Precetie..

Interesanti Kadel precetiem viriesiem tik loti patik ,ka sieviete ir briva,ja vins Reali ar vinu nemaz nevar satikties??

Nerons  Rerproduktīvajā vecumā sieviešu ir aptuveni tikpat daudz cik vīriešu, neizdomājat dāmas Amēriku! Attiecīgi arī brīvo vīriešu ir tikpat cik brīvo sieviešu, jo savādāk nav skaidrs, ar ko tad viņi kļuvuši nebrīvi?!:)

mis_parkere  Edgar37..ari normalai ,nodrosinatai sievietei nav vajadzigas ciesas attiecibas.Un brivas sievietes statuss nav ne izgasanas,ne zaudejums,ne sapes un ciesanas,ne vientuliba un asaras.Tas ir apzinati izvelets dzives gajums.Kura ir gan merki un sasniegumi,gan laime un dzivesprieks.
,,Viriesiem,, butu jakaunas,ka izvelamies dzivot vienas neka ar jums.Tas temets uz tiem-alko,memisies,lieko svaru-tv faniem,no algas lidz avansam knapi izturet utt.utml.

gatis29  988 piedod uz krūts nebiju paņēmis, bet vienkārši teicu viedokli par sevi kā ir. Reizēm šķiet, ka šajos laikos mīļāko attiecības ir labākas, nekā nopietnas attiecības.

Edgars37  13:13

Pilnigi piekritu un par to es ari runaju;)...brivs/precets, dzivo kopa/nedzivo kopa utt., neko neizskir, visu izskir dzives kvalitate, ko vari dot un ko sanemt, manuprat ta;)!

dzozefinaups  988, :) Ir jauki,ja ar humorinnu uz tu....atkal liki pasmaidiit.... :) Taatad mani eeno? nu labi,nekas jauns,parasti gan eenu dienas ir pavasarii,ssogad buus dubulti... :)

988  gatis29 - nu ok, lai ta butu...vnk Tavi komenti parasti ir tadi ietureti, cik ieveroju, un te peksni babahhh...pasmejos...un zimigi, minusu ar nav...man butu kadi 15 par tadu textu...galvenais, ka LABAS attiecibas, milako vai laulato ir otrskirigi

dzozefinaups - skaties Tu man..:)

NL_O  Uzdod jautājumu daudzmaz skaidrā.

gatis29  NL O Neviens te nav šmigā.

^esse^  "/pa paliek stulbāka ne dienām, bet stundām/" - re kur ir plašs darbalauks parādīt savas iespējas visām tām, kuras to tik vien dara kā kritizē tēmas. Neatrodu nevienu, kur varētu redzēt jūsējās, interesantās. Toties stulbās tēmas komentējat aktīvi.
Precētajiem man šķiet ka ir vienalga ar ko, galvenais lai ātri, lai viņai ir vieta un lai vakaros un brīvdienās nezvanītu.

gatis29  vakaros un brīvdienās labāk nezvanīt, bet gan darbadienās padienu gan var zvanīt.

losamigos  pateikshu vienu.visas sius stipro plecu mekleesanas ir vienkarsi meeginaajums iegut finanshu stabilitaati.nekas vairaak.kaa te jau mineja normalam stabilam vecim nevajag taas attieciibas.tas ir sievieshu izdomaajums.jn tiesa ka seit ezoshie personaazi ir guleejushi viens ar otru cuoaam..patika koments sieviietes..ka izveido attieciibas tad izjuuk.sajutas viientulja un nak te atkal mekleet...taa ir vienkarsi izlaidigs dzives veids ko sievietes sauc par attiecibu mekleesanu..un 10gados paargulj ar simt veciem.ne jau zvaigznes skaita te..taa ka runas par to gonoreju..nebriinos ka te tresaa dalja pusslimi.neizarsteeti

Ananda_A  Mēģinu restaurēt izjūtas, kādas bija attiecībā uz brīviem vīriešiem, kad biju precēta...
...jautrība, humors, flirts, vieglums, nekādu nolūku, nekādu mērķu, viena vienīga romantika. Varbūt nedaudz manipiulācija, lai pārbaudītu savu ietekmi. Ļoti atsvaidzina attiecības ģimenē.

rupers  Vírietim pa lielam vinalga bríva vai aiznemta ,vinnam ir interesants pats iekarossanas process ..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu