Precetie..

Interesanti Kadel precetiem viriesiem tik loti patik ,ka sieviete ir briva,ja vins Reali ar vinu nemaz nevar satikties??

988  dzozefinaups 21:31 - nu tas ir sedevrs, savadak nevaru to nosaukt :) isais atbildes variants - neaizeno, neuzzina, nelozna - tas ir sirdij velamas pasakas, eliksirs :) rozu puska zobos ari nav, varbut ari nav verts.
Pirms dazam dienam Tu naci klaja ar briniskigu komentu, kuru es izprinteju, ierameju un piekarinaju pie sienas...nu ko man tgd darit, nemt nost? :)

Indira11  Tas tiešām ir fakts, ka precētie labprāt vēlas brīvas sievietes, bet, ja brīvā sieviete ir pašpietiekama un gudra, tad viņa izdarīs pareizo izvēli... Jo laiks nepielūdzami ātri skrien, un nav jēgas tērēt laiku, lai kādam būtu tikai kur "nogrūzties", viņam izdevīgajā laikā , pilnīgi slepus mūžīga cerībā, ka mājas "gariņš" neko neuzzinās...

gatis29  Man pohui varu pārgulēt mierīgi ar precētu sievieti, nav problēmu, ir vai nav viņai bērni un sūds ar viņas vīru!

Spodris  Jocīgs jautājums, kāpēc gan precēts čalis nevar satikties ar brīvu sievieti, ja abi grib, tad laiku vienmēr var atrast

988  Gati - Tu laikam esi uznemis uz kruts :)

Agnieszka - ne ta. Es teicu - labs pieguletajs ir zelta verts :) daudz labaks par apatisku viru..

Agnieszka  998....nea...grūti atrast mīļāko...
Agnieszka mīlējas......visu nakti ...kur grib un cik grib...alfas smagi piekūst, netur....
Piegulētāju, klātgulētāju ar slotaskātu.
Naffff krācējus ....

Labrador  Klasika no dziives.Jauna,slaida,inteligjenta sieviete, saaka veidot attieciibas ar manu bijusho kaiminju-preceetu,ieprieksh sodiitu,mazizgliitotu viireli,kursh piepelnaas ar gadiijuma darbiem.Vinja noticeeja pasakai par to,ka tas izshkjirsies ar sievu un uzsaaks veiksmiigu biznesu.Tagad vientuljaa maate,meklee sirsniigu un saprotoshu stipro plecu...

dzozefinaups  Vai tiessaam centiisieties iestaastiit,ka buut miillaakajai nav pazemojums......-vakaraa,ej guleet-domaa,ko vinnss dara,,,sexo ar sievu....briivdienaas -vareetu ko jauku pasaakt,bet nedriiksti pat piezvaniit....tuvojas sveetki....pos maaju,gatavojies,klaaj galdu.....apseedies,un atkal viena...kaa zagle,kurai nav llauts pat zinnu nosuutiit! ja trauceesi-tajaa galaa buus izsleegts telefons... un tad tie meli-es jau domaaju par tevi,pat braucu,bet sapliisa massiina,es nesvineeju-aizgaaju guleet,man jaapieskata beerni.... Paldies Dievinnam-nekad neesmu bijusi ssaadaa situaacijaa,bet piemeeru ir daudz... Un ,jaa,miillaakaas censsas nosuutiit zinnas sievaam,ka viirs greeko....-caur pukkiiteem,itkaa nevainiigi,bet provacee.... Gadiem ilgi straadaju ar klientiem-llooti personiigi,privaati-un daudz asaru un staastu esmu redzeejusi.... Vieniigais,kas ir attaisnojums,ja tiessaam ggimeni vairs nevar salaapiit,un viirs nesleepjas-godiigi pasaka,man ir cita,ja reiz nevaram sadiivot-sskkiramies.... Tad jaa! Bet,ja kaadam tas viss sskkiet normaali-un priecaajas par to-luudzu,man nav zzeel! Un 988,nnem nost to savu raamiiti-lai nekaitina..... Iedzillinies,un padomaa,vai tad patiesiibaa nav-kaa saku,vai viiri nenes sievaam ziedu pusskkus un nezveer-tas bija tikai reiziiti,pats nesaprotu kaa sanaaca....vinna mauka.....miilu tikai tevi..... (tas gadijumos,kad sievas uzzina)...-un Tu to nesauc par pazemojumu visiem tajaa iesaistiitajiem?! hm....diivaini...kas tad tas ir.... :) :) :) Bet,protams,ja kaadam tas ir izdeviigi-ja tiek bagaatiigi apdaavinaats,un reizeem izvadaats....--taa ir izmantossana...-arii tas ir pazemojossi-par naudu..... Skatieties kaa gribat-no visaam puseem zemiski! Ja ir gaajeejs-lai iet! lai godiigi pasaka! -esmu par ssaadu riiciibu! :)

Keitinja  Tas viss ir pretīgi! Krāpt otru, dzīvot dubultdzīvi, liekuļot, melot. Tā otra pusīte neko nezina, bet visa ģimene jūt, ka kaut kas ir mainījies. Un kad pēc gadiem vīrs pats pastāsta, kāds mačo kopdzīves laikā bijis, jo kādā nejaušā strīdà gribās padižoties un to otro pusi nolikt pie vietas, tad tu saproti, ka vissa dzīve (kopīgie ziemassvētki, dzimšanas dienas, laulības jubilejas) bija vieni vienīgie meli un blefs!!!!! Pretīgi un ļoti skumji.....,

av2  mullkkiibas. Ideaala miillakaa ir preceejusies.

988  dzozefinaups - pagaidam vel nost nenemsu, pasekosu Tev verigak :)

Keitinja - "tad tu saproti, ka vissa dzīve (kopīgie ziemassvētki, dzimšanas dienas, laulības jubilejas) bija vieni vienīgie meli un blefs!!!!!"

nav man tada statistika un nevar but, tacu pienemu, ka tiesi ta, ka saki, notiek biezak neka preteji...a ko darit...prata tikai 1 atbilde - macities

Keitinja  Jā, diemžēl tā ir ļoti sāpīga pieredze... bet dzīve iet uz priekšu. Ne pa velti saka, kas mūs nenogalina, tas padara stiprākus!!

minnijai  07:10
Tad jau Tu gribi teikt, ka būt brīvai sievietei ir pazemojums tāds pats. Jo, ej gulēt, nav kam piezvanīt, ka visi sekso ar visiem, bet tev nav ar ko, brīvdienās varētu kaut ko jauku pasākt, bet nav vīrieša, kuram pat piezvanīt, pos māju gatavojies, bet neviens, pat neiegriežās tavā sētiņā :D :D :D
Tu sievieti kā tādu pataisi par izmisušu histēriķi.
Kad esi brīva meitene - VISS ir tava izvēle. Gribi- meklē to īsto un vienīgo, gribi, guli, ar ko vien pagadās tā ir tikai TAVA darīšana. Tev ir jārūpējas par SAVU laimi. NEVIENS Tevi nespiež ielaisties attiecībāš, neviens Tevi nespiež uzturēties tajās, kad Tās Tev nesagādā pozitīvas emocijas. Ja jajūtās čakarētai, tu vari pārtraukt attiecības, Tev nav tas krusts jānes. Jēzus, kādas vēl sarakstes ar sievam :D :D Kāda iemesla pēc, mīļākajai vispār ir vajadzība zināt, kā sauc precētā sievu, viņas telefonu utt, kāda iemesla pēc ar viņu ir jākontaktē, ja viss ko vajag- ir bohēma?
Pārfrāzēšu- kam mļākai vajag samīlēties babņikā? viņš nonāca Tavā gultā, krāpjot sievu, pat ja Tu personīgi viņu privatizēsi/izcīnīsi, cik ilgi Tu viņu nosargāsi pie sevis vien???
Izvelies, ko vēlies, skaties, ko izvēlies.
Es divus gadus biju brīva sieviete, neatceros NEVIENU REIZI, kad man brīvdienās vai svētkos būtu jadomā "ko jauku pasākt" Man ir saplānotas brīvdienas mēnesi uz priekšu, jo man ir ģimene, man ir draugi, un es nedzīvoju pasaules malā, lai nekur bez vīrieša netiktu.

Cafe_Noir  reāli var satikties. un satiekas ļooti bieži. tiesa, ar laika ierobežojumu :D tiesa, ne brīvdienās (jo saproti taču - man ir ģimene), arī uz pasākumiem kopā neiet (es taču esmu precēts, es nemaz nedrīkstu ar tevi iet uz pasākumu), loģiski, kopā nesvin kopīgos un personiskos svētkus (ko tu iedomājies - man nav laika), tātad, tipa, rezervētais drāziens, kurš regulāri gaida savu "laimes stundu". bet ar garantiju, ka tas būs vienmēr viņa personiskais, ka tur nebūs pirms tam kāds cits "krējumu" nosmēlis.

protams, ja brīvā sieviete ir gudra, tad tādiem precētajiem sastāda "pasākumu plānu" un katram ir viņa vienīgā mīļākā :D bet nu tur vajadzīgs menedžments, lai to dabūtu gatavu. un laba atmiņa. ļoooti, ļoti laba atmiņa. :D

mis_parkere  Sviests,ko sarakstija -dzozefinaups 7:10 no rita.
Kada marutka pec vajag iemileties precetaja???!!

aquaserpente  Kā man reiz teica viens izmeklētājs, fakti, ka precētie veči nogalina savas mīļākās, kuras bez atļaujas izdomā kļūt redzamas un dzirdamas, ir realitāte. Ne visi, protams, bet tie, kuriem ir daudz ko zaudēt, ja sānsoļi nāk gaismā, gan.

Edgars37  Ne, nu var ari samurgot;D...kapec brivai sievietei butu jasamierinas tik ar vienu milako? Var but ari vairaki, ja viens netiek, tad tiek otrs vai tresais;)...kur problema;D?

laukroze  skumji, tas tikai tāpēc, ka LV pārāk daudz brīvo sieviešu...tāpēc viņiem pat nav jāiespringst, ja viena neiedos, ta ar nākamo jau noteikti viss sanāks..:(

Nerons  Interesanti, kāpēc atbild gudras, zinošas sievietes(no kurienes viņas to zina, ja pašas ...nu ne mūžam ruņčuk:), ja jautājums pēc būtības bija vīriešiem!?

Edgars37  11:10

...tiesi ta;D! Un brivas vinas ir del pasu stulbuma, gaidot to Isto un Vienigo, bet Istais un Vienigais sais laikos var but tikai pliks ohovecis ar veselu tarakanu cupu galva, jo pats labi apzinas, ka nevienai nahren vins nav vajadzigs un tikai tadam ir nepieciesama kopdzive, lai kada vinu stutetu un pabalstitu...bet tadu negribas, vai ne;D? Normalam, nodrosinatam vecim sais laikos ciesas attiecibas nav vajadzigas, jo tam vnk nav laika, jo japaspej izdarit dazadas lietas un dazadas vietas, toties plikajam tas ir vajadzigas, lai nodrosinatu savu eksistenci. Dzive ir vnk kluvusi daudz dinamiskaka, ka ta bija gadus 25 atpakal un meginajumi ielikt ta laika dzives modeli sodiena, ka to izmisigi daudzas megina darit, logiski noved pie izgasanas un brivas sievietes statusa;D.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu