Kas ir tas, kas viņiem (jums) liedz satikties un būt kopā?

Sievietes arvien vairāk izvēlas dzīvot vienas, iespējams arī vīrieši... Kas ir tas, kas liedz viņiem (jums) satikties un būt kopā? Nauda, statuss, iepriekšējās attiecības, nav otram vietas viņu dzīvē, vienkārši paiet viens otram garām - nesatiekoties un varbūt pat šis portāls... ?

988  JustForFun - zinat nezini, pienemu, iedomajies ar ne to...99% kludies...:)

Caune - pareizi, vel pievienotu uzskaitijumam - dzivo fantaziju pasaule, nebeidzamas iluzijas

Saciju "zemu kritusi", ta ka biezi par to nakas lasit seit. Un, ja ta atklati, pielauju iespeju, ka ta tomer biezak ir neka nav. Un, ja vel pavisam atklati, tad pats ari neesmu ne ar ko labaks.

JustForFun  988

Nekādu pieņēmumu man nebija, un joprojām nav.

Ak, nē, viens ir gan - Tu man diez vai ko teiksi par tēmu :)

helgucis1  Cilvēkiem vienkārši ir zudusi spēja otram uzticēties, pieņemt otru tādu kāds ir. Ja, sieviete būtu vēl gatava veidot stabilas attiecības, tad vīrieši vairs nē, jo sex var dabūt praktiski visur. Citām lietām, sievieti viņiem vairs nevajag. Vēl tendence, ka vecie vēlas top modeles, bet paši jau neredz kādi ir palikuši ar gadiem. Tas traucē lūk izveidot ko jauku un paliekošu.

neko  Attiecības vedot (nu tā nav liela māka) un uzturēt (tas jau prasa zināmu piepūli) nekas neliedz. Bet taisnība arī tiem, kas saka ka praktiskas vajadzība pēc tā visa vairs nav. Izņemot vienu (nē ne seksu, seks vēl nav iemesls iepazīties).

988  JustForFun - nu Tu 13:52 man pasiji, vai Tu zini...es atbildu, ka pratu

Protams, neteiksu...ar ko gan Tu butu izpelnijusies to, lai pasaku :)

janisqwerty  Epifanijai !! Nav probleemu ieviest jaunas draudzenes ,probleema ir utilizeet vecaas ,it seviski ,ja taas nav ar mieru ! Logiski domajot ,kapeec mainiit jau apbruzaatu probleemu ,pret svaigu ,ja reaali pakalpojumu spektrs no taa nemainaas , bet zinaamas neertibas rodas ??? Dzivee galvenais ir miers in stabilitaate . Uz nemitiigu attiecibu veidosanu parakstaas galvenokart bezdarbnieki un ekstreemisti . Vieniem nav ko dariit ,otriem tas ir dziives stils !!!

leone  Iemeslu ir tūkstošiem,un katram cilvēkam,arī katram pārim, tie ir savi,tāpēc nevar nosaukt iemeslus,ka ļauj vai liedz būt kopā,tā vispārīgi.Bet visumā-jā,kopā būšana pamatojas tikai un vienīgi ar kaut kādu vajadzību apmierināšanu.

JustForFun  988

:D neesmu ne ar ko pelnījusi :)

Anyway, thank you for attention :)

Luusila  Mūsdienu pasaule pieprasa, lai viss ir ātri un bez sarežģījumiem. Ziņas nav jālasa, pietiek, ja pārskrien pāri virsrakstiem, un viss skaidrs. Iedziļināties kaut kādā palielākā rakstu gabalā, piem., grāmatā cilvēkam trūkst intereses, vajag fiksi un ātri. Nenoturīga uzmanība.
Pēc tāda paša piemēra arī grib veidot attiecības- satikāmies, pārgulējām, pamēģināsim padzīvot kopā. Un tad izlien visādi īleni no maisa...Nesanāk vienreiz, nesanāk otrreiz- eh, da nu nafig vajag.

Manuprāt, tā ir nevēlēšanās/nespēja iedziļināties, izvērtēt, vai konkrētais cilvēks derēs ilgtermiņa kopdzīvei. Viss fiksi- ir/nav, nu tad nākošais. Bet aplaužas tak paši...

Edgars37  Man, piemeram, nu galigi nesaista perspektiva noklut vienas sievietes ciesos apkampienos, kas, pec butibas, apgrutinatu tiksanos ar citam...est dazadi ceptas kotletes ir kudiiiii interesantak, ka diendiena est vienas un tas pasas;D. Dazadiba dod dzivesprieku, vienveidiba nogalina;)!

Gvena  16:24
Kā mani uzjautrina šo pašpārliecināto jefiņu lielummānija.:D
Tā nu visas vien sapņo kā ar kotletēm pabarot un kājas paplest lai jefiņam dzīvi dažādotu.Sak tak uzreiz kā ir,ka pašām apnīk,izmet ārā un tad iet pie nākošās.Tad nu tā ir tā patiesā dažādība.
Un nevajag pārspīlēt,nav viss tik bezcerīgi.

Indira11  Piekrītu pirmam rakstītājam, tas ir "klikšķis" un pie tam abpusējs un kam tas bijis lemts jau piedzīvot, tas uz mazāku vairs nevar parakstīties.... Nākošais ir ieprieksējās dzīves pieredze, tā cilvēkus it kā nostāda tādā kā aizsardzības, neuzticības pozā. Nākošais, ka lielākā daļa ir ar stabilām saknēm darbā un dzīvesvietā un neko negrib, nevēlas mainīt... Un nākošais, dzīve tā jau norūdījusi un iemācījusi tikt galā ar pretējā dzimuma darbiem, ka nav arī vajadzības sevi piespiest tādēļ zaudēt brīvību, neatkarību....

Edgars37  16:37

...hi, Gvena;), nu padoma logiski, kam laist ieksa, ja bus jamet ara;)? Vai nav labak nelaist, lai nemestu, bet satikties, vai ne ta;)?

AivarsN  Rietumu kultūra ienākusi arī Latvijā. Tās galvenais mērķis,iznīcināt ģimenes un visu cilvēcisko,pa lielam jau sasniegts. Pat ja arī kāds vēl tā nopietni vēlas dibināt ģimeni,tad nav viegli atrast otru tādu pašu. Cilvēki pieraduši visu vērtēt naudā un ērtībās,aizmirstot par jūtām un emocijām,ko sniedz kopā būšana priekos un bēdās.Piedevām,ar grūtībām atrastā iespēja nopelnīt sev iztiku,nepieļauj dzīvesvietas maiņu,jo viss būs jāsāk no nulles,bet darba ņēmēji var palikt vispār bez darba un iztikas,ja tas otrs nespēj abus uzturēt. Sociālismā bija vajadzīgas stipras ģimenes,bet tagad tikai vergi un vēlams vientuļi.

Edgars37  17:00

...nepiekritisu, ka ta ir Rietumu kultura, problema ir citur. Uz bridi iedomajies, ka tev ir pieder divas majvietas, viena viena vieta, otra otra vieta. Tagad pasaki, kadas attiecibas tu vari izveidot laiku pavadot gan viena, gan otra vieta? Pareizi - tikai un vienigi uz satiksanas reizem balstitas un ne ierastas, kad divi cilveki dala vienu izlietni. Ierastais kopdzives modelis der tiem, kam ir viss - dzivosana, darbs, ka pats rakstiji, koncentrets viena vieta, tiklidz tu no si aplocina izej ara, sis modelis vairs nestrada...sak stradat gadiem ilgu randinu modelis, kas ir vairak piemerots sadam dzives stilam...tas ari viss un nekadu dzilaku zemudens akmenu te nav;).

Tinte  Nepiekritīšu AivarsN viedoklim, jo jaunatne ļoti labprāt dibina ğimenes, audzina bērnus un viss viņiem notiek.
Šeit esošie, vismaz PA, gandrīz visi jau ir piedzīvojuši un izbaudījuši augstāk minēto. Mums nav nepieciešamības veidot ğimenes to klasiskajā izpratnē.

pardon_my_french  Daļai klātesošo tas klikšķis ir tā noklikšķējis, ka drīzāk jāsaka - noklaudzējis. Dakterim atliktu vien noplātīt rokas. Tikpat aptaurēts izklausās tas kotlešu dažādības baudītājs.

gertrude  jo ilgāk cilvēks dzīvo viens, ja labāk jūtās. diemžēl vai par laimi, vientulība ievelk. ja vēl gadu pēc šķiršanās gribās otri cilvēku blakus, tad pēc diviem un vairāk gadiem vairs nē. ir ērti, ne ar vienu nav jārēķinās - ej kur gribi, nāc kad gribi, pasākumus var apmeklēt ar draudzenēm, seksam ieviest mīļāko. nezinu, cik lielam jābūt klikšķim, lai tiešām gribētos kādu ielaist savā komforta zonā.

inaralaima  Visu nosaka liktenis.Man nāk prātā senas dziesmas vārdi -varēja būt,bet nebija -ne skūpstu,ne mēnesnīcas.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu