Kāpēc sievietes grib precēties?

"vienmēr der atcerēties vienu svarīgu atšķirību sieviešu un vīriešu domāšanā - kamēr vecis ražo pārgudrus tekstus un tukšus solījumus, lai dabūtu sievieti gultā, tikmēr sievietei jau ausīs skan Mendelsona marš."
_______________________________
Kāpēc sievietes grib precēties? Nē, nu ne jau PA sievietes, kas, kā te pašas deklarē, ir pašpietiekamas un kam ir labi, kā ir, bet tās tur ārā - realitātē? Lai ieliktu fočenes soctīlos un palielītos, lai draudzenes apskaustu, lai būtu foršs tusiņš, balta kleita un vispār - viss pa skaisto?
Bet ir tak tendence, ka mūsdienās vidējā laulība ilgst arvien īsāku laiku, dēļ tā, ka katrs uzskata ir nez kāda megavērtība un pelnījis ko vairāk, un nekad jau neapprecēsies "uz mūžu"

988  Es nesaprotu tikai 1 - kas un kpc skaistajai Mailijai (Miley_Cyrus) te liek minusus

Lilitt  Lai savu vīrieti varētu saukt par VĪRU, nevis par DRAUDZIŅU vai BRŪTGĀNU:))

Agnieszka  Piegulētājs .....tas skan baisi.

raima  Savā laikā apprecējos, jo 5gadīgais dēls minēja 4 argumentus, 3 apgāzu, 4.—to nevarēju un nācās apprecēties.

988  Lilitt, Agnieszka - ne jau nosaukuma ir sals...labs PIEGULETAJS ir zelta verts! 100x labaks par apatisku VIRU...sakiet, ko gribiet

Esmu uz 1 vilna ar skaisto un pratigo Mailiju 16:54

MaarisT  https://www.youtube.com/watch?v=uJ4jg2bjaiQ

leone  Anekdote ar bārdu:lai ar seku pelnītu naudu,sievietes izdomāja prostitūciju,lai par seksu nebūtu jāmaksā,vīrieši izdomāja laulību,un,lai tas viss neizskatītos tik slikti,dzejnieki izdomāja mīlestību.

Laulība iluzori nostiprina īpašuma tiesības uz otru cilvēku,kaut patiesībā attiecas tikai uz mantisko pusi,ne sevišķi ietekmējot morāli emocionālo.Jaunībā,kad dzimst un aug bērni,tomēr labāk būt savstarpēji precētiem vecākiem,bet vēlākos gados ir muļķīgi uzskatīt,ka laulība ir panaceja.Viss tikai no pašiem atkarīgs-tā viš i. :)

MaarisT  Bulšits. Laulība ir vajadzīga sievietei. Pīzdu izbirstēt sievietei fizioloģiski vajag vairāķ kā vecim piNpi notrīt.

Piparkuka  Pirmkārte- te ir tie paši cilvēki, kas "tur, ārā". Otrkārt- jā- tas nozīmē īstas attiecības, ĪSTAS, pareizas, nopietnas, normālas.
Elementāri. Princis un princese apprecas un dzīvo laimīgi.
Man šķiet, ka pat nav jārodas ne šaubām ne jautājumiem- kāpēc. Tā ir ģimene, draudzība kopā, tā ir labāk.

av2  ir jau plussi arii precoties , ja tiessam abi miil viens otru.. Un , ka esi viens , kaa seetas zzogs....nu nevajadzeetu lepoties nevienam dzimumam.

Sassy14  Nu teorētiski varu iedomāties.... cik Amerikas filmās skatāms, tad jaunām meitenēm patīk kāzu kleitas, kāzu tortes, medusmēneša ceļojums un Mēnesi vai uz kurieni tur... un viņu skaistākais sapnis ir rozā Bārbijas leļļu māja reālā dzīvē reālā lielumā un skaista doma, ka viņu Kens nesīs katru dienu miljons rožu un metīs viņām pie kājām, un pats Kens arī caurām dienām rāpos uz ceļiem Bārbalu... sorry, Bārbiju priekšā ar konfekšu kārbām un biļetēm uz eksotiskām salām. Un tā būs visu mūžu, un veci viņi arī nekad nekļūs. :D :D :D
Nu, bet man personīgi kāzas nepatīk jau tādēļ, ka bērnībā esmu bijusi visu savu 5 māsīcu kāzās. Pašas māsīcas bija maigi sakot padūšīgas, nēsāja visas 5 vienu un to pašu šausmīgi neglīto balto kruzuļaino kleitu komplektā ar sevišķi riebīgu vēl kruzuļaināku plīvuru... visi līgavaiņi bija kaut kādi stulbi krievi... un es tad biju pirmsskolas vecuma meitene un ar šausmām domāju - drīzāk es miršu nekā tik briesmīgu kleitu sev mugurā stīvēšu un dzērāju vāvuļošanu vairākas dienas no vietas klausīšos... :D :D :D

Realitaate  Ja dzīvo ar pārliecību, ka laulība ir kaut kāda ārēja izrādīšanās un tai ir īslaicīgs mūžs, tad kāda velna pēc precēties.
Diemžēl, jā, laulība, kā institūcija, mūsdienās ir ļoti devalvēta (arī komentāros to var lasīt - lielākoties, šauru, primitīvu un egoistisku domu kontekstā). Tendence ir vērojama ne jau tikai Latvijas mērogā. Domāju, ka tieši tāpēc, ka šis stingrais ģimenes pamats mūsu kultūrā ir izmirstošs, zūd tā fundamentālā kārtība ar tradīcijām, vērtībām, uz kā balstījās eiropa. Tāpēc lēnām, bet mērķtiecīgi pārņem varu tās kultūras, kur tie pamati ir ļoti stingri un noteikti. Ne velti ir teiciens, ka - Valsts sākas ar ģimeni.

Kad vēroju savus draugus, redzu ļoti lielu atšķirību starp vientuļniekiem un ģimenes cilvēkiem, kas kopā ir 20+ gadus. Ģimenes cilvēki ir daudz mierīgāki, mērķtiecīgāki, veiksmīgāki, vieglāk tiek galā ar grūtībām.
Pilnīgi noteikti varu sevi pieskaitīt pie tām vecmodīgajām, monogāmajām, heteroseksuālajām tantēm kas ir par laulību starp vīrieti un sievieti.

CallaLily  laulības svētumu devalvējuši zeltrači, kuri pēc tam nejēdz ne atstāt komforta zonu, ne savākties, lai dzīvotu pa godam ar to, kuru apprecējuši, tikai maisās kā peļu sū pa putraimiem neizvēlētās kandidātes dzīvē.

Agnieszka  Jāsaka, ka Mailijai nevar nepiekrist........piederēt un kalpot kādam labā nozīmē ir fantastiskas sajūtas......un ja vēl vīrietis ir tavas sirds un ķermeņa saimnieks ..........

988  Realitaate - "redzu ļoti lielu atšķirību starp vientuļniekiem un ģimenes cilvēkiem, kas kopā ir 20+ gadus. Ģimenes cilvēki ir daudz mierīgāki, mērķtiecīgāki, veiksmīgāki" - nav ta. Ar tikpat lieliem panakumiem var apgalvot pretejo, daudz Tu zini, kas tanis gimenes "ieksa". Pats savas dzives laika esmu saskaries tikai ar 2 sadiem pariem, kopa 50+ gadu...tad noliecu galvu un kluseju

Agnieszka - kontuzeto kora solistes saka ne, ne un velx ne

Realitaate  988 10:23, Tu apgalvo, ka "nav ta"(c)? Vai mēs ar Tevi esam ģimenes draugi? Šķiet, ka nē, neesam pazīstami. Es zinu gan, kas tajā ģimenēs iekšā, jo arī draugu attiecības uzskatu par vērtību, kas ir mērāma ilgtermiņā. Es neteicu, ka ģimenes cilvēkiem, kas tik ilgi ir kopā nav problēmu. Es teicu, ka viņi vieglāk tiek galā ar grūtībām, tai skaitā ar savstarpējiem konfliktiem. Nevajag visu pielīdzināt savai, ļoti subjektīvai patiesībai un pieredzei.

Zigfrids  domāju, ka sievietēm vajadzētu paskatīties uz sevi objektīvi un izvērtēt, vai vispār ir piemērotas sievas lomai, un ja nav, tad priecāties, ka vismaz neoficiāli tiek pie seksa.

Peliite  kā nosaki piemērotību?

Zigfrids  elementāri. man ir izveidota programma.sarakstu kreisajā stabiņā partneres vēlamos fiziskos parametrus un manas prasības, kuras tai jāapmierina, bet labajā-pieejamās kandidātes, un kompjūters pats izmet rezultātus.

988  Zigfrids - domāju, ka sievietēm vajadzētu paskatīties uz sevi objektīvi un izvērtēt, vai vispār ir piemērotas sievas lomai, un ja nav, tad priecāties, ka vismaz neoficiāli tiek pie seksa.

man par sadu textu butu 5 minusi momenta..:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu