Vai nav tā, ka sievietes, pa lielam, cenšas nonicināt vīriešus......

lai paceltu savu IQ. Piedodiet,sievietes, par manu tekstu, bet ,ja tā ņem, šeit notiek dzimumu cīņa......kurš labāks, gudrāks, pārāks. Man šķiet, ka jāieklausās, jāsadzird, lai beigtos tā dalīšana un , ja kas, sievietes ir izslavētas intrigantes, bet vīrieši āži,kas dur pretī un vēl
mēģina trāpīt sāpīgāk, savā aizvainojumā .

Cinamon  Ak nabaga vīrietīši, kā gan jums jācieš:-))

gertrude  kas rūdās grūtībās, top liels,
to sīkumi vairs nespēj liekt. (Rainis)

Discreta  Oho varbūt, bet dzīvē tā nav. Vīriešiem patīk sievietes, bet sievietes meklē sev piemēroto.

Saulstarins90  Virietim striudaa sievieti neuzvareet. Vinas ir paraakas un mak atri nolikt citus.

Agnieszka  Man jau šķiet,ka šeit nestrīdas, bet ar veselīgu devu humora, pavelkot vienam otru uz zoba, ieflirtējot, apmainās viedokļiem....šad tad paspīd zobiņi un nadziņi, radziņi un āža kāja, bet tas tak normāli...tikai tā iepazītam cilvēkus, atpazīstam personības un vienojamies savā dažādībā.

Saulstarins90  Viss ir normali, dabigi, ka sieviete mak labak pavilkt uz zoba un pakircinat vai striidaa uzvareet. Tas tas ir un bus, asaaka meele ir sievieteem. Vinas paiesiba ir stiprais dzimums. Es to pienjemhmu. Ta katram virietim butu jaspej pienemt faktu, ko virietis nespej mainit. Sieviete uzvares, bet virietis bus stiprs ari tad, ja pienems to kaa saprotamu lietu un neblaus pretii. Pirmkart, jegas nav blaut preti-meitene atri spes dubultaa nolikt ar vardiem vien. Tas ta dzive ir vnm. Labak padiskutet ar argumentiem un, ja sieviete stridas, tad butiba skaidrs, ka vinjai argumentu vairak. Un tatad vinai taisniba. Puishi jau grib but paraaki, es ari, bet jaspej atzit meitenes parakums. Pats no pieredzes zinu-ne reizi neesmu uzvarejis strida ar kadu miloto vai draudzeni. Virietis to vnk nespej. Meitene ir no dabas agresivaka un labaku vardhlu krajumu. Nestrideties ar sievieti-tas ir zelta likums. Asuma gadijuma vienmer uzvar meitene un zaude calis. Ta tas ir.

Floriana  Protams, viņas nonicina vīriešus, jo cik ilgi gaidīsi, ka tukšas runas piepildīsies! :D Ātrāk sanāks pašām sadarīt, nopelnīt, aizbraukt un bērnu no cita vīrieša sagaidīt. Un tās sievietes paši vīrieši pielaiduši tik tālu, kā sacīja viens krievu psiho...lalala, vīrieši ir bailīgi, tas viņus dzen postā. Mamutu laikos šīs bailes dzina pēc pārtikas, a tagad pat par to vairs nav jādomā! :)

Piparkuka  Nu- ja Tev tā šākiet... tad Tu arī tā dari.
Es tikai viņus cienu! Nu vismaz uzklausu un piefiksēju teikto. Jo viņi noteikti ir gudrāki!...:) nu savā ziņā.

Piparkuka  (tikai ne coldland vai kā tur...- pretīgāks nevar būt!:( )

Kristine_78  Tās ir dzimuma cīņas

Nerons  a par ko cīņa?
ir par KO????!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu