Laimīga dzīve

Cilvēka darbību jēga ir tieksmes pēc Laimīgas dzīves. Aprakstiet kāda, jūsuprāt, tā izskatās? Vai maz pastāv?

MonaLiza  Kā teica kāds vācietis laimīga savienība ir tad, kad Viņa ir īsta Dāma, kas visu var pati, bet viņš kā īsts Džentelmenis to nepieļaus.
Ko var oho Supermens? Virtuāli vīstīt dūrītes uz iedomātas sievietes iedomātiem pārējiem pielūdzējiem, kamēr paša sieva lēni nenovēršami pārvēršas par cinisku rafinētu stervu, mūžam mīlestības badā esošu.

Muktiana  Mana laimīgā dzive izpaustos ar drošību par rītdienu un sajūtu, ka visiem radiniekiem viss ir lielos vilcienos kārtībā. (Ja tā nebūtu, man sava enerģija būtu jānovirza viņiem, tas būtu kā slikta karmas ietekme.) Vēl būtu svarīgs komforta minimums. (Kas katram ir minimums? Skaista, kaut miniatūrīga dzīvesvieta un daži smuki tērpi un pārtikai pietiekosi.) Pārējā laikā gribētu dienu "ar Dievu" pavadīt - ikrīta lūgšanas, būšana draudzē/templi utt. Algotu darbu gribētu nestrādāt. Bet, ja strādātu, tad lai darbs patiktu. Ja vēl būtu saderīgs dzīves partneris, tad gandrīz vai pārāk labi liktos, lai būtu reāli. Dzīves partneri gribētu tādu, ar kuru kopā varētu darīt labus darbus un mūsu garīgie un materiālie uzskati sakristu.

Dr_koshka  Bet Vip, te tak nav tā vieta! Te vienkārši vienmēr būs mazliet vairāk problēmu nekā risinājumu. Jaunais gads ir brīnumu laiks un tad var arī izteikt tādus utopiskus vēlējumus kā saņēma "neko".😊
OK, ir arī absolūti laimīgi cilvēki, tikai pie viņiem nez kāpēc nelaiž apmeklētājus.😊

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu