Melošana un mānīšanās- diezgan bieža parādība starp vīriešiem, kuri meklē šeit iepazīšanos.

Topā ir meli- par visu: vecumu, izskatu, attiecībām, izglītību,nodarbošanos un ietekmīgumu, mantu u.t.t. Nez kāpēc vīrieši domā, ka meli nekad neatklāsies :)un nez kāpēc, vēl domā, ka sievieti ietekmēs viņu minhauzenu murgi par savu svarīgumu, popularitāti, mantisko stāvokli. Atklāti sakot tas nav patīkami, jo katru nākamo "kandidātu" jau uztver ar aizdomām. Nezinu, vai sievietes arī ir tādas meles iepazīstoties? Jautājums vīriešiem: kāpēc tā melot? Otrs- vai šeit bieži sastopat sievietes melotājas?

Bazhix  Tā kā man ir mērķis atkārtot to fenomenālo variantu, kur tante internetā atrastam čalim samaksāja 300kEUR, tad skaidrs, ka reizēm šo to noklusēju un reizēm šo to piepušķoju :) Tā teikt, pirmais siets, lai lieki netērētu savu laiku :)

Geisha  Kurš sunim asti cels ja ne pats suns. Klausies, domā un filtrē informāciju.

KrastaBura  Tāpëc nevajag tërët laiku ar rakstīšanos, bet jātiekas uzreiz, tiešai un konstruktīvai sarunai ;)

Epifanija  ja vīrietis vēlas nopietni iepazīties, viņš arī nepaliks anonīms, noteikti, izsakot vēlmi iepazīties, pievienos vēstulei līdz arī savu foto, tas, ka neatsūta savu foto, vēl arī pēc tās pieprasīšanas un slēpjas, jau vien ir rādītājs, ja nu vienīgi nemeklējiet filozofus un pārgudros dzīves skolotājus, kuri noteikti ir pensijas vecumā un vienkārši nosit laiku aiz bezdarbības - sarakstoties... vispār, ja godīgi, tad normālas, gudras sievietes meklēs iepazīšanos aiz mūsu valsts robežām, jo vienkārši brīvu un sakarīgu vīriešu šeit vairs nav, vispār nav, visi ir tur, sen jau kā izbraukuši vai arī iepazīties ar ārzemniekiem, varat jau nosist šeit laiku, bet tas būs bezvērtīgi...

988  Epifanija - ja godīgi, tad normālas, gudras sievietes meklēs iepazīšanos aiz mūsu valsts robežām

izbeidz, zinu to picture loti labi, normala i LV atradis, a ne-normala i Eiropa ar garu degunu paliks, ja nu vienigi kads Mustafa vai Ibrahims patrapisies, visi "forsie" veci jau ir pieskruveti, mekletajiem pieejams pus pasaules ligavu tirgus..

KrastaBura  Es arī domăju, ka līgavu tirgū līdzīgi, kā darba tirgū:D ir, kas atrod te un ir, kas atrod tikai ārzemēs. Nav ne labāki, ne sliktāki ne vieni, ne otri.

Epifanija  jā, labāk nosēdēt šajā pīļu dīķī un nodirnēt savus labākos gadus, nekā mēģināt un paplašināt savus apvāršņus, nevajag biedēt ar tām ārzemēm, nez ko pats tur dari?

988  Nav jau liegts meginat, nevajag dirnet, uzdarboties vajag. Te son 1 dzeks baigi labi par to izteicas, Zigfrids vai. Sakot ar ritdienu, pusi no laika, ko pavadi oho, atveli profilu konstuesanai un apkalposanai dazados arvalstu saitos, nesmade krievu, strada, karoc. Un nav jau arzemes, ES. Esmu tadas pat arzemes, ka Tu.

KrastaBura - nu ja

Epifanija  zini es esmu pa slinku, lai tā raktu, esot viena sieviete atradusi sev vīru, ejot uz randiņiem, kā uz darba intervijām, jautājumu buklets galdā un uz priekšu, man tas šķiet tik necilvēciski, bet laikam jau vīrieši paši ir vainīgi, ka sievietes pret viņiem tā izturas, tad tikai viņi nāk pie prāta...

988  Tev patik daudz un par visu ko spriest...tuksgaita...vertejumi varbut ari ir pareizi/nav nepareizi, tacu ne pie ka racionala nenoved...ta patiesam riske savus labakos gadus nolaist...saku, sac uzdarboties...izmet vardu "necilvecigi" no leksikas...konkurence tirgu baigaka...

Realitaate  Es gan meloju.

Epifanija  ka tik ne arī! ak dievs zeme sāk griezties uz otru pusi..:D

988  E - es te varu paaleties, man piedodams, bet Tev no way

R - neko neatklaji, viss portals par to runa, ka R jau nu ticet nevar...kuluaros viss notiek

andris_26  Cilvēki ir dažādi. Civēki ir gan sievietes, gan vīrieši. Vienkārši ir cilvēki, kuri ir pārāk nožēlojami un sevi necienoši, lai būtu patiesi. Tur arī sākas meli, slēpšanās, liekuļošana utt.

Realitaate  988 00:21, fakts, ka nevar ticēt. Un arī nevajag. Lai tic pasakām par Sprīdīti un Zelta zirgu.

neko  Hmm.. nu redz par Sprīdīšiem runājot; tā tomēr ir literatūra ar kur daudz audzināti. Ko no tad stāsta par Sprīdīti māca? Māca sekojošu, ka pēc liela barka sataisīšanas, tā vietā lai precētu princesi un uzņemtos atbildību mierīgi var visus piečakarēt, savākt princeses pūra naudu un notīties uz "laimīgo zemi", mājām. Un ja ta jau no bērnības mācīts - par ko gan vēlāk brīnīties?
Best stāsta morāle: nav ko lasīt bērniem bērnībā grāmatas ka sarakstījušas dīvainas (kaut ar talantīgas) tantes ar apšaubāmu morāli, kas ģimenes dzīvi nekad savā dzīvē redzējušas nav, tikai tad būs kāda cerība ka kaut kas manīsies:)

sangukuLV  Neatbalstu..bet varu saprast tos virieshus,kas melo. Papetiet sievieshu anketas sheit,daudzas norada kadiem butu jabut viriesha ienakumiem,menesha ienakumiem ir jabut 2k,citadi saruna nevedoties.
Logiski virieshi ar mazakiem ienakumiem melos. Vairums pat kafiju neies dzert,ja nepiesolisi karalvalsi un nobert ar dimantiem.

Edgars37  Sitas man izsauca sekojosu asociaciju - sez katrs sava vada gala, ohovirietis un ohosieviete;D - ohovirietis aizrautigi vestules raksta par naudaszimju nominaliem, ko dzive nekad nav redzejis, jo pat alga tik daudz nesanem, bet ohosieviete pataro par parfimiem, ko nekad nav pat ostijusi un drebem, ko nav pat apcamdijusi, jo tados veikalos aiz bailem vispar ieksa neiet;D. Un abi sez sapnaini pie datora ekrana un plane svetlaime, re ka man beidzot paveicies;D, bet pec pirma randina un ceribu sabrukuma, izgaz zulti - kape gan pretejais dzimums ir tadi meli;D;D;D!!!!!!!!!!!

leopardine  Ha ha un visiem zināmo iepazīšanās portālu veterānu no Bolderājas neņam pat ar visu viņa karaļvalsti, tāpēc viņš raksta, ka ir 45 gadus vecs, lai gan visi zin, ka šogad viņam bija apaļa 50 gadu jubileja. Un pats viņš grib meitenes līdz 30 :))), bet tādām 50 ir tēva vecums, nevis līgavaiņa :))) Tad nu lai tik atklāti par viņu nesmietos arī nomelo nost 5 gadus.

Labrador  Esmu mineejis-pashreizeejaa sabiedriibaa viss balstas uz meliem-politika,tirznieciiba,sadziive.Ja pirmajaa randinjaa viirietis buus atklaats,neko neizpushkjos,un nerunaas to,ko sieviete grib dzirdeet,attieciibu nebuus,jo taads skaitiisies neinteresants luzeris.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu