Vai tupēt Oho vai kādā citā iepazīšanās saitā skaitās kauna lieta?

Te tak ir tādi kas gadiem ilgi tup,bet tajā pašā laikā aizrāda citiem ko tie tup.Ka laikam nav nekā cita ko jēdzīgu darīt.Vai nu nevienam nav vajadzīgi ja gadiem tup un aizvien vēl ir vieni.
Tad kā ir ar to tupēšanu Oho?Jūs no tā kaunaties bet vienalga tupat?Vai jūs ar to lepojaties ka te tupat?

arturo1963  Taisniiba Luusila,te ne tikai ´´mekleejas´´.Kaapeec jaakaunas,ja te juuties labi!?! Vispaar,kaada kuram dala,tupu seit,vai kur citur?

^esse^  Kā nu varētu aizliegt atrasties OHO. Aizliegsi, ņemsies pa kluso.
Personīgi man būtu obidno, ja mans partneris veltītu laiku OHO, nevis man vai ģimenei, vai mājai,vai dārzam, vai mājlopiem. Vai ja es zinātu, ka tā tur kolēģa/es sieva/vīrs aktīvi darbojas pa OHO. Nē, viņi jau nedrāžas, viņi tikai tāpat vien, jo darbā nav ko darīt un mājās arī. Ne nu es tam ticētu neko. Un būtu žēl tā nelaimīgā, kurš tik bezspēcīgs un bez pašcieņas.
Iepazīšanās saiti ir kā muklājs, kurš ievelk.

988  Nevaru teikt, ka kauns. Interesanti. Esmu nepilnu menesi. Paraleli citam aktivitatem nebutu nekas preti iepazities ar sievieti, neformulejot konkreti noluku, t.i. flirtam, catam, sexam, nop. att. Varbut vnk draudzibai.

Vanesa15  Es arī neticu vīriešu tukšai ļurināšanai. Nu ļoti retais kurš ir tik imūns pret iepazīšanos kā es. Ne visi protams skrien pie pirmās, daži kā zirnekļi sēž ilgi un vienkārši vaktē laupījumu:D Sievietes vēl tā, var te neko nevajadzēt un tikai pļurkstēt, sievietēm jau patīk parunāties, bet večiem es neticu. Savādāk būvēti. Parasti iet ar konkrētu mēŗķi.
Vispār tas ir pretīgi un pat izraisa žēlumu, kad aizņemtie meklējās (tieši meklējās ! ) pa iepazīšanās saitiem. Pirmkārt, baigi nepamatoti pārliecināti, ka neviens neuzzinās. Uzzinās un kā vēl, tikai laika jautājums. Pasaule ir maza un apaļa. Un kopējie paziņas atrodas visneiedomājamākos veidos. Nemaz nerunājot par otru pušu intuīciju.
Un otrkārt, pretīgi, kad pēc foršas nakts un rīta kafijas ar mīļu buču un skaistiem brīvdienu plāniem, otrais ir pa taisno netā un šķirsta nākošās anketas un runā nākošos randiņus. Nu kur vēl lielāku pazemojumu un paņirgāšanos par esošo. Un vispār tas varētu būt vāks, kad te iepazīstas ar vecmēbeli un mūžīgās laimes meklētāju. Trakāk kā ar narkomānu. Melo un krāpj. Jo netiek no tā purva ārā. Vislaik prasās jauna deva.

Tātad mans secinājums - nekāds lielais gods pa šejieni vandīties nav. Īslaicīgi brīvajiem - OK. Atrod savu un pazūd abi no šejienes. Bet gadiem meklēties, pie tam jau ar kaut ko esošu... Nu tur nav un nekad nebūs nekas normāls.

Viliendi  Vai ir kādam jāatskaitās?

MrJones  NNee..nemaz!!! Tikai tad ja kaads no maniem ljoti tuviem cilveekiem uzzinaatu, ko es te daru :O...tad buutu LIELS kauns!!!!

Discreta  Man nav par ko kaunēties. Esmu brīva un meklējumos. Mana darīšana, kādos saitos es "tupu".

Sallija2  Šausmas, šausmas kas nu notiks, kas nu būs, kad uzzinās, ka es te sēžu! Ironizēju, principā pie kājas ko domās. Besī te tie "pareizie" cilvēciņi, kas uzskata, ka var ieknābt katru dienu par to, ka vīrs no manis pie vecākas aizgājis un ka es tagad viena ar bērniem lūzere esot. Kāpēc lai es satrauktos ko par mani šādi sekli cilvēciņi domā? Ar ko viņi labāki par mani? Ar to, ka līdz saviem 40mit nodzīvojuši un tā arī nevienu bērnu nav radījuši un nespēj vien beigt savus gadījuma rakstura sakarus? Un kamēr cilvēks dzīvo tikmēr arī cer un es arī ceru satikt savu nepareizo, kuram arī būs vienalga ko nu teiks, kas nu būs utt. Mani jau jūs te nesalauzīsiet, bet to jauno meiteņu ar bērniem gan žēl, viņām taču arī katru dienu kāds iebāž acīs, ka viņa esot nepilnvērtīga zēļ bērnu esamības viņai un tad vēl brīnās, ka Latvija izmirst ar šādu attieksmi. Nu ok tu vari nevēlēties tos svešos bērnus, tad ej klusējot garām nafig vajag bāzties virsū un kritizēt, tā nav rakstura īpašība, ko cilvēks var izmainīt.

Kencis  Svešs bērns IR mīnuss uzsākot jaunas attiecības. Tad jāskatās, kādi plusi apbērnotajai personai. Vai ir ko piedāvāt, atskaitot to, ka uzspiedīs savu bērnu.

vivjenna  Citi nemitīgi tup facebook, citi Draugos. Tā ir mūsu gadsimta slimība. Ciemos vairs neejam, tusiņi nenotiek, strādā visi pārāk daudz, bet pačakojot saitā vismaz jūties kā izgājis cilvēkos.

Liigucis  Gluži pretēji - ilgtupētājiem kauns palēnām pazūd līdz izzūd pavisam un viņš paliek nekaunīgs! :)

piladzoga  TUPI KUR VIEN GRIBI TĀ IR TIKAI tava DARĪŠANA..

Geisha  Vispār šis ir izklaides portāls nevis tuptūzis. Katrs kā grib tā arī izklaidējas.

Vaukskis  Nekaunos, bet arii nelepojos un citiem neaizraadu, bet izdaru secinaajumus pie sevis; tupu sjajaa portaalaa taapec, ka vienalga nav man nekaa labaaka. Tupeesana Oho.lv nav tas sliktaakais, ar ko var nodarboties !

mieru_tikai_mieru  Lai gan man nav ne puse to problēmu, kas Torpedo, no kā jākaunas, varu bezkaunīgi atzīties, ka no atrašanās oho nekaunos. Lai gan "tupu" te diezgan ilgi (lai gan - ne pārāk regulāri). Reizēm ir svētīgi ienākt, palasīties par izdomātām problēmām, pasmieties par vienu otru komentāru, pat ierakstīt atbildi saliktā pakartotā teikumā, ar kaitinošu bezkaunību izliekot visas pieturzīmes. Bet lepoties... Ak jā, vienu reizi biju briesmīgi lepna, kad uz kādu no maniem DG ierakstiem izlasīju atsauksmi populārā sieviešu žurnālā.

Pillerina  A iepūt man, kā tautā saka :-) Brīvs, patstāvīgs meitietis - varu ko gribu un atpūsties kā gribu. Dažu interesantu diskusiju tematus pat pārsūtu aizņemtajām draudzenēm, kas nav oho, kā linku.
Ir jautri.

kokto  Man pat pirms cik ? Desmit gadiem ? Bija maika ar uzrakstu piederībai oho portālam un ? Mūsu sabiedrība ir tik advancēta , pederasti , lesbietes , prostitūcija korupcija un narkomāni ka apkaunojošs principā vairs nav nekas .

Realitaate  Domāju, ka cilvēkiem ir dažādas gaumes un dažādas izklaides. Šī, noteikti, nav pati labākā, bet nav arī tā, par kuru būtu jākaunas. Tiesa, lepoties ar šo arī nav īsti pamata.

dzintars45v  Nafig tupēt,ja var ērti iekārtoties ar planšeti vai klēpjdatoru dīvānā,kad patrāpās kāds brīvāks brīdis...D;D;D...!!!

Kristine_78 

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu