Kā lai saprot, kura ir "īstā"?

Nevaru lielīties ar Kazanovas cienīgiem neskaitāmiem mīlas varoņstāstiem. Tomēr, gadiem ejot, nākas secināt, ka izvēloties sievieti attiecībām pārņem kūtrums, slinkums censties un kaut ko pierādīt. Aizvien biežāk uzdodu sev jautājumu - vai viņa ir tā vērta, lai pūlētos? Grūti saprast, kas tam par iemeslu - vecums, negatīva attiecību pieredze, motivācijas trūkums vai bailes no reālām attiecībām. Bet, varbūt, viss kopā? Sieviešu ir daudz, un man viņas patīk, bet kā lai tiek pie skaidrības, kura ir tā īstā?

Tessa  Aivara zinashanai, labak, la sieviete sevi uzskata par skaistu, pat ja vairakumam apkartejiem ta neshkjiet, neka mokas kompleksos, ed niistas kjiinas kapostus un muzhiigi nelaimiiga. Tadu, tu, laikam, gribi blakus, jo parliecinatu un apmierinatu nevari izturet? Vienkarshi secinajums par temu Ka tev neiet.
laga dveseliite, kura nebus par sevi augstas domas, tiks nomochiita un bakstiita degunu jebkada sava darbiiba, jo kam tu citam esi vajadziiga, vieniigi man. shadi scenariji pieredzeti papilnam, kad kompleksaini onkas izbrauc uz "pasaki paldies, ka es tevi savacu tadu" rekjina. manipulators, nekas cits.

Vanesa15  Tikai un vienīgi pēc sajūtām. Ar ko vienkārši kopā ir labi. Labi visā. Ja nevar izvelēties starp daudzām, tad īstā nav neviena. Kad būs, tad zināsi uzreiz.
Vispār ir ļoti liela atšķirība starp vīrieti, kas mīl sievieti un vīrieti, kas mīl sievietes.

MonaLiza  Nelaiķis advokāts A.G. reiz teica, ka paviegliem vīriešiem blakus allaž ir pabriesmīga skata mammas.
Tas varētu būt saistīts ar šo vīriešu tieksmi pēc komforta. Sēdēt un kūtri gaidīt, kura pieskries klāt ar labāko piedāvājumu. Protams, Mis Latvija jau tā nebūs.
as simply as that
Ja kaut kas pats peld tieši rokās, iespējams, tas gluži vienkārši nevar nogrimt.
Cits jautājums, kam vispār vajadzīgs palutināts onkuliņš ap 40.

Mela  kad būs īstā, tad sapratīsi, vai sapratīsi tad, kad pūsi palaidis "garām"

Laila14  AV2 piekrītu..manas domas..Jo vecāks paliec jo vairāk saproti..Tas ir forši,ka nav jāizliekas..Vienkārši lieliski..

engeliteS  Ja gribi dēļ tās sievietes mainīties, darīt viņu laimīgu, tad ir īstā :D

Epifanija  saved visas kopā, tā kura paliks, būs īstā...

AivarsN  Tessa. Pašpārliecinātās un iedomīgās vīrieti meklē tikai savu iegribu apmierināšanai un ar labiem ciltsrakstiem,lai varētu draudzenēm palielīties. Šādai sievietei blakus vīrietis nespēj pildīt savu misiju,jo ko gan viņš var viņai piedāvāt? Man jau viena tāda gadījās,vairāk patiešām nevēlos. Pelnrušķītei radīt pārliecību,ka viņa ir visīstākā daiļā princese,lūk tā ir īsta vīrieša cienīga misija.

aquaserpente  Nez, kāda tad ir tā misija, kuru vīrietis var pildīt tikai dabūjis mūžam pateicīgo un pazemīgo pelnrušķīti?

Gunitaa  "O tempora, o mores!"
AivarN, - no tā ka Tev "viena tāda gadījās", nu nevajag tak izdarīt vispārinošus secinājumus par citām!
(Neesi tak nekāds muķļis, bet arī klūpi uz nepamatotiem vispārinājumiem).

Epifanija  AivarsN grib būt despots!:D

verso  Ja rodas jautājums - ir īstā vai nav, tad, tā nav īstā. Tas ir tas klikšķis, kad saproti, ka nav jāizliekās, ka nav jāpiepūlās, jo viss notiek tik dabiski un abos virzienos, ka neskaiti, cik reizes Tev kafiju gultā atnesa, kad viss notiek pašsaprotami, kad gribi otru darīt laimīgu, kad Tev sagādā prieku, kad redzi otru laimīgu, ka esi spējis viņu iepriecināt.
Aivar, arī princesēm ambīcijas pazūd, ja ieslēdzās īstais klikšķis. Mīlestībai nav vecuma, izmēru, svara, auguma un loģiska izskaidrojuma. Klikšķis vai nu ir vai nav, tāpat kā grūtniecība - nevar būt gandrīz/it kā.
Diemžēl tā negadās bieži un ne katram, bet, ja gadās, tad to saproti, sajūti - IR. Viss notiek bez vārdiem, bez ambīcijām.
Ilgtermiņā, protams, jācenšās nepalaisties, kad ķīmiskā iedarbība mazinās.
Lai mums katram pa īstam klikšķim un skaista diena!

Pillerina  Kā no laukiem saku tā: -ai, dumie vīrieši ar tupo filozofiju. Arī skaistas sievietes ir labas, lādzīgas un cēlas.
Protams, kurš nu uzskaita ko par skaistu - balinātus stīvinātus matus, geliškantainus garus nagus, D/E izmēra silikonu buferos un dibenvaigos, ikdienas sporta zālē izdzītus muskuļus, pīles gaitas formā izliektas kājas augstpapēdenēs un vēl sazin ko, ko var atrast glamūržurnālos un bārbiju profilos. Aizliegts jau nav sapņot un iegūt :-)

Klikšķis, klikšķis un vēlreiz klikšķis nosaka visu.
Mani arī nesaista vīrietis, piemēram, ar kuņģi - tas ir skaidrs, ka viņš ir slinks un nebūs saimniecībā noderīgs fiziski :-) Bet parunājoties ar tādu un pavērojot, piemēram, ballē, viņa uzvedību, runāšanu, - varbūt domas un viedoklis mainās.

Lasu jau divus gadus diskusijas un savas sarakstes: nu, bliņ, cik vairumam pilsētās un ārzemju fabrikās dzīvojošiem ļaužiem ir interesantas "pierītes". Nu ne velti sūta jautājumu: nu kāda izskaties uzkrāsota vai zeķturos - jo oho.lv nav gandrīz vispār profila anketu ar uzreiz redzamiem zeķturiem vai mākslīgi krāsotām sejām. Nu tādus taču var atrast citos saitos - kaut vai ar eskortu saistītos :D

AivarsN  Manā dzimtā neviens vīrietis nav bijis despots un arī man nav ne mazākās vēlēšanās par tādu kļūt. Kā jau te vairāki rakstīja,visam ir jānotiek abpusēji. Ģimene nav firma ar bargo priekšnieku. Jo vairāk abi atbilst saviem dzimumiem un atbilstoši izturās,jo vieglāka un patīkamāka kopdzīve. Jo vairāk vari otram dot,jo lielāks gandarījums. Bet ja tādai pašpietiekamai un pašpārliecinātai sievietei no vīrieša neko prātīgu nevajag,tad lai vārās savā sulā un nemēģina kādam vīrietim dzīvi sačakarēt. Ja jau tik ļoti patīk dominēt,nodibini savu uzņēmumu,vai veido militāro karjeru.

aquaserpente  Vai man vienai liekas, ka no AivarsN nāk laukā zināma agresija? Vismaz pēdējā komentārā noteikti. Bet militārā karjera, tā ir laba doma, jo armijā sastopami īsti vīri, kuriem var ticēt, uzticēties, un kuri savu princesi pārvērtīs par karalieni ar savu mīlestību, attieksmi, uzticību utt.

AivarsN  Nē,tā nav agresija. Kā izteikts gaismas spēku kareivis,es neturu sevī ļaunumu. Vienkārši pretējās nometnes kareivji jau savādāk nesapratīs.

LailaL  Attiecības jau tomēr prasa kaut niecīgu piepūli. Tik man šķiet, ka autoram tā īsti neviena nav vajadzīga..

Realitaate  Autors jau pats ir nosaucis iemeslus, kādēļ ir grūti rast skaidrību - bailes. Bailes traucē sajust, jo ieslēdzas racionālās aizsardzības, kas saka - nē, nē, un vēlreiz nē.
Pie komentāros ierakstītajiem tarakāniem, varu padalīties arī ar savējiem...kad aplauzos pie visiem saviem gudrajiem spriedelējumiem un parametriem par to, kāds "īstais" man vajadzīgs, nācās sastapties aci pret aci ar realitāti, kas lielā mērā konfrontēja maniem priekšstatiem. Kopš tiem laikiem par "īsto" vairs nav fantāziju, bet nekļūdīgi pazīstu to sajūtu, kas saka - "jā, ir!" Tā sajūta darbojas ne tikai uz "īsto", tā sajūta darbojas uz visām nozīmīgām izvēlēm - darbu, draugiem, sadarbības partneriem, dzīvesvietas izvēli, utt.
Kad lēmums ir pieņemts, vienmēr seko izvēle - tas ir likumsakarīgi.

MonaLiza  Militāristi ir visuzticīgākie-mol zin, kas par nodevību būs)))
Fiziski tizleņi ar glītu ģīmīti esot vislielākie maitas visās nozīmēs, bet to ne es izdomāju! Esmu dzīvojusi tik ilgi, ka vairākus vīriešus neatkarīgi vienam no otra esmu dzirdējusi tā izsakāmies.

Discreta  Kuras dēļ beidzot sagribēsi piepūlēties un censties, tā tad arī būs "īstā".;-)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu