Izskats

izleca man te fb "skaistā Latvijas instagrama zvaigzne".... tad izleca slavenu vecvecāku mazbērni.. es domāju - foto. Nu lab, tā meitene tipiska instagrama zvaigzne (bik pēc plastmasas), bet tie mazbērni pat ļoti interesanti... taču, kārtējo reizi pārliecinājos, ka mani paķer kaut kas cits, ne tas vizuālais skaistums... pirmā seja, kas mani uzrunāja, bija kāda 5.-6. seja sarakstā - Pablo Pikaso mazmeita, kas nu ļoti tālu no instagrama skaistuma, bet bijā viņā kaut kas ļoti vitāls.... kaut kas noslēpumains....
Nu tad kā ir ar jums? Jums patīk instagrama plastmasas (sivietes) un sešpakas ar modīgām frizūrām, vai kaut kas, ko grūti aprakstīt, kaut kas netverams? ...

Geisha  Mela! Vīrieši meklē nevis uzķūnētu, bet koptu sievieti. Tās ir dažādas lietas.

Rondijs  Tik vienkārši tas nedalās, nav visas sievietes tikai par vienu, piem. prātu, bet visi vīrieši par izskatu. Abi dzimumi ir ļoti ļīdzīgi, tāpēc jādala ir cilvēki neatkarīgi no dzimuma, bet pa gaumēm jeb prioritātēm.
Vienkāršākais dalījums, teiksim, 3 grupās:
-tie kas pievērš lielāko uzmanību ārienei (svarīgāk lai partneris ir glīts, kopts, tīrīgs, zolīds, pieklājīgs);
-tie kas novērtē galvenokārt iekšējo pasauli (svarīgāk lai partneris ir līdzjūtīgs, uzticīgs, godīgs, atbalstošs, izpalīdzīgs, saprotošs, gudrs);
-tie kam šķiet ka ārienei un iekšenei jabūt līdzsvarā (gan ārēji labi izskatās, gan iekšēji skaists cilvēks);

neko  Muldoņas:) Vēl pasaki, ka norīta pamostoties Tev labāk patīk redzēt alus vēderu tas "sešpakas" vietā un tā nemaz nebūs liekuļošana.

Rondijs  Mela, tie ir tavi subjektīvie novērojumi, tavā uzmanības lokā trāpījušies tādi cilvēki, vai arī tikai tādi tev interesē, pārējos nepamani vai nesatiec. Bet realitātē ir tomēr dažādi. Man, piemēram, ieraugot sievieti - frizieri (mans stereotips), lai arī ļoti kopta, manikīrs, glītas drēbes, skaisti mati, uzkrāsojusies, es paskatos - jā glīti ir, bet kad sākam runāt, es gribu vienkārši ātrāk tikt prom. Viss tikai par vizuālo, par izskatu, kā viens izskatās, kā cits izskatās ko viens teica, ko cits teica. Tik seklas sarunas.. par neko :) Un citiem tas būs pilnīgi normāli, forša ikdienas saruna.

neko  Bet par mediju popularizētajiem "populārajiem"; katrs no viņiem ir populārs savā gana šaurajā nišā. Tad uzrodas kāds žurnālist/žurnāliste kas viņu no tās nišas izvelk savas subjektīvās gaumes vadīts un sak "ķidāt". Bet tā jau ir tikai konkrētā žurnālista gaume, ne vairāk. Kaut vai delfi.lv redakcija sēž gana perversa tauta: regulāri apspriež Kardašjanu. Un tad tad. Manu gaumi tas nekādi neietekmē; kā viņa manā skatījumā bija krokodils brunčos tā palika. Savukārt kāda tieši tipa vīrieši patīk kolektīva sieviešu daļai ar nav šaubu, viens visnotaļ konkrēts vīrieša tips. Par ko tad šīs "žurnālistes" katru dienu ar tīksminās savās publikācijās.

Postremo  kas ir....instagrama skaistums? Tas, kuram "laiki" vairaak, vai kaa?
Reali pasaulee it lloti daudz skaistu sieviessu, bet vai es vinnas...gribeetu? Tak nee, garlaiciigi....Man pietiek ar vienu, nu labi, divaam :P

Rondijs  Mela, tas bija par šo "To, ka vīriešiem sievietes vizuālais ir stipri svarīgs, to es dzīvē gana daudz esmu novērojusi " saku ka tavi novērojumi ir tādi, tev patīk tā domāt, bet ne visi vīrieši tam atbilst. Es, piem., vērtēju izskatu tieši tikpat daudz cik īpašības, vērtības, raksturu. Tāpēc neatbilstu grupai kur izskats ir "stipri" svarīgs. Man pat šķiet ka man nedaudz svarīgāk ir lai cilvēks ir iekšēji skaists, dabisks, mierā ar sevi un pasauli, līdzsvarots, labi attiecas pret apkārtējiem, pozitīvs, optimistiks, aizrautīgs. Un patiesībā tāds cilvēks vienmēr ir arī ārēji skaists, jo kā saka "skaistums nāk no iekšām" :)

neko  neko, bet tajos delfos tak ar ir daudz cilvēku, kas tomēr ir sabiedrības daļa :D
---
Patiesība ar Instagrmmas bilžu pārpublicēšanu un apspriešanu tur nodarbojas tikai divas dāmas (spriežot pēc paraksta zem raksta nosaukuma). Man tāds niķis visur sākumā apskatīties kas ir teksta autors un bieži vien uzzinot autoru tālāk nemaz nelasu, jo ir izveidojies ne tas labākais viedoklis par autoru.
Protams tās divas dāmas arī ir sabiedrības daļa, bet visnotaļ maza:) Domājams no turies ar tāda izvēles vienveidība. Kaut gan par modes /gaumes un etalonu jautājumos tendences vienmēr noteikusi gana šaura cilvēku grupa, kam ar sabiedrības lielāko daļu maz kas kopīgs.

p.s.
Bet sievietei ir jābūt skaistai, lai vēlāk nav bērniem jātaisnojas kāpēc smukāku mammu šamiem neizvēlējies:)

zefiirinsh  Nuuu dārgā 6paku dabūt, tas pat steroīdus lietojot ir pasmags darbiņš, visu cieņu kas to sasniedz... smags darbs, treniņš un uzturs.

Piipeniite  Rondijs. Man prieks par Tevi, no tevis staro iekšēja gudrība. Vienīgīgais atceries, Tev nevienam nekas nav jāpierāda, jāpārliecina. Netērē enerģiju-nekam. Katrs pats pievelk sev to, kas tam pienākās. :) Lai peras savos maldos!

Sassy14  Sešpaku tipiņi galīgi pie vienas vietas, un tās «pīļu mordas» ar visām vienādi sakrāsotām melnām uzacīm arīdzan. Samazinātos izmēros tiem personāžiem ir vieta leļļu kārbiņās, puiši ir Keni, skuķes Bārbijas. Ja cilvēks cenšas līdzināties lellei, tad viņam kaut kas bēniņos nav riktīgi.

neko  ... un PAT MAN izskats nav mazsvarīgs.
---
Man labāk patīk redzēt mīļoto vīrieti kā jebkādu vēdru :)
----
Tad kā īsti, ir vai nav svarīgs?:)

Sallija2  Mela, bet tu taču pati profilā esi ielikusi tādiem standartiem atbilstošu bildi - slaidu blondīni, lai gan spriežot pēc tavām aktivitātēm otrāpusē, kur figurēja arī citas tavas bildes, īstenībā nemaz tik blonda un slaida nebiji, bet te tak ieliki blondo bildi. Tad jau tu pati arī esi balinājusi kādreiz tos matus, a par Sončiku šokējies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu