Attiecības attālumā...

Vai vecumā 40 +,50+,var veidot attiecības esot tālumā ,kad iespējas satikties un būt kopā reizi ...2- 3 mēnešos...

Realitaate  Tinte 16:59, var būt attiecības satiekoties 4-6 reizes gadā. Var arī satikties daudz retāk, un būt ļoti labās attiecībās. Roberta 1967 jau neuzdeva jautājumu par pāru attiecībām.

Tiesa, atkarīgajam cilvēkam, kurš pieradis dzīvot ar attieksmi "lietot" ("imetj" - krievu val.), ir grūti būt attiecībās ar attieksmi "būt ar" ("bitj s" - krievu val.). Pēdējā ir daudz brīvības, satikšanās un kopā būšanas prieka.
Ir nācies redzēt, ka cilvēki dzīvo kopā vairākus desmitus gadu, un tā arī pa īstam nekad nav satikušies. Un gadījies arī redzēt, ka cilvēki tikušies vienu vienīgu reizi dzīvē un bijuši ļoti tuvi.

Mans vecais skolotājs reiz teica tā - cilvēkam, kurš prot mīlēt, pietiks ar piecām minūtēm, lai to apliecinātu, bet tam, kurš neprot mīlēt, arī pieci gadi būs par maz.

Interesanti, ka Tu savā rakstītajā tekstā saliki kopā divus nesavienojamus jēdzienus - "ņeimeet mosto bitj" (c)...

MrJones  Bez motivaacijas kaut ko mainiit, shaadu attieciibu muuzhs vareetu buut diezgan ierobezhots.Jaaskataas, kaapeec jums izdeviigi ietureet distanci...vai tas ir vnk., darbs, neveeleeshanaas mainiit dziivesvietu...vai peec principa retaak, bet kvalitatiivaak, baidoties, ka iejauksies visaadi sadziives siikumi, kas vareetu padariit par rutiinu, liidz shim ljoti jaukaas "briivdienu attieciibas",,..jebshu kaadai no pusiiteem ir veel kaadi plaani paraleeli kaut ko veidot..tobish norauties ar citu pa laikam...?
Attaalums, pats par sevi, nav shkjeerslis, var buut pat labs paarbaudiijums,,..attieksme, veelme, cik jums ir svariigas shiis attieciibas, diezgan lielu lomu speelee! Vai gribeetos padariit attaalumu par nebijushu,,..kas ir jaadara, lai taa notiktu,..ko viens, ko otrs ir gatavs ziedot? Nevar pieprasiit tikai no viena, ja ari savstarpeeja sapratne un cienja ir vajadziiga, tiecoties uz kaut ko Lielaaku! Ieziimeejiet sev veelamaas vadliinijas, nospraudiet aptuvenus datumus, kad buutu gatavi veikt paarmainjas,..savaadaak tik stiepsiet un stiepsiet, uz kaut ko cereesiet...un var izraadiities viss pa lieko!
Esiet optimisti!
....vajag tikai gribeet (c) Piparkuuka

Piparkuka  O, Mr Jones! :)
Es tagad lasu un domāju, kā ir ar tām tāluma attiecībām. Man arī tādas ir. Nu jau 5 gadus.... Un vēl 5 bija te, tuvumā.
Tās ir dziļas jūtas, taču- vai tās ir attiecības?! Nav ne dzīves kopā, ne sadzīves. Tikai uzticība, ticība utt. Un saistība, 10 gadus. Jūtas, tādas, ka nevienam nav izdevies tās pārraut vai izmanīt:)

Interesanti...
Domāju, ka šādu attiecību mūžs var būt ļooooti ilgs, ja abi tā dzīvo, viens ar otru, bet tālumā. Tas ir grāmatās, filmās, stāsti par mīlestību. Uz "uz dullo" jau autori to neizdomāja. Kaut kas tajā visā ir.

Piparkuka  Satiekas 1x gadā vai 1x pa diviem gadiem, uz kādu stundiņa... parunā, apskaujas, paskatās acīs....
Autorei- es ļautos tam, domāju- droši!;) Baudi, kamēr ir, iemīli to cilvēku, un ej nu zini, varbūt kaut kad būsiet kopā vienā mājā.

Mailija  Tādas attiecības ir iespējamas tikai tad ja zini ka tas neturpināsies mūžīgi.Ja ir tomēr kaut kādi kopēji mērķi vai plāni ka nākotnē tās varētu pārtapt par konkrētām attiecībām(ne attālinātām) jo kaut vai tāda lieta kā sekss,nu nevar tak mūžīgi seksot tikai pāris reizes gadā un pārējo laiku tikai sapņot par to,tas protams ar nosacijumu ja attiecībās figurē uzticība.
Ja tās ir tikai kā papildus"attiecības asumiņam"nu tad jā,tad pat nevajag neko mainīt!!!

Mela  Mailija prātīgi runā :)

visā kopumā, ja cilvēki plāno kļūt par pāri - tad nē, tas nav iespējams....

Geisha  Dāmas, un kā bija tad kad gaidījāt savus puišus no armijas? Viena gaidīja, bija uzticīga. Cita turpretī izklaidējās vai apprecējās ar to kurš tajā brīdī bija tuvumā. Toreiz tikai gaidīji pastnieku ar vēstulīti. Tagad ir krietni vieglāk, jo ir nets, ir syps, ir mobīlais. Vai tad attiecības ir tikai gultas priekos?

dadzisgan  ..gudra sieviete Realitāte..
..Tinte,Tinte:)

Laila14  Nav nākotnes..nebūs.

dadzisgan  ..te daudz gaišreģu,es labāk paklusēšu:)

Mela  Geisha, a te daudz tādu, kas vispār tos armijas laikus ir piedzīvojušas? Es ne :D Tāpēc neko nezinu, bet, domāju, ka 18 gados ar nākotnes perspektīvu var gaidīt, cita motivācija, pirm mīlestība un tā, taču es personīgi nezinu nevienu no paziņām, kas ir bijuši armijā, ka apprecēja to, ko atstāja gaidot :D
nu ja, un šodien ir cits laikmets, citas iespējas
armijnieki aiz gara laika ietusē inetā un izdzīvo izdomātu dzīvi, vai vēlamo dzīvi, lai mājās gaida sievas ar bērniem /tas ir stāsts iz dzīves/ ...

coldlands  Vieni var citi nevar, viss atkarīgs no cilvēka rakstura un vēlmēm.
Ir cilvēki, kas spēj un vēlas dzīvot vieni, tik ar retam tikšanās reizēm, un ir tādi, kuriem vajag, lai katru dienu kāds sēž blakus un bubina.
Agrāk jau nebij ne teljuka, ne interneta, tāpēc cilvēki biežāk tikās, iesaistījās sarunas, pazina kaimiņus, un kopā svētkus svinēja. Tagad pietiek ar telefonu, uzstrocjit kādu sms, pacatot watsapa, vai patēlot gudro kāda saita.
Vientuļo vairs nav.

Maarka_Tvans  Ja nav citas iespējas papišties, tad der.Un ir gana laika pasapņot arī...:)))

lienite101  Ne jau attālums šķir, bet gan klusums.

av2  reizeem jau mees neizveelkamies, bet sirds. Dziivojam ssodien, un ja tas miillotais dziivo ...da kaut planeetas otraa pusee, ko dariit? Ar laiku viss sakaartojaas tak, ja abi veelas to.

Piparkuka  Un no kara arī agrāk gaidīja, ne tikai 2 gadus....

Tinte  Kātad, no kara gaidīja. Jūs vēl piesauciet laikus, kad ņēma dienestā uz 25 gadiem.

coldlands  Un kad krusta kara gāja, cīnīties ar neticīgajiem.

Agnieszka  Ir pazīstami pāri/itin veiksmīgi, kad mūža otrajā pusē neviens netraucē dzīvot ierastajā ritmā, bet retās tikšanās reizes ir kā svētki..........

Arona  Ja/nav cita iespēja tad ticami, tādā vecumā vien atliek ticēt ilūzijām...40+50+garām

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu