Bailes no attiecībām. Mēs esam atbildīgi par tiem ko pieradinam../Mazais Princis/

Saprotu,ka man ir bailes uzsākt ar kādu attiecibas. Intīmas attiecibas nav iemesls kopdzīvei. Bet, ja rodas ar kādu tuviba,tad kaut kā liekas,ka tā ir atbildiba par cilvēku ar kuru tu esi kopā bijis ..kaut īsu brīdi. Atbildiba ari pret sevi pašu. Labāk neuzsākt. Atkal ja neuzsāksi neuzzināsi vai tam attiecibam būs nākotne. Strupceļš! Bailes,ka tā attiecibas sabojās ikdienas mieru. Kā ir ar Jums Laimīgajiem Vientuļniekiem?

Piparkuka  Nuuuu, te jāsaka, kā te saka- sekss nav iemesls, lai iepazītos.
Tas nebūs izšķirošs! Un vari to darīt, cik gribi, ar ko gribi. Tās nav attiecības.

Taču, lūk, pašas attiecības- spēja saprast, ka tev IR attiecības, ka tas otrs domā, ka jūs esat saistīti kaut kādos veidos, utt, lūk - tas ir visgrūtākais. Būt savās vienās attiecībās.
Sevišķi sievietei, ja viņa nav precēta, tas ir grūtāk- saprast!! !:) Ka viss jau notiek. Pat ļoti grūti! Saprast, ka tevi jau mīl un tev jau ir attiecības, paīstam!

raina1970  Realitāte- nav ne traki, ne tik.. viss normāli, paldies par apjautāšanos. Protams, ka atkal esmu pateikusi domas, kas Tev nav izprotamas, vai ne?nu neko darīt, viedoklis katram savs, ta dzīve notiek.

Realitaate  raina1970, Tu ko! Es visu sapratu, tikai samulsu no Tavas atklātības, un tādēļ jautāju - vai tiešām ir tā, ka tik ļoti pieradini un pieradinies, ka ar savu entuziasmu uzņemies atbildību un šancē pa diviem? Un tiešām domā, ka "oh, esmu dikti labs, dikti atbildīgs, dikti attiecībām piemērots un visādi slavējams"(c)? Un tiešām ir tā, kā Tu raksti, ka "es tak velku to vezumu - un-- esmu atkal apbrīnas, uzmanības un pažēlošanas vērts.. un atkal ap dūšu gana labi"(c)? Traki Tev! Es negribētu būt Tavā vietā...

Discreta  Varbūt tomēr uzsākt un paskatīties, kas notiks. Apzinies, ka nekas traģisks nevar notikt un ka tavas bailes ir tikai tevī. Izej no tām.

raina1970  Realitāte- ir bijušas visādas situācijas, visādas pieredzes, ir bijis darbs ar sevi, lai neuzkāptu atkal un atkal uz tiem pašiem grābjamajiem.. tā kā nav no kā mulst, dzīve ar to ir interesanta, ja pietiek drosmes sevi pieņemt un pastrādāt pie tā, kas mazak tīkams..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu