Nu, nemākam mēs kkā ar tām sievietēm apieties

Nu, nemākam mēs kkā ar tām sievietēm apieties, bet no otras puses - ja tiešām viss tas, ko viņas te pieprasa (un ne jau tikai materiālais), ir tieši tas, ko viņas sagaida, tad jau labāk nomirt puisī, vai ne?

Agnieszka  Kudala ir ļoti skaista....

Piparkuka  "poga" vienmēr būs- interese un interese par viņas interesēm!...
Tas ir pirmais:)

Vucis  Un ko viņas pieprasa? Oglasitje vesj spisok! Ņemsim cauri pa punktam!

Labrador  Vucis-visaam izgliitotajaam kopiiga prasiiba-viirietim jaastraadaa valsts vai pashvaldiibu iestaadee,maksimaali jaazog Eiropas nauda un jaanjem kukulji.Der korumpeeti milichi un muitnieki. Ir jaarunaa tikai tas,ko sieviete grib dzirdeet.Ir svariigi,lai labi dejo.Kopdziivee no viiriesha prasiita pilniiga pakljaaviiba. Ideaali,ja kandidaats naak no ZZS,sASKANJAS APRINDAAM.

Cinamon  Labrador, mana līdzjūtība tavām zināšanām vai pieredze tomēr :-))

Mela  Man ar žēlums pret Labradoru... un niks neder, ļoti jau nu jauki tie suņi ...

Labrador  Manispeec miinusojiet un dziivojiet savaa iedomu pasauliitee.

Vucis  Labrador, tu taču pats saproti, ka tie ir slima suņa murgi, vai ne?

Bet dejot gan jāmāk. Gan vīriešiem, gan sievietēm.

Cinamon  Labradors ir apmaldījies savā (atvainojos) :-)

Agnieszka  Vau...vau...va vau...

MrJones  Visas sievietes nav paar vienu kaarti metamas...ir ari Forshas!!

P.S. ..es maaku apieties.

Labrador  Miinusotaajas-paraadiet kaut vienu Latvijas sievieti,kura paarmetiis partnerim,kursh labklaajiibas celshanai izmanto antisociaalas un kriminaalas metodes!?Visu gaaniito ministru,deputaatu,amatpersonu sievas laikam saviem viiriem baigi paarmet! ))) Njemsim dziives piemeeru.Divi muitnieki-viens kukuljnjeemeejs,kuram superiiga savrupmaaja,vairaaki luksusauto,uudensmoccis,kuteris,sieva var celjot,tai garderobee kazhoki,brilianti un pati nestraadaa. Otrs kristaalgodiigs muitnieks,paartiek no plikas algas,pietiek vien komunaalajiem un paartikai un sieva arii straadaa. Un kaadudien abas sievas satiekas un apspriezhas. Ko godiigaa muitnieka sieva peec shaadas apspriedes teiks savam viiram!?

DanaL  Labradors atkal iespārda ar saviem politekonomiskajiem priekšstatiem 21:54. Ja viņam ticam, tad laikam viņam nav bijusi darīšana nedz ar izglītotajām, nedz sievietēm vispār :D

marselis  ....varetu "ozolotit" ,ja uzzinatu ,kas vinam "galvinas daras",
bet domaju,kad vinas pasas neko nezin!
Kurp jutu,emociju vejs pus...uz to pusi taja mirkli virzas,
kad tas norimst vai maina virzienu...,tad ari domas un prioritates pamainas!

Realitaate  Redzi, Torpedo, te ir viena tāda maza nianse, lai nevajadzētu nomirt puisī. Nebūtu slikti redzēt atšķirību starp vēlmēm un pieprasīšanu, starp rūpēm un aprūpi, starp vajadzībām un iegribām. Pa lielam, ja šīs atšķirības kļūst skaidras, tad tās sievietes vairs nav tik bīstamas, kā sākumā izskatās. Vai vismaz top skaidrs uz ko ir vērts laiku tērēt, un uz ko nē.
Vīrietim nav jābūt par sieviešu iegribu apmierinātāju, jo tad viņš kļūst kā tāds labais tētis, bet sieviete kļūst tāda kaprīza un untumaina kā maza meitene, un sāk gribēt visu pēc kārtas.
Ceru, ka vēl neesi paspējis nomirt puisī.
Starp citu, ļoti simbolisks Tavs izteiciens, kas labi raksturo vīrieša iniciāciju. Puisim ir jāmirst, lai piedzimtu vīrietis...

raima  Ai, Torpēdīt, mākiet gan. Esmu pārliecināta, ka arī Tu.
Tu taču šeit ienāc izklaidēties un kundzītes pakacināt. Tu un puisī??? Neticu, lai arī tādu tēlu veido.
Labi, ir daži, kas neprot, bet viņiem karma tāda vai arī deformēta uztvere.

Vaukskis  Nu, nemaakam ! :(( Labaak nomirt puisii tikai taadaa gadiijumaa, ja dziivee liidz pat sirmam vecumam klaajas labi, bet parasti laika gaitaa rodas probleemas un taadaas reizees galiigi nav forsi palikt vienam kaa stabam.

av2  dziivot ar sievieti kopaa vienmeer ir ...speele. Jatrod balanss, lai abi laimiigi kopaa. Un tas nav viegli. Ja baidies gruutiibu, dziivo viens.

Mailija  Ir vīrieši kas MĀK apieties ar sievietēm un ir kas pat nemaz necenšas.Piekrītu ka ir sievietes kas par daudz grib vai pat pašas nezina ko grib,bet neviena normāla sieviete nepaprasīs vairāk kā var iedot.Bet nu ja negribas dot NEKO,tad jā var mierīgi nomirt puisī.:)

Discreta  Sievietēm ir vajadzīga uzmanība, un, diemžēl, ne katrs bikšainis to spēj dot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu