Attiecības attālumā...

Vai vecumā 40 +,50+,var veidot attiecības esot tālumā ,kad iespējas satikties un būt kopā reizi ...2- 3 mēnešos...

astra_12  Attiecību no attāluma mērķis un jēga - sakarīgi pavadīt laiku, protams, ja ir kopīgas intereses. Izrauties no ikdienības.

Epifanija  sekss vienu reizi 2-3 mēnešos, izskatās, ka porno zvaigzni esi nocopējusi, par ilgu tā priekšspēle, kurš tad tik ilgi gatavojās?

Geisha  Biju znota tēva bērēs. Pie zārka stāvēja 3 dēli katrs ar savu mammu. Viens bija no Rīgas, otrs no Tukuma trešais no Jelgavas. Dēli savā starpā draudzējas. Un mammas arī savā starpā kontaktē bez problēmām. Galu galā viņš 3 sievietes darīja laimīgas jo katrai dāvāja dēlu.
Visādi var gadīties. Sākuma it kā neko, bet vēlāk saprot, ka tomēr gribās kopā gan vakariņas ēst gan brokastīs kafiju baudīt.

shining  Narkotiski - tādas attiecības der lai sevi apdullinātu ar sapņojumu par paralēlu realitāti. Kā vienmēr, tā ir personīga izšķiršanās par labu tādai saziņai ar virtuālu personu, vai - ar dzīvu miesu un asinīm līdzas, kas ne vien dala priekus un bēdas, bet arī naglu sienā var iedzīt. Vielai pārdomām var noskatīties Spaika Džounza filmu "Her" ("Viņa")

Torpedo  Dzīve vispār ir filma, kurā mēs esam tikai skatītāji. Un tā slīd garām. Un kad nav mūsu, tad nav arī ne filmas, ne dzīves. Un viss pofig

zefiirinsh  Var veidot, kā vienas no attiecībām... ja esat pieauguši, tad stulbus jautājumus neuzdosiet, baudīsiet mirkli...

Piparkuka  Protams, ka var, it sevišķi- ja esi vēlama, lolota utt... Jūtām jābūt īstām, tad var arī gadu un vairāk netikties! Es Tev ieteiktu iemīlēt to vīrieti.

Ronis26  Ir iespējams.
Tas bij ar Mans gadījums.....
Vairs nepastāv "tīņu" vieglprātības..... cita kvalitāte.

p.s. bet tas ar neizslēdz Apdedzināšanās iespēju....
....tīri individuāli.

Realitaate  Labāk labi būt kopā reizi 2-3 mēnešos, nekā slikti būt kopā katru dienu.

Uzrunāja salīdzinājums - filma kā kino. Jebkurš var būt filmas režisors, būt galvenajā lomā, būt par otrā plāna aktieri, vai arī piedalīties masu skatos. Izvēle ir vienmēr.

Realitaate  Sorry, filma kā dzīve...

Realitaate  Sorry, dzīve kā filma...neesmu vēl pamodusies. Rīta autopilots.

Geisha  Cik ta bieži mīļākie tiekas? Tieši tāpat katrs dzīvo savu dzīvi, uz brītiņu saskrienas un atkal katram sava dzīve. Sākums jau vienmēr ir tāds. Ar laiku ja gribēs dzīvot kopā tad arī sarunās kurš pie kura pārcelsies.

dadzisgan  ir iespējamas,ir..,
bet tās ir viens no pārbaudījumiem,tāpat,kā vara un nauda..
ja viss pa īstam,
attālums nav problēma,
ja tik pa virsu,
tad pāri paliek visu veidu atmiņas un lieliski bērni..

Epifanija  šķiet jums te visiem ir attiecības no attāluma un pat ar vairākiem, paraksta pa vakariem vēstules un viss, tās nav attiecības, tās ir sarakstes, attiecības ir tad, kad tu savu laiku un sevi velti tikai vienam cilvēkam... var jau sevi mānīt, bet kāda tam jēga?:)

DanaL  Diemžēl nē. Nupat par to pārliecinājos.

Mela  http://www.delfi.lv/vina/attiecibas/milestiba-un-sekss/attiecibas-no-attaluma-treninu-nometne-milest
ibai.d?id=13703435

māte gugle var palīdzēt ar stāstiem iz dzīves utt

markess  Ja nav žēl izniekotā laika, ja cita tuvumā tāpat nav, var, kāpēc nē. Tikai nepazīstu nevienu pāri, kuriem šādas attiecības būtu ilgas. Diemžēl.

988  Darga Roberta,

Jautajums retorisks. Sadam attiecibu modelim, ka visiem citiem, ir savi plusi un minusi. Kas vairak, spej pateikt tikai konkretas avanturas dalibnieki. :)

Discreta  Agri vai vēlu viss pajuks.

Tinte  Satikties reizi 2-3 mēnešos, t.i., 4-6 reizes gadā. Kas tad tās par attiecībām?!
Un kāda jēga no tādâm satikšanās dienâm? Kā tas uzlabos Tavu dzīvi?
Un vispār, ja veidojot attiecības, Tava dzīve nekādi neuzlabojas (vienalga- emocionāli, materiāli, u.t.t.), tad tādām attiecībām "ņeimeet mesto bitj". Pa vecam dzīvot vari arī viena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu