Ko jūs nožēlojat savā dzīvē?

Kas ir svarīgākās lietas, ko nožēlojat kad jums pienāk 40, 50, 60+ gadi? Ko izdarījāt vai neizdarījāt, kas ir lielākās kļūdas ko jūs neatkārtotu, ja vien to iepriekš zinātu.

mulkojas_visu_gadu  nepārojos ar naudu, laikam tāpēc šāds jautājums dzīves atvasarā nenomāc.

Meloni  Mana vienīgā "sāpe" dzīvē ir tā, ka nekļuvu par DJ, bet varbūt, ka vēl viss nav zaudēts....;)

Piparkuka  Pārāk agri uzsāku draudzību ar puisi. Ne par draudzību žēl, bet par neapdomīgām rīcībām tajās. Vajadzēja pagaidīt 3 gadus! :) Un viss tas pats vien būtu, kas pēc 3 gadiem bija.
Vēl - nebūtu palaidusi dažus cilvēkus. Tieši kurus, nezinu, bet kādu no tiem, ko nenovērtēju!:)
Varbūt:)
Vēl būtu 5000x vairāk nodarbojusies ar...
Vēl nožēloju, ka dusmojos, kad vajadzēja tikai skatīties, baudīt, priecāties.

Karmensita  turpinu dzīvot nežēlodamās

Sarkangalvite23  Nožēloju, ka neesmu dzīvojusi apzināti, ka neesmu īsti zinājusi, ko gribu, ka esmu peldējusi pa straumei...kaut kur tomēr atpeldējusi esmu, jāpaskatās, kur...beidzot :)

Paula6  Nožēlot ko savā dzīvē? Nē, kāpēc? Neizdarītu šo kļūdu vai pasargātu sevi no kāda puna, noteikti saņemtu citu punu vai izdarītu citu kļūdu. Bet tas viss man deva pieredzi un sparu dzīvot tālāk..neko nenožēloju, ne zilumus, ne punus, ne asaras, ne sāpes, jo dzīve man ir sniegusi tik daudz interesanta. Jā, gribētos vēl to un šito, bet visu jau nevar paspēt un galvenais, ka dzīve iemācīja - uzturēt sevī dzīvesprieku, gaišu skatu un ja kas nav noticis, tad tā tam bija jābūt. Un sevi nedrīkst šaustīt par pagātnes kļūdām..tām bija jānotiek lai sevi un citus saprastu un tagad jau ar jaunu skatu ietu tālāk. Atceries un pasmaidi par savu glupību vai kļūdu..izlietu ūdeni tāpat nesasmelsi.

larina  Nožēloju,ka agri apprecējos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu