Vai vīrietim ir jākaunās, ka strādā sievišķīgā profesijā?

Vai vīrietim ir jākaunās par to, ka strādā kādā sievišķīgā profesijā? Nu, kādā muzejā, koncertzālē, bibliotēkā, par medmedmāsiņu, par skolotāju, par aktieri utt.?

Maribella15  Nav tāda profesija - medbrālītis. Ir tikai profesija - māsa, pat ne medmāsa, kā iegājies no padomju laikiem... Un tātad - nav svarīgi kāds dzimums ir konkrētajā profesijā. Vienkārši, diezgan reti kad par māsu strādā vīrieši. Bet viņi ir super speciālisti savā jomā, jo daudz kas sievietei māsai nav viegli paveicams.

piladzoga  Nē nav jākaunās,katrs darbs ir cieņas vērts,ja tiek paveikts labi.

mickeymouse  jākaunās tad, ja spējas nav pietiekamas, lai veiktu draugu iedalīto amatu, kā "nothing special" vai "jāierauj" gadījumos
strādājot par medbrālīti jākaunās noteikti nav, un šajā amatā vīrieši ļoti vajadzīgi-var viens pats pacelt smagu personu bez sanitāra,sarežģītām dvieļu konstrukcijām vai vēl divām kolēģēm. Jautājums paliek tikai par pašrealizāciju un finansiālo gandarījumu.
vīrieši, kuri vēl ir tikai partneres meklējumos, parasti ir diezgan iespringuši uz to, lai sevi pozicionētu kā finansiāli veiksmīgu.

DanaL  23:14"...būtu amizanti, ja, piemēram, sieviete strādātu par traktoristu, fūristu..."

Holandē nācās noskatīties, kā sieviete fūres vadītāja Parkojas pie fabrikas, lai savāktu kravu. Rumāņu viestrādnieku veču grupa lūrēja acis bolīdama, viens, laikam tikko no koka nokāpis, pat ķiķināja.
Dāma visu, protams, nodarīja ekselenti.

Es skatos, mums te arī viens otrs tikko no koka nokāpis.

havjiers  jākaunās ir tikai no profesijām ,kurās ir cilvēku apkrāpšanas ,uzbāzības un ubagošanas elementi ,bet arī tad darbs ir darbs ,ja cita nav un šefs liek ... .

mickeymouse  nepiekrīt havjieram. pati esmu par reklāmas konsultanti strādājusi, un nekas.

janisqwerty  Jaa ,skatiijos kaa 3 daamas uzladee kravas masiinu ar meebeleem . Bija visai interesanti . Ljoti sieviskiigi . Domaaju vajadzeetru vinaam so nodarbi meginaat veikt professionaali . Peec 100 kravas , varetu ar to pat lepoties !!!

Bazhix  Jākaunās ir likt sievišķīgus topikus pieredzes apmaiņā :)

P.S. Pamēģini kādreiz nostāvēt 40minūtes auditorijas priekšā, visu laiku runājot un mēģinot noturēt skolēnu uzmanību. Un tā 8x pēc kārtas. Uzreiz manīsi, cik ļoti "sievišķīga" ir profesija skolotājs :)

988  Profesija pati par sevi nenorada ne uz ko, par ko butu jakaunas. Uz to var noradit kkas, ko tas ietvaros dara vai nedara. Var apkaunot profesiju, mundiera godu utml. Ne otradi.

eloiza  Jākaunās butu ,ja nestrādā,dzivo uz citu reķina!

mickeymouse  Nē, eloiza, arī tad nav jākaunās. Saimnieka organismam ir tiesības atgrūst parazitāro organismu. Ja viņš to nedara, pats vainīgs. Tātad t.s. izmantotājs/a kaut ko svarīgu dod t.s. saimnieka organismam,, ko citur pēdējais minētais nevar dabūt. Piemēram, žilbinošs blondīns un aizpampusi brunete Latvijas vīriešu deficīta apstākļos. (tad tik pēdējam jāuzmanās no vecuma un/vai impotences, neapmierināta kliente ar asu mēli sabojās garastāvokli, veselību)
Vai arī nabadziņš izmantotais melo, un t.s. izmantotājs nemaz tāds nav.

JurisK  Sievietes algotu darbu strādā knapi pēdējos 200 gadus, ja neskaita prostitūciju. Tāpēc vīrieši jebkurā darbā vienmēr būs labākie, izņemot prostitūciju, protams:) Līdz ar to ir tikai viens izteikti sievišķīgs darbs, kur vīrietim būtu kauns strādat.

mulkojas_visu_gadu  Dažas sievas zāģē savus vīrus ar šo te. Bet der atcerēties, ka bieži vien konkrētās Viņas nebūtu viņam blakus tad, ja Viņš būtu veiksmīgs.
Būtu skaista slaida zilacaina 20 gadīga blondīne par sievu

un vecā mīlestība, par mīļāko, kā vienmēr.

_Krasula_  Sievietes algotu darbu strādā knapi pēdējos 200 gadus, ja neskaita prostitūciju. Tāpēc vīrieši jebkurā darbā vienmēr būs labākie, izņemot prostitūciju, protams:)/c/
-------------------------------------------------------------------
Ehh, cik labi tām sievietēm bija pirms 200 gadiem!-caurām dienām varēja mājās laiskoties. Nevajadzēja pārzināt ne dārza, ne lauka, ne dzīvnieku kopšanas darbus. Ne šūt, ne adīt, ne vešerēt, ne telpas kopt. Ne pavārmākslu pieprast, ne bērnus saņemt un audzināt. Neko, neko.
Bet laimīgie vīrieši ar gēniem un mātes pienu ir pārmantojuši maņas un prasmes visās profesijās!

Discreta  Mammai bija kolēģis vīrietis, kurš adīja un pārdeva savus ražojumus. Man tas tā dīvaini likās. Mūsu poliklīnikā vīrietis ir apkopējs. Tā ka izteikti sievišķīgo profesiju vairs nav.

scheriff  Mammmamia! Es esmu sieviete! :O Tagad beidzot esmu guvis tam apstiprinājumu.

5 dienas nedēļā strādāju offisā ar datoru, telefonu, kārtoju dažādu dokumentāciju, dzeru ūdeni no Ve...den automāta. Pats gatavoju ēst, mazgāju veļu (veļasmašīnā), gludinu kreklus un piešuju iztrūkušās pogas. Ar auto tikai māku braukt. Pārtiku pērku veikalā. Trakākais man garšo Mojito, es brīvajā laikā nodarbojos ar sportu labsajūtai, lasu grāmatas, un man ir vairāk kā viena erogēnā zona.

Laikam man vajag mācēt vadīt fūri vai kā minimums traktoru. Domāt ka dators ir tetris. Dzert ūdeni no akas ko pats esmu izracis ar kailām rokām. Lai nenomirtu badā pārtikt no lielveikala karbonādēm vai vismaz paša nožņaugtas stirnas. Drēbes nest uz veļas mazgātavu tikai tag, kad pēc novilkšanas tās saglabā nemainīgu, ķermeņa aprišu formu. Kreklus gludināt... napiga, priekš tā ir t-krekli un nekādu pogu. Auto, jā, īsts vīrietis ar auto māk ne tikai braukt kā MadMax, bet uzbūvēt to kā MacGyver no Spārītes, pildspalvas, aspirīna tabletes un šķipsniņas zvaigžņu putekļu. Dzert alu ar šņabi, pašbrūvētu, abus. Ar sportu nenodarbojas, jo īsts vīrietis pats par sevi jau ir perfektā formā. Grāmatas, pfff, priekš tā ir tetris. Īsts vīrietis var visu pats, pats ar savām rokām, skaistajām, stingrajām, vīrišķīgajām rokām.

Uzvelku rozā kleitiņu, uzlieku princeses kronīti, un virpuļodams un pirkstu galiņiem diedzu attīstīt pašpietiekamībiņu. Mmm, kā man tikko cukurvatīti vai vismaz zemeņu jogurtiņu sakārojās. Čau, puiši, bučas jums! Čmok, čomok! ;)

Realitaate  scheriff 17:46, ko Tu pīpē? Es arī to visu gribu...

Tessa  izlasiija sherifu, pat ij nezin, ko teikt :DD arii tapec, ka nestrada ofisa, ar telefonu un dokumentiem :DD
arii stingri japardoma, kas tad es, galu gala, esU :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu