Kas ir tas, kas viņiem (jums) liedz satikties un būt kopā?

Sievietes arvien vairāk izvēlas dzīvot vienas, iespējams arī vīrieši... Kas ir tas, kas liedz viņiem (jums) satikties un būt kopā? Nauda, statuss, iepriekšējās attiecības, nav otram vietas viņu dzīvē, vienkārši paiet viens otram garām - nesatiekoties un varbūt pat šis portāls... ?

HOUSE  Es te nesen pajautāju kādai, kas esi tu pati, bez visa tā, kas tev pieder. Neesmu dzirdējis, ka purvā būtu dimanti.

Torpedo  Kā raksta Rubenis savā grāmatā - kad dievi tā sadusmojās uz cilvēkiem, ka radīja tiem par sodu sievietes

Realitaate  Torpedo 19:07, stulbenis!

Torpedo  Kas - Rubenis?? 191. lpp. pašā apakšā :D

Realitaate  Torpedo 19:25, pamēģini lasīt ne tik selektīvi! 191.lpp. pašā apakšā stāv rakstīts - mēs neesam sods viens otram, cilvēks cilvēkam ir dāvana. Dieva dāvana un uzdevums.
P.S. - Daži cilvēki ir īpaši lielas dāvanas un uzdevumi. Mīkstie parasti notinas startā, cerībā, ka nākamreiz būs savādāk.

Torpedo  Ehh, dāmas, man grūti ar jumsim, ka nemaz ar humoru nesaprotat .. :(

JustForFun  "Dievs nedeva sievietei humora izjūtu, lai viņa mīlētu vīrieti, nevis smietos par viņu"
Vinstons Čērčilis

988  pardon_my_french - :D kad dazs labs runa, skiet, ka murgo

gertrude - "jo ilgāk cilvēks dzīvo viens, ja labāk jūtās" - gruti nepiekrist

tam jabut ne vnk klikskim - bumbas spradzienam ka minimums :)

JustForFun - welcome! kkas ar to citatu nav kartiba

HOUSE  Ko jūs te murgojat? Atkal kāds bestselleru gaismā izvilcis un visi tagad vaļā mutēm lasa kaut kādu bulšitu, uz brīdi līdz nākošais brends šo aizstās. Rubeņa 50 nokrāsas:)))

Realitaate  HOUSE 22:21, vai Tu esi to grāmatu lasījis, vai arī Tev ir tikai viedoklis? Vairāk tiecos domāt, ka neesi, jo tādu vērtējumu var izteikt cilvēks, kurš patiešām ir kompetents un zinošs jautājumos, par kuriem raksta J.R., vai arī narcistisks lieldirsējs.

CallaLily  piekrīt 17:00
un arī ražošanu vajadzēja iznīcināt, lai austrumeiropas inženieri par aprūpētājiem vācu sētniekiem strādātu((
izņēmuma kārtā izlasīju visus komentārus, un jāsaka, ka "kaktuss ir uz dzīvi apvainojies gurķis"
Vislielākā kļūda ir iepriekšējo attiecību negatīvo pieredzi pārnest uz nākamajām attiecībām. Ja viena meitene/puisis no tevis atklanījās/tevi izmantoja, tas nenozīmē, ka visi/visas tādi!
tak dzīvojiet vieni, zemeslode tāpēc neapstāsies, vienkārši jūs būsiet nodzīvojuši vieni.

Peliite  No globālā viedokļa, tā nav vispār nekāda nelaime, ka kaut kādi konkrēti divi cilvēki nesatikās un aiz viņiem nepaliks kopēja gēnu kombinācija nākotnē. Satiksies citi, un paliks citas kombinācijas, kuras smiesies, mīlēs, nīdīs, kausies un svinēs dzīvi.
Stulbāk ir izkropļotā kapitālisma ietekme uz jauniešu ideāliem un izvēlēm. Visi korī smej/šausminās par attiecīgajiem klasiskajiem literārajiem varoņiem, bet savu lodi nedzird)).

HOUSE  22:34, pilnībā piekrītu, J. R. ir cilvēks, kura rakstītajā vērts ieklausīties. Vismaz šādu iespaidu viņš man ir radījis, kaut arī grāmatu lasījis neesmu.
Skumji vienīgi, ka daudzi savas domāju patapina no kāda cita, konkrētajā brīdī pieejama avota. Rubenis protams nav tas sliktākais variants, tomēr cilvēks bez savas personīgās domas, viedokļa ir plaģiāts, kas te citēs žurnālu, kurā tādi paši kā viņš ko rakstījuši. Padomāsim, cik nesen vēl Greja 50 nokrāsas grāmatplauktā meklēja šī tauta un nu Rubenis...redzu uzlabojumus, slavējami!

Edgars37  08:15

...tautai paradijies jauns opiats - kartejais mesija;D

fargo  "Kas ir tas, kas viņiem (jums) liedz satikties un būt kopā?"
akvarijā(-os) ūdens ir ticis indēts apzināti. un ilgi. un iemītnieki ir uzkrājuši toksīnus. un ūdens vairs nav labvēlīgs arī.

problēmas sakne nav katrā indivīdā. gan viņu dzīves nostāja un pieredze ir rezultāts gan pasu izvēlei, gan apstākļiem, kuros tie atrodas. un apstākļi ir izteikti nelabvēlīgi ģimenei. dēļ noteiktiem iemesliem tas ir noticis, jo ticis veidots. kas tie par apstākļiem nav šīs tēmas jautājums. bet cilvēki domā, ka visa vaina ir viņos, ka viņi ir ´ne tādi´. lai arī tā nav visa patiesība. piemēram, prioritātes. tās gandrīz nekad sev nediktē cilvēks, bet apstākļi, kuros konkrētais cilvēks atrodas. bet kas nosaka apstākļus? labs jautājums!
īslaicīgie apstākļi, šķēršļi, lai veidotu ģimeni;
ilglaicīgie, pastāvīgie;
pats galvenais - visu cilvēka lēmumu... ētiskais klimats, ja tā var teikt. un tas nav paša cilvēka veidots, vismaz tieši.
un tikai pēc šiem mainīgajiem nāk un veidojas paša indivīda brīvā izvēle, ko viņš/a ar savu dzīvi darīs kurā momentā.
un atkal - apstākļi ir klaji nelabvēlīgi ģimenes veidošanai praktiski jebkurā vecumā, abiem dzimumiem un arī visos ekonomiskajos slāņos, izņemot pašu augšu un tuvu tai.

Vanesa15  Portāls vainīgs. Sačakarē psihi ne pa jokam un atrofē cilvēkus no normālām attiecībām.
Gan jau tie, kas te ilgstoši sēž, saprot par ko ir runa. Izejot cauri 1000 kandidātiem, cilvēki vairs paši nesaprot ko grib. Nerisina problēmas, paliek par egoistiem. Priekš kam pūlēties? Kā kaut kas ne tā, viss ir vienkārši, šķir nākošo anketu, iepriekšējo pamet kā nevajadzīgu mantu. Tikai arī tas neko neatrisina. Būs tās pašas problēmas un vēl citas. Un tā sanāk īslaicīgi lidināties no viena/as pie otra/as, gaidot kaut kādu mistisko putna pienu.
Un visa šitā padarīšana ir novedusi jau šo publiku pie totālas neuzticēšanās viens otram. Pat ja kāds retais eksemplārs izrādītos daudz maz..., domāju otrs smaitātais ātri viņu izčakarētu un pamestu. Un vēl bonusā ar pievemtu svēseli. Jo vairs nespēj novērtēt un noturēt NEKO.

Geisha  Te jau ir kaudze ar vīriešiem kuri veido ļoti stabilas attiecības:
pirmdien - Līga Kuldīgā,
otrdien - Zane Bauska,
trešdien - Anna Gulbenē,
ceturtdien - Irbe Siguldā,
piektdien - Grieta Balvos.
Sestdien, svētdien brīvdiena no visām.

Edgars37  Man gan, lasot PA tekstus, radies pilnigi pretejs iespaids, ka lielumlielaka dala viriesu butu gatavaki par gatavu ielekt monogamajas attiecibas, tikai problema ta, ka sievietes ta ka pec viniem ipasi nealskt;D...plus ve iepazities nu ne par ko nevelas un seit tik izklaidejas,, isina laiku utt.;D;D;D!

Realitaate  fargo 10:38 un Vanesa15 11:15 - ļoti trāpīgi!
Tomēr, ir viens "bet". Katram ir brīvība pamest šo vidi. Tad paliek jautājums - kas liek šeit būt, kas ievelk šajā mazohistiskajā akacī? Man ir sajūta, ka tas ir kaut kāds mazs, dzīvs ticības asns, kas vēl nav iznīcināts. Un, varbūt, labāk jātinas prom no šejienes, kamēr nav par vēlu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu