Izskats

izleca man te fb "skaistā Latvijas instagrama zvaigzne".... tad izleca slavenu vecvecāku mazbērni.. es domāju - foto. Nu lab, tā meitene tipiska instagrama zvaigzne (bik pēc plastmasas), bet tie mazbērni pat ļoti interesanti... taču, kārtējo reizi pārliecinājos, ka mani paķer kaut kas cits, ne tas vizuālais skaistums... pirmā seja, kas mani uzrunāja, bija kāda 5.-6. seja sarakstā - Pablo Pikaso mazmeita, kas nu ļoti tālu no instagrama skaistuma, bet bijā viņā kaut kas ļoti vitāls.... kaut kas noslēpumains....
Nu tad kā ir ar jums? Jums patīk instagrama plastmasas (sivietes) un sešpakas ar modīgām frizūrām, vai kaut kas, ko grūti aprakstīt, kaut kas netverams? ...

coldlands  Es biku nepadomādams uzskricileju, pardon Mela, par to ruksi.
Ka jūs fokenes nosakiet, vai tas cilvēks gudrs, vai dunduks, telepati ctolji?
Bieži tiek runāts, ka galvenais iekšējais skaistums, tad kāpēc Jēzus netiek attēlots ka Kvazimodo, ar tādu par lupu notecējušu siekalu un tupu skatienu. Mol sekojiet man masas un brāli, es jūs uz pareizo zemi vedīšu?! Nav taču pie krusta tāds lisijs tuklitis piesprausts.

mojito  Instagramu nepeetu, bet pirmais, kas naak praataa ir Sonchika. Taads freak show nebija redzeets ne pirms, ne peec tam :D
Vinja bija daudz smukaaka( nosaciiti) pirms paspeeja sevi sakropljot. :D
Bet nu taas ir vinjas probleemas, kaa saka.

Nerons  Mela....neglaimo sev...ja Tu būtu tik labā paskatā, nebūtu anketā šis jaukais gekoniņš pa visu telpu:)
Zinu zinu, ka ziemas tērps nav tas labākais rādītājs manai dailei:):):)

Mailija  Nu ar to izskatu it tā,ka protams tas rada pirmo iespaidu,bet kad iepazīst TUVĀK(to lielīgo,pašapmierināto smukuli,kas domā ka ir pup zemļi)viss smukums ir "izplēnējis" un liekas pat pretīgs,bet ir gadijies ka varbūt no pirmā acu uzmetiena it kā nekas īpašs bet iepazīstot tuvāk lliekas pats simpātiskākais.
Nu domāju ka uz pīļknābjiem,baloniem un citiem"izskaistinājumiem" ķeras tikai tādi kā saka"ņedoļokie mužiki" un dažas no"skaistulēm" izskatās pat atbaidošas kad"pārcentušās"!

Discreta  Instagramā nesēžu, bet vizuāli piesaista kaut kas, ko pat nespēju definēt. Un tam nav jābūt klasiskam skaistumam.

Rondijs  Skaistums ir tikai harmonijā, balansā. Uz vienu vai otru galējību, kā piem., skaista bet dumja vai gudra bet negīta - jau vairs nav nekā pievilcīga. Šodien ir tāds laikmets, kad āriene jeb iepakojums ir svarīgāks par saturu, tāpēc tik ļoti tiek pārspīlēta ārienes vērtība. Bet jāpaiet kādam (krietnam) laiciņam kad atkal viss sakārtosies, un iekšienei pievērsīs tik pat lielu uzmanību. Dzīvē viss iet viļņveidīgi, svārstības uz plus un mīnus.

JurisK  Kad ir bijis tāds laikmets, kad ārējais skaistums bijis mazsvarīgs, un visi cildinajusi tik gara daili? Es savos 67, pareizāk - 57 gados, jo uz sieviešiem sāku lūrēt tik kādā 3. klasē, tādus laikus neatceros:)

Rondijs  17:34 runa iet par akcentiem, vienmēr ir pievērsts, bet šodien uz ārējo pievērš nesamērīgi daudz uzmanības. Viss ārēji spožais ir augstā vērtē, šis ir laiks, kad izlikties ir modē, bet ne "būt". Nopirkt skaistu soprta tērpu, bet uzvilkt to tikai reizi mēnesī lai nobildētos Instagramā. Nopirkt dārgu fotoaparātu, bet nemācēt bildēt nemaz. Smaidīt plašu amerikāņu smaidu, bet būt salauztam iekšienē. Mākslīguma, uzspēlētības un izlikšanās laikmets. Iepriekšējais, tie bija viduslaiki, kur daudz vairāk vērtē bija iekšējās vērtības - gods, cieņa, tikums, darbs, meistarība.

Piipeniite  Visstulbākā dzīvā būtne pasaulē- cilvēks. Cenšas būt neīsts, lai būtu, kaut kas, pat nezinot kas. Seko kaut kam mākslīgi radītam, ko gudri pārdod par lielu naudu un idiotu bars izbola acis un skrien pakaļ-man vajag! Krāsojas, ķēmojas, liek implantus. Es gribu! Kruts! Tumsonība. Iepriecina, ka neliela daļa cilvēku sāk saprast dabiskais, vienkāršais ir lielāka vērtība. Nav jāskrien ar pastalām un pliku dibenu pa laukiem, bet jāapzinās sevi, kā dabas sastāvdaļu. Kas caur savām zināšanām, attīstību arī garīgi, ne tikai materiāli izmantojot mūsdienu tehnoloģijas dzīvo pilnīgu, harmonisku, mierīgu dzīvi. Bez agresijas, kariem, nabadzības, utt.

Torpedo  es tādus porniķus nemaz nekačāju, kur aktrises ar silokona pupiem. Riebjas. Nu, tās uzpustās lūpas - vispār karikatūra! :D Bet ir, ir vajadzīgi arī pasaulē cilvēciņi, par ko citiem ieņirgt, ir!

Piparkuka  Par vīriešiem nemāku teikt.... šķiet, ka svarīgākais ir skatiens! Tēls kopumā. Jā- skatien, tas, ko jūt "iekšā".
Ja skatos uz sievietēm žurnālos vai jebkur- tas pats! Kas ir iekšā, kas redzams acīs, uzvedībā, stāsts aiz sejas...
Piem., dziedātājos- izteikts piemērs. Lai cik skaista vai skaista- ja nav stāsts un zināšanas apakšā (zem vārdiem!), neder. Izskatam ir 0 nozīme.

Piparkuka  Plus- ja ir veči, kam patīk tās vienādās lelles, sevišķi ar tām uzpumpētajām lūpām- drausmas... fuij, cik gan smadzeņu ir tādam vecim... pat negribas rakstīt- vīrietim.

Piparkuka  Ak, Dievs! Tas Mr Jones parādītais džeks!.... wow.....
Tur jau tā lieta- plikam izskatam vispār nav nozīmes. Pirmais vārds vai teikums visu noliks pie vietas:)

Geisha  Vienreiz biju Erotā. Tur kafejnīcā tuvuma aplūkoju tās skatuves seks bombas. Rija (nevis ēda) viņas ai, ai, ai. O, Bože kādas viņas ir tuvumā. ..... Vakarā uz ielas satiksi bikses pieliksi no izbīļa.

Epifanija  sievietes skaistums ir vienkāršībā, vīrieša - prātā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu