Nu, nemākam mēs kkā ar tām sievietēm apieties

Nu, nemākam mēs kkā ar tām sievietēm apieties, bet no otras puses - ja tiešām viss tas, ko viņas te pieprasa (un ne jau tikai materiālais), ir tieši tas, ko viņas sagaida, tad jau labāk nomirt puisī, vai ne?

Labrador  Portaalos apgrozaas taa sievieshu kategorija,kuras par sevi domaa-ES ESMU IIPASHA! Sievieshu kategorija,kura meklee kaadu zemapzinjaa radushos teelu,kaadu dabaa nemaz nav.Portaalu sievietes neies ne uz kaadu kompromisu,jo ir merkantilas egoistes. Taas vienmeer biidiis tikai savu poziciju un savu viedokli uzskata par aksiomu. Viirieshi sheit vairumaa gadiijumu videeji statistiskie,uz kuriem portaalu sievietes skataas,kaa uz telefona stabiem.Tas arii iemesls,kaa peec portaalos iepaziishanaas neveidojas.

Fausts  Tēvs man iemācīja trīs lietas kas jāzin par sievietēm, ko nekādā gadījumā nedrīkst pieļaut.
1) nekad un ne pie kādiem apstākļiem nedrīkst teikt sievietei, ka viņa nav iekārojama.
2) nekad nedrīkst sievietei norādīt uz viņas vecumu.
3) nekad nedrīks sievietei teikt, ka viņa nav skaista.
Tā ir robeža, pie kuras humors izbeidzas. Ir tikai normāli, ka sieviete uz to reaģēs, tieši tāpat, kā vīrietis reaģēs, ja viņam norāda uz to, ka viņš par maz pelna, vai nav labs mīlnieks gultā. Mums katram ir savas vājās, jūtīgās vietas, tāpēc nevajag lieki provocēt uz sevi uguni. Var pajokot par sievieti jebkādā veidā, bet šīs ir robežas, pie kurām iestājas neatgriezeniskas sekas.
No savas pieredzes varu vēl pielikt klāt - nekad nevajag strīdēties ar sievieti brīdī, kad viņa ir pārāk aizsvilusies un emocionāla. Jānogaida, kad rimsies. Sieviete ir kā uguns - var sasildīt, bet var arī sadedzināt.

Tas tā, no pieredzes. Varbūt noder kādam.

Floriana  Nu gan sasmējos par muitniekiem. Protams, ka sieva nabadziņam teica, kas viņš par vecu āzi, ka nespēj nopelnīt. (lai gan mēs ne ar domāšanu, ne darbiem neesam vienādi). Iespējams viņa teica, labi ka mums nav lieku problēmu. ;)
Fausta atziņas sen novecojušas un derīguma termiņš beidzies.

Labrador  Spriezhot peec komentaariem,sheit apgrozas nepievilciigas feminazi,kuraam nekaadiigi neizdodas iistenot savus sapnjus un plaanus.Tas arii rada agresiju pret cita tipa cilveekiem.Daudzas oho sievietes buutu piemeerotas darbam kaadaa Osvencimaa,vai kaadaa no Kolimas nometneem,kaa uzraudzes.Sastaav no zhults,naida un agresijas pret visu,kas neatbilst vinju priekshstatiem.

Cafe_Noir  ar sievieti nav jāapietas! nu cik to var teikt! sieviete ir jāmīl. un viss. pasaki - smuka, forša tu man, mīlu, še dešārs sīkiem tēriņiem un viss - tu esi Dievs! bet ja mēles mutē nav un pats pliks un taisns kā sētas stabs, tad jā - tad jāmācās "apieties". mudaki!

Mela  Vo! Tikko gribēju rakstit to, ko uzrakstīja Cafe Noir. :D
Sieviete nav mašīna, ar viņu neapietas, viņu mīl :)

Tessa  Torpedis pie visiem saviem netikumiem vel ir melis :D kura vieta Tessa saka: nogaliniet vinju, noindejiet, pakariet!! nu vismaz uz mieta uzduriet.
lohatrons vecais :DD

Piparkuka  Nu bet Labrador- kāds sakars ar muitniekiem, policistiem vai citiem, deputātiem, piem.!
Nekāda.
Ir taču arī celtnieki, pārdevēji, menedžeri, krāvēji, pļāvēji, šoferi, bosi u.c.
Taču ir pilnīgi glupi, piem., manā skatījumā, gribēt kādu, kas ir valdībā, jo 1) viņš nekad nebūs mājās, 2) viņš būs nervozs un slikts.... 3) neinteresants!
Foršāks būs kāds veikala atbildīgais ar stiprām vīrišķīgām rokām!....:)) Vai traku auto vadīšanas ideju vai traku mūzikas mīlestību. Nu tā.
Ne jau kaut kāds no Tevis minētajiem!

Piparkuka  Fausta atziņas ir 100% ideālas un darbosies vienmēr! Loģiski. Tas ir pamatu pamats.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu