Tā pēkšņi sailgoties...

Kā jūs domājiet vai tas būtu prāta darbs piezvanīt vai aizsūtīt sms cilvēkam, kuru jau gadu neesi redzējis un pa šo visu laiku par viņu neko nezini - neesi interesējies, tā pēkšņi sailgoties un tagad vairs nav miera, ko darīt, ko ieteiksiet? Kā jūs to uztvertu - tādu pārsteigumu no pagātnes?:)

Torpedo  Mela, ja tu gribi, lai tev blakus būtu ieinteresnts vīrietis, tad tev būtu jābūt arī skaidrībai, kas tevī ir tik interesants, lai viņš būtu ieinteresēts ilgtermiņā. Nu lāb, pieņemsim, ka caurums un labs izskats, bet tas tak ātri apnīk. Visdrošākais ceļš ir lasīt gudras grāmatiņas, tad vienmēr būs ko apspriest un par ko pastrīdēties. Un tā "beigtās vardes"pozīcija - ja neskrien pakaļ, tad nav ieinteresēts, bet pati es ne pirkstu nepakustināšu, arī pie laba gala nenovedīs

Mela  Torpedo, ne tev mani mācīt :) pats viens kā pirksts un gana neirastēnisks, ja nav ko citu darīt kā oho trolļot
neko par mani nezini, ne tev spriest.... ne tu man, ne es tev neesam interesanti, dādēļ droši slājam viens otram garām un tālāk :)
kas manī ir, kas ir interesants vīrietim, es zinu, tāpat, kā visus savus mīnusus, tieši tāpat zinu, ko es gribu, tādēļ neraustos kā puņķis uz drāts, bet dziļi elpoju un pagaidām "sižu na pope rovno"
un vēl - dzīve ir pierādījusi, ka sivietei labāk vienai, kā ar vecu zīdaini blakus :D
man bērni ir audzināti, aprūpēti un izaudzināti :) vīrietim ir citas f-jas kopdzīvē u sievietei arī kopdzīvē ar vīrieti nav jāveic māte f-jas :)
tā kā - ne tev noteikt vai man pirmai spert kādus soļus, kad vīrietis gadu nav licies par mani ne zinis.. pie tam, es neesmu teikusi, ka es nespertu soļus satiekot cilvēku pirmo reizi... kaut kā tā... bet tu droši vari izpausties un izrādīt savu ieinteresētību bez kautrēšanās, ož vēl i kas sanāk

neko  Tāda neliela piebilde par vīrieti - mednieku: jā ir tas vīrieša dabā, reizumis pamedīt, bet te ir viens liels "bet". Medības tā ir izklaide, adrenalīns un attiecīgi sieviete - medījums ir sieviete izklaidei. Un baidos citu perspektīvu pie šādiem nosacījumiem nav. Ja ir vēlmē pēc kā vārāk kā izklaides tur tomēr nepieciešama abpusēja ieinteresētība un aktīva rīcība no abu iesaistīto puses. Un tam virs nav nekā kopīga ar medībām. Jebšu salīdzinājumos runājot -, medījumu neviens mednieks mājās neved un rūpēties par viņa labsajūtu nesāk; ādu par kārti, gaļu šašlikā un viss:)

shining  Intereses intensitāte, nepārtrauktība vien norāda uz jūtu nopietnību. Pēkšņajam ir vairāk neskaidrā, par to, kas sevī nogatavināts un saprasts vēlamais.

Mela [22:43] Šampanietim varētu būt ilgas pastiprinošs efekts.. lielāka iespēja, ka sms tiks aizrakstīts :D

Mela  Epifanija, ja esat uz "ku ku " viļņa abi, tad kāpēc diskusija? tad viss ir skaidrs, zinu, kam varu rakstīt pēc gada , diviem vai pat 10 un jautājumi neradīsies, bet... ja ir sailgošanās moments, tad... ir cits un... jautājums, vai viņš ir uz tā paša viļņa un otrs - ko gribi panākt ar šo sevis atgādināšanu - vnk Sveiks, kā iet? paldies, ka biji, paldies, ka esi! lai arī turpmāk viss Tev labi! ? tāpēc? - tad raksti droši un "ņezamoračivaisja", vai idejiski ir kaut kas cits apakšā?

Ronis26  .....GADU...!!!!!
( tā pēkšņi sailgoties)

Ja tas domāts par (iz)bijušo partneri--> tad tur iepriekš arī nav bijis nekas Nopietns (attiecībās).
Gads ir pārlieku īss laikaposms ...

Ja par draugu/draudzeni-->tad atkarīgs,kādi bij iemesli Atsaluma periodam....

Kemina  Pēc gada noteikti nezvanītu, par ko domā? Paskaties apkārt un uz tiem, kas blakus.

Mela  pirms gadiem 4-5 psiholoģei teicu, ka man šķiet, ka es sevi mānu, un an patiešām tā´´skita toreiz.... viņa mani vērtēja kā adekvātu un reālistiski domājošu... pēdējā laikā man atkal uznāk sajūtas, ka sevi mānu.... ja pateiks nē, mana zeme sāks griezties uz otru pusi, vai atvērsies, vai... problēma ir manī, un es to zinu, es pārāk jūtīga, es to "nē" nēšatu kā smagu akmeni pa savu sagruvušo pasauli :) tā kā man uznācis sailgošanās periods un nekādu citu akūtu pazīmju nav, tad es vnk dzīvoju harmonijā ar to, kas man ir... pat, ja tas ir pašapmāns
bet, ja es tā jūtos labāk?!
es, pietiesībā, piekrītu ikvienam šeit rakstītam komentāram, jo ēs visi rīkotos ļoti individuāli, un dzīvi staigājam katrs savās kurpēs ;)

Nerons  patīk jums šejienietēm visu sarežģīt.....
tāpēc esat vienas kā pirksts....:):)
kāds skaists salīdzinājums Mela, vai ne:):):)

988  Tiesi ta izdariju - pec 15 g klusesanas aizrakstiju sievietei, ar kuru LV bija kaisligs dienesta romans. Vina strada Brisele, aizrakstiju uz darba meilu. Secinajums - labak nevajag "sailgoties pec bijusa", kas bijis, izbijis.

raima  Palasīju kungu viedokļus. Paldies!
Te pirms dažām dienām arī gribēju apsveikt svētkos 9.5 gadus senu pagātnes tēlu, bet tā kā sabijos no varbūtējās reakcijas. Nu, tagad jāpagaida pavasaris :))))))

shining  Par sailgošanos ir nenopietni, bet uzmeklēt agrāku draugu un atvainoties par kādreiz sastrādātajām muļķībām, gan nekad nav par vēlu.

Geisha  Mani janībs dienu mīla sameklēja pēc 18 gadiem. Vienalga nekas nesagāja. Vēl pēc 18 gadiem es viņam uzrakstīju vēstuli. Pārbaudīju vai joprojām mani atceras. Atceras gan, bet vienalga nekā. Šajā dzīvē laikam nav lemts. Neskatoties, ka nekas nesanāca viņš tomēr savu lomu manā dzīvē nospēlēja. Varbūt tieši tā arī ir labāk.

Piparkuka  Un kāpēc gan ne??!!! Un kas ir tikai gads??!!...
Protams, ka- mierīgi.
Dažreiz vari uzzināt, ka viņam jau ir cita dzīve.
Dažreiz vari saprast, ka tas bija mirkļa iedoma un tev nemaz to nevajag:)
Dažreiz var turpināties draudzība... utt.
Nu bet protams, ka var un vajag. Uzzināsi patiesību! Sliktāk jau nu nebūs. Ir tikai 3 varianti:)

Piparkuka  Nu vot tieši kā neko saka- vai nu vienalga vai nu patiks. Vai nu atbildēs vai neatbildēs.

Ja ir telefons, ja ir sakari, ja uznāk traka vēlme- nu bet protams, ka ir jāuzraksta!... Un tad jau redz. Reizēm šis sapnis un domas beidzot apstājas, jo otrā puse nemaz nedomā! Arī daudz labāk!;))

Realitaate  Par kādu cilvēku tiek uzdots jautājums? Tā pēkšņi sailgojies pēc kā - krustēva, krutmeitas, tantes, Amerikas onkuļa, vai pēc kā? Un kas traucē painteresēties, kā viņiem klājas?

Vai arī jautājums ir par kādu exs-brūdgānu? Ja jau šķīrāties ar cieņu un pateicību, un saglabājāt cilvēciskas, normālas attiecības, kas tad traucē piezvanīt un parunāt par dzīvi? Bet ja savādāk...nezinu teikt, vai vajag aizslēgtās durvīs klauvēties. Ja nu vienīgi ir nepārvarama vēlme pabarot viņa ego. Kā jau lasīji komentāros, dažiem šejienes puišiem patiktu, ka kāda joprojām izrādītu interesi, bet ne vairāk.

Mela  Neron, tieksme visu sarežģīt patiešām nav laba
salīdzinājums nav manis izdomāts :) bet... es vienmēr domāju, ka ziemas dūraiņi ir forša alternatīva - 4 kopā, laikam jāsaka - viens kā īkšķis :)

Kopumā - šoreiz, jā - Tev taisnība

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu