Kā lai saprot, kura ir "īstā"?

Nevaru lielīties ar Kazanovas cienīgiem neskaitāmiem mīlas varoņstāstiem. Tomēr, gadiem ejot, nākas secināt, ka izvēloties sievieti attiecībām pārņem kūtrums, slinkums censties un kaut ko pierādīt. Aizvien biežāk uzdodu sev jautājumu - vai viņa ir tā vērta, lai pūlētos? Grūti saprast, kas tam par iemeslu - vecums, negatīva attiecību pieredze, motivācijas trūkums vai bailes no reālām attiecībām. Bet, varbūt, viss kopā? Sieviešu ir daudz, un man viņas patīk, bet kā lai tiek pie skaidrības, kura ir tā īstā?

hiacintee  AivarsN še ir daudz izteicies. Tā kā tu esi socionikas pārzinātājs ( sapratu no anketas!) , tad protams, atrast duālu ir liels izaicinājums. Nu klikšķis arī ir saucams par duāla īso versiju. Bet tai sievietei jāmeklē cits, jo labāk nebūs.

janisqwerty  Diemzeela ar gadiem saproti ,ka vislabakais draugs sev esi pats ! bet izslavetaas ,,draudzenes ,, rada tikai neertibas un probleemas . Vinu piedavataa eksportprece -sekss arii vairs nekoteejas ,kulinaarijas iemanas un speeja pietureet muti diemzeel piemiit retajaam . Tad nu no taam retajaam arii var piemekleet kautko pusliidz jeedzigu !!!

MonaLiza  katrs prātīgs vīriets mūža izskaņā gribētu tādu nemīlamu, bet patīkamu meitu, ērtu kā čība, kāda aprakstīta cafe noir izklāstā.
Stulbāk ir uz tādu uzrauties jau jaunībā un aiz sevis atstāt viņas līdzības pārveidojumu.
Iepazīšanās placis ir liels tirgus!

Torpedo  Kā es autoru saprotu - man ar tas paC. Slinkums jemties. Un tad vēl visi tie viņas fzioloģiskie šķidrumi un gļotas - phē, apvemties var!

Realitaate  Torpedo, Tu gan esi tāds...nu tāds ļoti...anatomisks.

Agnieszka  ´´a kaut kas pats peld tieši rokās, iespējams, tas gluži vienkārši nevar nogrimt.´´
ideāli teikts....bet nu arī tādām ir liels pieprasījums...
Torpedo...arī vīriešiem ir fizioloģiskie škidrumi, un večiem šķiet, ka sievietēm jābūt pārlaimīgām ar un ap tiem ņemties ;)
Agnieszka iedzer kafiju un uzdejo Kalvin Haris´´my way´´ ritmā

Paula6  Padomāju, kāpēc gan autors izvēlējās nicku Fausts? Varbūt patiešām pašam ar šo tēlu kas saistās?
Bet ja esot starp sievietēm, par varītēm un gandrīz kā acīs skatoties katrai sievietei, sev jautāsi, vai esi īstā? nekas nesanāks...izej cilvēkos, sabiedrībā, netēlo nezin kādu mačo, bet esi tāds kāds esi un noteikti gan pats, gan arī tevi pašu ievēros un ja jūti, ka tavu uzmanību kāda saista, pievērsies viņai, tik vērīgi ieklausies viņas vārdos, acīs, žestos un neizdari ātrus secinājumus...sievietes pa īstam uzreiz reti atveras. No attiecībām nav jābaidās un nav jāpiesauc negatīvo attiecību pieredze...kļūdīties mēs katrs varam, bet padomāt tā nopietni gan vajag. Vai vēlies tieši šai sievietei sniegt savu vīrišķo spēku visās tā izpausmēs, vai vēlies saņemt no viņas mīlestību, maigumu, sapratni, cieņu un atbalstu? Ja tā, tad tava zemapziņa un prāts paši pateiks priekšā, kas un kā ir jādara.Šodien it kā daudzi to vēlas, tikai kad ir jādara un jārīkojas, vēlmes pagaist, paliek tikai tukši vārdi un tad saka, nav tādu sieviešu! Ir !Un ja tu vēlies to visu saņemt no šīs sievietes, tā arī būs tava motivācija. Lai tev veicas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu