Melošana un mānīšanās- diezgan bieža parādība starp vīriešiem, kuri meklē šeit iepazīšanos.

Topā ir meli- par visu: vecumu, izskatu, attiecībām, izglītību,nodarbošanos un ietekmīgumu, mantu u.t.t. Nez kāpēc vīrieši domā, ka meli nekad neatklāsies :)un nez kāpēc, vēl domā, ka sievieti ietekmēs viņu minhauzenu murgi par savu svarīgumu, popularitāti, mantisko stāvokli. Atklāti sakot tas nav patīkami, jo katru nākamo "kandidātu" jau uztver ar aizdomām. Nezinu, vai sievietes arī ir tādas meles iepazīstoties? Jautājums vīriešiem: kāpēc tā melot? Otrs- vai šeit bieži sastopat sievietes melotājas?

Edgars37  08:41
...nu bet ja vins ari ir luzeris??? ko tad darit;D;D;D???

Spodris  Jaunas meičas parasti nemelo, bet tantas pēc 40 parasti atmet kādus 10 gadiņus nost

Realitaate  neko 02:08, Sprīdītis ir visīstākais latviešu vīriešu arhetips - taisa varoņdarbus un klausa mammu. Kam viņam princese?
Anna Brigadere vnk ļoti labi zināja, ko raksta.

Nerons  Pati autore cik gadus veca būtu faktiski?
Un cik tie kg patiesībā?
Tā jau tas viss sākas, ar sīkumiem!

neko  Realitaate: vispār jau Sprīdītim mamma bija mirusi.... un viņš bija "nabaga bārenītis" kas savu pamāti vispār neklausīja:) Savukārt vai Brigadere ko zināja par reāliem vīriešiem ar ir visnotaļ strīdīgs jautājums.

Cafe_Noir  mans secinājums - lai nebūtu jāpiedzīvo meli, tad nedrīkst jautāt. parasts "small talk" par ikdienu, tad izkristalizēsies vajadzības un mērķi. un tad jau vēlāk var "sākt rakt", ja līdz tam jau ir aizdzīvots.

bet nu jā - man arī nebūtu patīkami stāstīt vēstulēs par sevi gluži svešam cilvēkam. ne jau tāpēc, ka kauns vai neērti, vai daudz noslēpumu, kas jānoslēpj, bet gan tāpēc, ka ko svešam cilvēkam daudz izstāstīsi. un vai vajag, ja tomēr nerodas interešu kopība.

tāda mērķtiecīga mēģināšana iepazīties nebeidzas ne ar ko labu. visam jābūt viegli. un jā, laikam arī vairs nemēģināšu iepazīties virtuālajā vidē. jo tie, kam jāsatiekas, tie satiksies. :) skan fatāli, bet nu jau otrs apliecinājums ir noticis.

Fausts  neko 09:53, ha-ha-ha, tā jau tikai viņam pašam likās, ka viņš pamāti neklausīja. Beigās jau izrādījās, ka tomēr klausīja. Vīriešiem jau arī liekas, ka viņi noliek sievietes pie vietas, bet beigās jau tomēr izrādās, ka ne vella, šīs staigā, kur pašām tīk. Nu ko var darīt, ka vairums vīrieši nav iemācījušies sev robežas nolikt...mūžu dzīvo, mūžu mācies!

verso  Cits atrunājas ar nevajadzīgas uzmanības pievēršanas izskaušanu, cits slēpjas no sievas, kas arī te figurē, lai gan, ja nedzīvo kopā, tad ko slēpties? Abiem vienlīdzīgas tiesības ko jaunu meklēt. Vēl kāds aizbildinās, ka tad nebūtu iekļuvis manā interešu lokā. Katrā ziņā neviens no argumentiem man līdz galam nav pieņemams, jo jebkura melošana ir melošana. Viss jau tāpat nāk agrāk vai vēlāk gaismā un tad tas foršais cilvēks Tavās acīs dēļ tiem sīkumiem mazliet tomēr zaudē tā īstā vīrieša tēlu, jo, manuprāt, ja grib veidot attiecības, tad godīgumam jābūt pamatu pamatā, citādi beigās var sanākt velti izšķiests laiks, bet slikta pieredze arī ir pieredze.

aquaserpente  Man arī sabrieda vaicājums par to dikti zināmo, bet melīgo kungu-veterānu no Bolderājas. Kurš tad īsti tas ir, jo es, atšķirībā no citiem, gan nezinu, bet robs zināšanās taču jāaizlāpa.:)))

Agnieszka  Neron, zini, profila info diennaktī var mainīt 5 reizes, bet svars mainās biežāk.......no rīta mazāks, vakarā vairāk........ko nu tagad lai dara?

Nerons  Nu |NEKO nedaram, sēžam tikai PA un tikai gudri runājam!

Agnieszka  Darām, darām...paralēli....var taču mīt pedāļus un ,maigi glāstot blakussēdētāju, ielūrēt PA

AivarsN  Ar ko nu kurš ikdienā nodarbojas. Kas pieradis maizīti godīgi pelnīt,tas arī sievietei nespēs samelot,bet kas lielajā politikā,vai veiksmīgs mārketinga speciālists,tas arī šeit savas profesionālās iemaņas liks lietā tā,ka dāmai pat mazākās aizdomas neradīsies. Tikai sīkos blēžus,iesācējus nebūs grūti atmaskot.

CallaLily  meitenīt, te nav prokuratūra, bet iepazīšanās saits ar plānprātības elementiem. liekot pases bildi un iedzīvotāju reģistra datus, riskē tāda būt vienīgā. personību atklāt var skaipā.bez tam šeit daudzi nāk vienkārši nogalināt savu laiku un patraucēt citiem iepazīties, nevis dara to paši.

988  CallaLily - te nav prokuratūra, bet iepazīšanās saits ar plānprātības elementiem...bez tam šeit daudzi nāk vienkārši nogalināt savu laiku un patraucēt citiem iepazīties, nevis dara to paši

3 jautajumi

- vai iepaz. saits vispar var but bez planpratibas elementiem
- kada veida kads var traucet citiem iepazities
- ka Tu zini, ko citi te dara

Labrador  Piekriitu Aivaram N. Bet tas godiigais maizes pelniitaajs muusdienu dubultstandartu sabiedriibaa tiek uzskatiits par zemaakaas kastas paarstaavi.Daudz augstaakaa rangaa buus kaads nekustaamo iipashumu aferists,korumpeets muitnieks,vai vid darbinieks,kura teiktajaa 90% ir meli.

Agnieszka  Nu afēristi, korumpētie muitnieki utt.. ir sliktie zēni.......tie jau tā kā parasti pievilcīgi:)

AivarsN  Galvenais,lai tiktu ievērota sugas tīrība. Sarkanās asinis ar sarkanajām un zilās ar zilajām.

Agnieszka  Nu, uz Taviem vārdiem, Aivar! Pareizi , pareizi...zilie ar zilajiem....nav ko bojāt sarkanos:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu