Vai nav tā, ka sievietes, pa lielam, cenšas nonicināt vīriešus......

lai paceltu savu IQ. Piedodiet,sievietes, par manu tekstu, bet ,ja tā ņem, šeit notiek dzimumu cīņa......kurš labāks, gudrāks, pārāks. Man šķiet, ka jāieklausās, jāsadzird, lai beigtos tā dalīšana un , ja kas, sievietes ir izslavētas intrigantes, bet vīrieši āži,kas dur pretī un vēl
mēģina trāpīt sāpīgāk, savā aizvainojumā .

coldlands  Lusila, tad man ko labāk pieprasīt, moska ābolu sulu?

Luusila  cold, minerālūdens.
alus, diemžēl, lai gan itin labi mīzina, tomēr atindēšanai nebūs necik labs :(

coldlands  Alu lai dzer resnvederi, un tie kam sēdošs darbs.
Pieraksta blociņa.. jādzer ūdens, un līgai, ņemšana aiz vaidzina ir ciešanas.

engeliteS  Ja ir tieksme noniecināt, tad ir kāds aizvainojums, dvēseles sāpīte, visu dziedē mīlestība. Bet par to ko raksta Labrador, domāju lielākai daļai sieviešu ir pārāk zems pašnovērtējums un jācenšas to celt, nevajag nezin ko prasīt no vīriešiem, bet tas, ko sieviete tiešām var gaidīt, ka pielūdzējs aplidos dāmu un ilgstoši.

iota  Man nebija ne jausmas, ka IQ, tātad inteliģenci, paaugstināt ir tik vienkārši - atliek tik "nonicināt vīriešus". :))

Autors raksta: "ja tā ņem, šeit notiek dzimumu cīņa". Ja jau cīņa, tad ir divas karojošās puses, un tās abas ar visiem iespējamiem līdzekļiem cenšas noturēt savas pozīcijas. Arī šādas tēmas ir "kariņa" elements. "Kaujinieki" cīnīsies, līdz satiks to "savu" cilvēku un kaujas lauku tad pametīs. Tāds nu ir mans viedoklis.

Indira11  Vispār tas viss ir nevajadzīgi aizskaroši, pazemojoši, jo būtībā ne visas sievietes, ne arī visi vīrieši portālā ir vienādi tikai slikti. Esmu šeit satikusi arī foršus vīriešus. Un tas, ka tā ķengājās, tas toč ne par kādu līmeni neliecina.

dzozefinaups  Palasot tekstus,sarakstoties ar kaadu privaati-secinu,ka ne visi te ir jefinni.... ir arii visnotall normaali cilveeki,tikai vaina taada,ka neuzdriikstas publiski to izraadiit,jo te uzreiz noknaabaa....
Lai piedod man sievietes,bet taa rupjiiba un prastums,kas vienai otrai lien aaraa....-kaa viirietis-nekad nepieveersos taadai.Piellauju,ka tiessi taapeec arii viiriessi ir rupji-jo nevar taccu palikt mazaaki.... Bet par izveeli-taa nu tiessaam ir katra passa dariissana-ko,cik un kur meklee. Ja esi dziivojis ideaalaas attieciibaas,ar viirisskkiigu viirieti-uz mazaak neparakstiisies-un nejau buutiska ir nauda,bet gan cilveeks! (Nevajag iet galeejiibaas-ssim cilveekam ir jaadziivo kaa cilveekam,sevi nodrossinot!) -tas nav daudz prasiits!!! Lai jauka visiem diena! Veiksmiiti!!! :)

marga27272  Manā darba vietā no otrā stāva reizēm pa trubu nāk lejā "´pa lielam"´, reizēm "´pa mazam"´.

av2  nu jaa, oHo taa "pacell"IQ visiem te, ka....:)))
Man jau gan ssiet , ka taa demonstratiiva kasiissnas starp dzimumiem tikai....padara stulbaakus , leetakus....;( Piemeeram, te ir kaadas 10 personibas, kuras uzskata, ka var visiem padomus dot, visus noniecinot paraleeli . Tiessaam taa juutaties?

miers2  dzimumu cīņa vienmēr bijusi aktuāla, bet te tas tiek uzsvērts pārāk agresīvi, jo parasti viss notiek daudz elegantāk un rāmāk - no sērijas- kis, kis, mjau mjau - es tev, tu man :) Nereti tā ir koķeta attiecību spēle, kura nav ne agresīva , ne uzkasīga. Vienkārši sievietes cenšās panākt savu un vīrieši uz to nepavelkās. Tā nav sacensība par IQ!! Tā ir parasta dzimumcīņa, kam mazs sakars ar gudrību, jo nereti tieši smuka pakaļa vai kārdinošas krūtis nospēlē galveno lomu

Laila14  Man viss ir labi..Kam ir labi..Tas kritiku neredz. Visi grib mīlestību,maigumu...bet daudzi to nesaņem. Mīlēt ir jāprot..un galvenais jāgrib..Tas ir smags darbs. Darbs ar sevi pašu. Cilvēki meklē vieglāko ceļu.Grib saņemt nedodot pretīm neko.Katru dienu ir jārada svētki. Abiem ir jābūt līdzīgi domājošiem, līdzvērtīgiem.Otru noniecināt nav nekāda māksla,bet pacelt un darīt laimīgu..tā ir bauda. Un, ja ir slinkums vai citas nebūšanas.Tad labāk nečakarēt prātu,un dzīvot vienai.Bet satikties un dzīvot lai būtu...laika tērēšana.

kwinta2  Te pamācītājas un pamācītāji kopsummā ir kādi 10-12. Viņi tikai dažreiz nikus pamaina. Pārējie ir normāli cilvēki.

dzozefinaups  Laila, traapiits! :) Tikai laimiigs cilveeks speej otru dariit laimiigu! Cciiksteetaaji,iignnas,citos vainu mekleetaaji-passi nekad nebuus laimiigi-vieni vieniigi neveiksminieki!-un taadiem nav ko dot otram!!!! taadi tikai staav uz vakts-un gaida.......izmanto.....noniecina....kritizee......

Torpedo  es prakstiski nekad neesmu nevienu konkrēti sievieti te saucis pēc nika, tik izteicis vispārīgas pārdomas par dzimumiem kā tādiem, bet mani te lamā konkrēti - bail pat kko vairs rakstīt - atnāks atkal kādu tessveidīgā un uzliks kluci

solimarja  Citus mainīt nav iespējams, tikai sevi vai savu attieksmi...

Torpedo  es jau saprotu, ka tā mana apsaukāšana no konkrētiem nikiem ir patiesībā tāds "mājiens ar mietu" - "Hei, re, kur es esmu - pacīnies par mani!", bet no sorry - kas par vecu, tas par vecu un tas ir objektīvi, un neko tur nevar labot

Liigucis  Kas tad te notiksies ja visi visus sāks (iz) mīlēt?! Kam jau ir ar ko un par ko tas dara...pārējiem tikai padilušas atmiņas liek pakustināt ūdeņus.

Realitaate  Torpedo 11:55, kas Tev liek domāt, ka kaut viena sieviete šeit gaida, ka Tu par viņu "pacīnīsies"? Vai, gadījuma pēc, nav tā, ka Tu pārvērtē savu nozīmību? "kas par vecu, tas par vecu" - t.i. priekš kā tieši par vecu? Priekš sarunas, domu apmaiņas, cieņas, vai kā Tu to biji domājis?

Noniecināšana plaukst un zeļ uz visām pusēm. Vīriešiem arī pretenzijas pietiek tā, ka maz neliekas. Ta tā sieviete par pareizu, ta par daudz izrunājas; ta viņa pārāk daudz pelna, ta viņa par maz pelna un gaida visu no vīrieša; ta viņa par dārgu, ta par lētu; ta traucē, ka viņa grib seksu, ta tas, ka netrib; tad traucē viņas bērni un arī tas, ja viņai nav bērni, utt. bezgalīgas ir tās pretenzijas. Vienīgais, kas nerada pretenzijas ir jaunība. no 40 skaitās jau par vecu - kā reizi tas, ko nevar mainīt.
Bet savs baļķis jau tai acī nespiež...

AivarsN  Kā lai nenonicina,ja tie draņķi viņas nenovērtē un negrib precēt? Bija taču nesen tēma par nedabūjušām sievietēm un viņu niknumu.😀

MrJones  Es tik piebildiishu,.viirieshus nevar nonicinaat, jo pa lielam, viniem pofig,,.! Pashas sevi..? Nju,,..te ir ljoti dazhaadi sievieshu tipaazhi,...ir taadas, kuraam uzlikt kluci kaadam uz galvas pie brokastu kafijas, sagaadaa baudu...un vinjas no taa kaifo,..tas ir atsevishkjs staasts...,bet taada normaala, kaut cik sakariiga sieviete ar izkoptu juutu pasauli,,.iespeejams taa ir reakcija uz apkaart notiekosho(?)...un es domaaju, tas nenaak pashai sievietei par labu..sievietes tomeer vieglaak ietekmeejas,,..neapzinaati nokljuust taadaa matricaa, ka veelaak buus gruuti izkljuut laukaa!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu