Ko jūs nožēlojat savā dzīvē?

Kas ir svarīgākās lietas, ko nožēlojat kad jums pienāk 40, 50, 60+ gadi? Ko izdarījāt vai neizdarījāt, kas ir lielākās kļūdas ko jūs neatkārtotu, ja vien to iepriekš zinātu.

Nate  Nez kāpēc te daži iedomājas, ka nožēla grauž. Es par to, ko nožēloju, tik atcerējos, kad šeit uzdeva jautājumu. It nemaz nepārdzīvoju un nenodarbinu sevi ar šaustīšanu. Bet par tiem, kuri neko nenožēlo, vai nu, atvainojiet, muļķi, vai pārāk labās domās par savu dzīvi.
Nezinu gan, uz ko labu ir tas, ka dažas apprecējušas dzērājus, ļāvušas sevi pazemot vai ko tamlīdzīgu. Jeb te salasījušies tikai pareizie.

Discreta  Nožēloju, ka sen atpakaļ veselības stāvokļa dēļ neaizbraucu uz Itāliju. Iespējams, dzīve pēc tam būtu ievirzījusies citā gultnē. Sapratu, ka, "ja nepamēģināsi, tad neuzzināsi".

Ellocka  1. priekšstatā par mums un neiedziļinoties, citi atstaro to, ko no tā, kā paši sevi redzam, rādām uz āru. Tātad, ja esam labās domās par sevi, rādīsim labo, un radīsim labu dzīvi (sev un citiem). Bet pazemošana ir abpusējs process - viens, kas dara, otrs, kas ļauj. Ja kādu neapmierina rezultāts (nepatīk, ka neļauj, vai negrib ļauties), tad vai nu jāmainās, vai jāšķiras. Ja cīņa ar sevi un citiem izcīnīta, tad nevis jānožēlo, bet jālepojas ar sevi.

Indira11  Domāju, ka tik daudz nav jāpiedomā un jāsūkstās, ko varēja varbū pagātnē darīt citādi, kā enerģija un prāts jāvelta tam, lai pilnvērtīgāk dzīvotu nākotnē. Pagātne ir pagātne un no tā mēs gūstam kādu mācību par šo un to.

dzozefinaups  neko nenozzeeloju,neko!

MrJones  Piekriitu JurisK,,.bezjeedziigi..ar shodienas pieredzi,.. paarcilaat kaut kaadus pagaatnes kluciishus...nelietderiigi...
Veelme tai pashaa upee kaapt..?
Shodienas situaacija ir pavisam savaadaaka,..un jaacenshas tajaa, izdariit labaako, ko var izdariit!!

reached  Atrasties OHO un kaut ko nožēlot. Tas nav reāli. Mēs esam savu dzīvi dzīvojuši ideāli. Neskatāmies ne pa labi ne pa kreisi. Tik uz priekšu, viss mums čikiniekā. Laime pilnīgākā, neies te niekoties un kaut ko negatīvu atcerēties, mēs tikai pozitīvi domājoši. Mums palīdz joga, čakras, vēdas, xujēdas.

988  Pilnigi visu un neko!

gertrude  daudz kavēties atmiņās un nožēlot nav produktīvi, BET atbildot uz tēmas otro jautājumu - nekad, nekad nesapītos ar bijušo, jau ieraugot, bēgtu, kā velns no krusta un pacīnītos par vienu studiju biedru, vai kā vajadzēja. un vispār, zinātu, kur kritīšu, spilvenu paliktu:)

988  reached - super!

plus vel "ritenbrauksana" un neizsikstosa ticiba sirdij.

"sirds tevi pievilusi 3x gada laika, ka vari ticet? - ticu!"

Mailija  Jā nožēloju,ka pusaudža gados uzsāku smēķēt un nu tagad ir grūti atmest šo nejauko ieradumu.Visu pārējo,nu varbūt kaut ko darītu savādāk vai nedarītu vispār.Bet kopumā NENOŽĒLOJU!

Torpedo  Es domāju, ka mēs katrs viens stipri pārspīlējam savu un savas dzīves nozīmību. Mēs uz Zemes esam jau vairāk kā 7 miljardi (!!) tādu "izcilo personību". Ja būtu skudras, tad nez cik skudrupūžņos satilptu? Patiesībā katra mūsu "nozīmība" varētu arī tikt pielīdzināta 1 atsevišķas skudras nozīmībai skudru pūznī. Nu, tas tā - ja pasaktās uz lietām reaāli

MrJones  Es piem., vareetu tegad nozheelot, ka 10 gadinjus baigi nokodu, protams, ne bez sekaam....iekrist depresijaa vareetu, ...piedevaam, veel shur tur atrastos ko nozheelot....un tad nafig vispaar bija atmest...?
Veel vareetu nozheelot, ka diezgan naivi uzticeejos sievieteem....,nebuutu taadu pieredzi ieguvis varbuut nebuutu seedeejis 6 gadus bez attieciibaam...,iespeejams buutu kopaa ar kaut KO......bet....tad nebuutu saticis pashu Jaukaako, kas man ir tagad!!

Redziet,...varbuut....varbuut...varbuut.....!

Fokuseejies uz to, kas tev ir svaiigs shobriid!

Mela  Rondij, no citu cilvēku kļūdām neviens neko, patesībā, ieacīties nevar. Tas nu ir fakts.
Tātad Tu atzīsti, ka esi veicis nepareizas izvēles, nožēlo tās, piedod sev.... un? kas tālāk?

Manuprāt, ir lietas kas notiek, lai "atvērtu acis", un, ja acis neatveras, notiek citas lietas... līdz brīdim, kamēr tam muļķim vienreiz pielec...
jā, es varētu nožēlot, ka ielaidu savā dzīvē vienu cilvēku, bet, mani drīzāk moka neizpratne - kā tas varēja notikt? - un, paralēli tam, ka es vnk svītroju to dīves posmu no atmiņām, tas man ir devs vienu pamatīgu atziņu....
ja mēs nerunājam par kriminālu, tad.... tā ir mūsu dzīve, mūsu pieredze.... viņa vnk ir jāpieņem :) un jābūt pateicīgam, ja izdotas apgūt piedāvāto mācību vielu

nikola7  Neko nenožēloju. Katrs notikums manā dzīvē ir īpašs un katram ir kāda nozīme. Dzīve ir pārāk īsa, lai vēl to izniekotu, ko nožēlojot. Jāskatās uz priekšu ar uzkrāto pieredzi jāizmanto. :)

reached  Nu jau galīgi auzās iebrauca. Jautājums bija, vai ko nožēlo. Vai jāpieņem, nav jāpieņem utt, nav jautāts.

minkus  neko nenožēloju,ko nevarēja izdarīt pagātnē,to var izdarīt tagad,ir tikai vajadzīga velēšanās kaut ko mainīt un no kļūdam mēs mācāmies.

Luusila  Pakāsu vienu no savām bērnības mājām...Būtu klausījusi māsasvīram, tobiš, uzklausījusi gudru vīrieti (pati toreiz biju knaps 18-gadnieks), varēja kaut ko izgrozīt savādāk, sameklēt likumam līkumu. Ir bijuši brīži, kad tās atmiņas ir smelgušas.

Vinja_pasacinja  Nozheloju ka ielaidu savaa dzivee cilveku kas spiedaas tur ar varu, un beigaas kad ielaidu vinju sava dzivee, pabija kopa, pieradinaja un mani pashu uzmeta. A ziniet saap. Un ja taas butu bijushas tikai attiecibas..bet ir vel par ko atbildet...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu