Tā pēkšņi sailgoties...

Kā jūs domājiet vai tas būtu prāta darbs piezvanīt vai aizsūtīt sms cilvēkam, kuru jau gadu neesi redzējis un pa šo visu laiku par viņu neko nezini - neesi interesējies, tā pēkšņi sailgoties un tagad vairs nav miera, ko darīt, ko ieteiksiet? Kā jūs to uztvertu - tādu pārsteigumu no pagātnes?:)

Mailija  Nu nezinu kā tā pēkšņi var ņemt uz sailgoties par cilvēku,kas gadu nav interesējis un arī pats par autori nav intrresējies.Nu ja pagaidām esi vientuļa tā var būt(aiz vientulības)Mēģināt jau protams var,bet nu varianti var būt dažādi.
1.Būs priecīgs un kas zina,varbūt kas sanāks.(ar nosacījumu ja vēl ir brīvs)
2.Būs pilnīgi vienalga,nu varbūt pieklājības pēc pabazarēs.
3.Var likties pat kaitinoši,ja blakus ir jau cita un tai jāskaidro kas zvanija vai sms sūtija.
4.Un visbeidzot,pat ja ir attiecībās.Var piekrist kādai intrigai veco,labo laiku vārdā(koroče izmantot,ja jau sieviškis pats uzprasās)-nu kaut kā tā...

Mela  Torpedo, ja jau šaubās, tad nav mans :D un nē, nefantazēju kā būtu, ja būtu, tas nav par mani :D
vai nu ir, vai nav, ja kko palaidu pirms gada garām, iekožu elkonī, notraušu asaru un eju tālāk, viss, punkC, ja jau tur interese nav bijusi.... nu tad kā ar to pienu, ja nav tai kazai piena, tad nav ko velti upus raustīt

nu jā, kopumā Mailijai taisnība.

neko  hmm... sms un dzīves bojāšana? Ja ir blakus cita, tad tai citai pats pateikšu par ko runa. Tak pieauguši cilvēki un katram sava pagātne. Kāpēc viņu būtu jāslēpj? Galu galā ja ir blakus ar to jau viss ir izteikts.

av2  ir gadiijies, ka peec pat 15 gadiem peekssnni uzrodaas taada pagaatne, un iedomaajas, ka kautkas buus. Nu nav...nu nav intreses par pagaatni man. Jaa, ir atminnas, cienna savaa zinaa, un tur tai arii, pagaatnee, jaapaliek.

Agnieszka  Pati....nē...nekad, varu tikai atļaut sevi nomedīt....

Vanesa15  Kas neriskē, tas nedzer šampanieti. Vai arī nedabū pa galvu :D

AivarsN  Esmu saņēmis zvanus un SMS pēc ilga pārtraukuma un arī pats tā esmu darījis. Tas taču ir tikai cilvēcīgi,painteresēties kā tam otram klājas,varbūt kas mainījies attieksmē,bet varbūt cilvēks beidzot atbrīvojies no lielā ,,žurku skrējiena",ticis pie naudas un var vismaz atnākt uz randiņu. Dzīvojam mēs trakā pasaulē,kur daudz kas var pēkšņi mainīties.

Cafe_Noir  reizēm tas vienkārši ir jāizdara, lai sev atgādinātu, kāpēc tas cilvēks nav draugs ikdienai :)

Geisha  Kur probļema? Ja kauns zvanīt tad uzraksti SMS. Pajautā kā dzīvē veicas, kā ar veselību. Nevajag taisīt problēmas kur to nemaz nav.

vilx  Jautājums ir, kā uztvertu? Vienmēr uztveru pozitīvi. Tiesa, reizēm padomāju, un atbildot notēloju kretīnu, lai nebūtu jāturpina sarakste vai neizsauktu provokāciju uz randiņu kuru nevēlos. Bet uztveru pozitīvi, viennozīmīgi.

Nate  09:23
Uzraksti SMS, "kā ar veselību, vēl neesi slims, vai jau izārstējies?" :)
Ja pa nopietno, ui, kas tik jaunības dullumā nav darīts. Tagad arī ir variants, ka varētu nobraukt gar viena ekskavaliera māju un dot iespēju, kā tagad izskatos es un kā viņa laulene. Bet gan jau ka nesaņemšos. Un vai to vajag.

vilx  Nate - zaudēsi...

KOMPETE  Privātajā dzīvē nekad ne ar ko tādu saskārusies neesmu, nav bijusi vajadzība, vienkārši neesmu romantiskās neirozes atkarīgā, bet, pieļauju, ka var interesi nomaskēt ar neitrālu palidzības jautājumu - aizsūtīt īsziņu automehāniķim kaut ko par četrriepaino draugu, celtniekam kaut ko par flīzēm vai skolotajai kaut ko par privātstundām, Isziņu sākot ar "" Atcerējos, ka tu šai nozarē no man zināmajiem esi pats gudrākais.
Nu, un tad iemest procesā - "kā vispār?"

Viliendi  Es domāju ka noteikti vajag aizsūtīt sms.Manuprāt tā ir vājība un kompleksi- gribēt bet neizdarīt pamatojoties uz lepnību, kaunu vai ko tamlīdzīgu.Es gan te nedomāju pārmērīgu uzbāzību- ar vienu pietiks.

Geisha  Cerams, ka savā kontaktēšanās laikā neesi neko tādu sastrādājusi, ka kauns šamējam acīs skatīties (uzlikusi zupas katlu šim galvā). Tad jau nav problēmu apjautāties kā iet pa dzīvi.
Bijušie pielūdzēji kopējiem paziņam apjautājas kā man pa dzīvi iet. Vai tagad man būtu ģībonī jākrīt? Arī ar sveicieniem apmaināmies. Ja arī kāds uzzvana tad parunājam. Arī svētkos apsveikumus saņemu. Un? Pat kopējās fotogrāfijas ir saglabājušās. Tā ir pagātne. Šodien jādzīvo tā, lai rīt nebūtu kauns cilvēkiem acīs skatīties. Nu nesagāja. Vai tad par nainiekiem jākļūst? Par ko jākurina naids?

Torpedo  Man kauns par šejienietēm - vecas sievas, bet uzvedas un laužas kā pusaudzes. Laikam nekad tā arī nepieaugs. Tiešām smieklīgi

adamsone  Dīkas prāta spēles. Nevienam no otra nekas nav vajadzīgs, bet kaut kas aiz ādas dīdās.
Ja parādās iznirelis no pagātnes, tad jautājumi ir divi - kāpēc tieši pie manis un kas noticis, ka izniri. Atbildes var nebūt labas.

Mela  Torpedo, ir muļķigi kaunēties par kādu... pietiks, ka kaunēsies pats par sevi :)
diez vai tā ir laušanās, drīzāk katrai savi motīvi
iespējams manā paurī dzīvo manis izdomāta ilūzija pato, kāpēc tā ir pagātne, tas, ar ko es varu sadzīvot, tas vūtu viens un otrs, pieļauju, ka ir sievietes, kas neskrien pakaļ un nemedī, jo... nav tas vecums, un vnk gribas cita veida cilvēku sev blakus - izlēmīgu ieinteresētu un rīcībpējīgu... un ja tas cilvēks ir izlēmīgs un rīcībspējīgs, bet nav devis ziņu tad acīmredzot nav ieinteresēts tas arī viss, un kamdēļ tad vispār tas ir jākustina?... tākā tavs kauns ar citiem ir nepamatots un nevietā :)

raina1970  Ja tā vēlēšanās uzrakstīt vai piezvanīt ir tik nepārvarama- nu tad ir jāizdara arī , savādak jau miera nebūs. Kāpēc tas tā ir- tas ir cits jautājums. Tikai- nu tomēr derēja pacensties otram nesagādāt kādus nepatīkamus brīžus vai samulsumu- zvanīt it kā nav tā labākā doma... sms- neitrāls- bez bučām un atmiņām - kā mēs tur toreiz tajā siena gubā( parkā uz soliņa, kino pēdējā rindā, vai kas tamldz..).Un , protams, ir jābūt gatavai tam, ka Tevi i neatceras- kas tāda un no kurienes.. bet var būt arī pavisam citādi..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu