luusila... nebrūķē muti! Tiks atjaunota vecā pasaules kārtība!

Tik iepīkstētos, ka nepatīk anālais, tā skabargains koks tur viesotos. Veča lepnums tur pēc tam liktos, kā vismīļākie glāsti! Galva arī nesāpētu, ja nu vienīgi pēc rungas blieziena. UN klaviatūru pirkstiņi arī nedeldētu, tā ir veču nodarbošanāš. Tava - graudus no pelavām šķirot! Padomā pati, kāda motorika būs Taviem pirkstiņiem!

piladzoga  vīrieša autoritāte pār sievieti ,nez kā tas izpaustos ? :D

Gunitaa  Laskovij, Tu neesi dabūjis....atvaļinājumu, ka tev agresija kāpj pa muti laukā? (Tīrās šausmas lasīt to sviestu!)

Luusila  Es teU, kurkuļam, parādīs veco kārtību (draudoši). Izlaidies pavisam tas Laskovijs. Šķiet, ka aiz gara laika par Albertiņu piestrādā, fu, kauns.

998  Autors sauc lietas istajos vardos, stada jautajumu "rebrom", ta sacit, izmantojot tezes no Anti-feministu ligas (AFL) manifesta. Nu loti drosmigs, tacu nedaudz vienpusejs skats. Ar tikpat lieliem panakumiem var refret par Rietumu liberalas "sergas" izplatisanos musulmanu zemes. Sobrid gruti prognozet sis sadursmes iznakumu, tas (izmirsana/parnemsana u.c.) ir gadsimtu jautajums. Lieku uz Rietumu uzvaru finala, teiksim, 7-1, sabiedribas pasregulesanas rezultata, t.i. nedaudz "piegriezot skabekli" liberaliem-globalistiem un skalak ierunajoties izglitotam musulmanu sievietem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu