Ja otra pusīte izklaidējas iepazīšanās portālā,tas var būt iemesls aizdomām?

Es pats arī vairs neko nemeklēju,bet neesmu ne izdzēsies,ne arī pārtraucis aktivtātes.Tā es vnk izklaidējos darbā brīvos brīžos pie kafijas.Un te jau daudzi tādi kas jau ir iepazinušies bet vienalga turpina te izklaidēties.Bet lai nu kā,tas tomēr skaitās iepazīšanās portāls.Tad vai otrai pusei var tas raisīt kādas aizdomas,ka ja sēž iepazīsanās portālā tad laikam domā piekrāpt?Nu es protams nerunāju par tiem kas te patiešām atrodas krāpšanas nolūkos.Bet VISI tak tādi NAV!!

988  Ley_ley - pamegini ieskaidrot saviem oponentiem, ka pati klatbutne sada saita - kur cum un mudz no netiklu darbibu apspriesanas, izvirtiga dzivesstila glorifikacijas, gimenisko vertibu apsaubisanas, 50 g sieviesu sexpotences noliegsanas & apsmiesanas, nepartrauktas samazgu liesanas uz visam pusem, totalas degradacijas demonstresanas galu gala - nu nav nemaz tik nevainiga. It ipasi gad. ar tiem "svetajiem", kuri sevi seit pozicione, ka "tiro udenu" parstavji. Viniem, t.i. "tirajiem udeniem", daudz vairak piedienetu palasit vai parlasit, teiksim,
J. Jaunsudrabina "Balto gramatu", A Elksnes dzeju, vel ko. Tas butu daudz logiskak un saprotamak. Bez tam neta ir tukstosiem citu, loti noderigu, izglitojosu saitu, kuri nevibre no tadam negacijam, ka sis te. Bet ne. Ko vini mekle seit, ka pietrukst vinu "tirajas" attiecibas. Pat, ja nemekle seit iepazisanos, ka apgalvo. Kas tas par liekuligu mazohismu, kas ta pievelk. Ko vini tik vertigu, tik noderigu savu pers. attiecibu pilnveidosanai seit iegust. Nu pamegini ieboret to. Pacenties. Paskatisos :)

minnijai  Es koncentrējos uz sevi. Es kaut kā neaizdomājos, par to, ko tad precētais kaimņš šeit meklē. Tā nav mana darīšana. Es neko priekš savas pieredzes vērtīgu neuzkrātu, ja uzzinātu, kapēc viņš šeit ielogojas.
Ziemassvētkos visas baznīcas ir pilnas, bet cik daudz no tās masas sevi sauc par īsteniem kristiešiem, bet kuri vienkārši svētku sajūtas dēļ atnākuši, vai kuri atnākuši līdz saviem radiem utt utjp... Un vai tad tos cilvēkus, kuri nav "pareizo iemeslu dēļ atnākuši" uz dievkalpojumu- jāmet ārā??
Bet ja padomā, iemesli var būt daudz, un tie visiem ir subjektīvi, tātad personiski. Un man pašai ir diezgan pretēji viedokļi par to, vai šeit (iepazīšanās portālā) vajag vai nevajag uzturētie, pēc nopietnu attiecību izveidošanas.... Tātad, es saprotu tos, kuri šeit "neko nemeklē" bet ieraduma pēc paložņā. Un ticu nevainībai. Un saprotu arī tos, kas to morāli nosoda. Abos viedokļos redzu jēgu. Es pati... Nu amn ir plāns tāds, ka tiklīdz manam mīļotajam šis fakts sabesīs, ka šeit vel ielogojos- tā respektēšu viņu. Kamēr, par šo tēmu nav īpašu diskusiju, turpinu pēc noklusējuma :)

swim  Ko vini tik vertigu, tik noderigu savu pers. attiecibu pilnveidosanai seit iegust. 10.02
Es Tev pateikšu, ko. Izgāž savu žulti par savu neizdevušos ģimenes dzīvi. Māca citus, kaut pašiem savas ģimenes vērtības =0.

minnijai  10.11
Nav arguments ;)
Te paradās, ka nav obligāti jabūt attiecībās, lai izgāztu šeit savu žulti, par neizdevušos dzīvi :D
Respektīvi- nu nepārvērstos šis portāls par apsolīto zemi, tik tāpēc, ka "visi aizņemtie" pazustu.
Jo brīvie cilvēki ir kā debesis un zeme. "aizņemtie" ir vidusslānis (gaiss). Tur pēc būtības neviens nevienam tāpēc netraucē. Neaizņem cita vietu.

swim  10:18
Protams ka netraucē. Kaut gan, traucē, riebjas precēto vīriešu aicinājumi iepazīties tuvāk, ja es pat tālāk ar viņiem to negribu. Šie piedāvājumi ir pazemojoši, jo tiec pielīdzināta bezmaksas prostitūtai.
Man būtu pretīgi, ja mans laulenis te ņemtos, strīdētos, mainītos ar viedokļiem. Priekš kam? Ja kādā ģimenē tas skaitās normāli, lūdzu. Bet kārtībā tur kaut kas nav, lai cik laimīgus netēlotu.

jadore  Patiesībā tas ir jautājums par uzticēšanos partnerim. Krāpt otru ir visas iespējas gan ar portālu (dažādiem portāliem) gan bez, atrašanās kādā portālā nav noteicošais. Tas, ka raksta un piedāvā... veikalos arī visu ko piedāvā un ne tikai veikalos, pat zvana un piedāvā...un? Atņemt telefonu, datoru un vispār ieslēgt istabā, lai ir droši, vot tā būtu lieta!

minnijai  Jā, bet, šī nav vienīgā vide, kur precētie/aizņemtie rupji lien virsū. Principā, jebkuras kāzas vai tusiņi beidzas ar skandāliem, kur sadzērušies precētie veči aplido citas dūdiņas, flirtē un koķetē, gramstās utt... Citreiz lai tas taa notiktu- tur nevajag pat kunga prātu. Citreiz jau pati darba vide ir tāda...

Es atkal... Tik daudz reizes pa šo gadu, esmu cerējusi uz to, ka nu es esmu atradusi sev tīkamas attiecības, ka nolemju dzēsties ārā, bet kaut kas notiek, un viss izjūk. Tad nu... Lai nebūtu 10x pa jaunam ik pa trim mēnešiem japiereģistrējas:D - es nolēmu nesastrebt karstu. Un paērot, kā tālāk viss notiks...

Luusila  Laley, gribu tev atvainoties, ja tu jele kaut kur manos tekstos esi saskatījusi izteiktu domu "tu esi stulba un nedomā pareizi". Pārskatīju un it kā neatradu; par fargo- pazīstams ar to, ka cenšas neapvainot. Man tā kā drīzāk no tevis bija jūtams uzbrauciens- "reāls batons, nu common", tad apgalvojums"- "tik un tā gaida un raksta vēstules", ironija- "vai, cik balti un pūkaini", tāds kā nicinājums- "tiem cilvēciņiem" (ķipa, niecībām), līdz gala verdiktam-"neviens man neiestāstīs" un neticību paudošajam"lai nu tā būtu".
Par ko gribu tev tiešām piekrist- "cilvēki ir zaudējuši spēju---pieņemt dažādus viedokļus..līdz ar to jebkuram ieslēdzas reakcija - atspēkot". Tas gan. Man arī. :)

988- (skatās apkārt pēc kāda sekretāra, ķipa, pasaki tam 988; eh, neatradu, būs jārunā pašai)
NEVAJAG PAŠROCĪGI PATAISĪT šo saitu par tādu, kur(C) "cum un mudz no netiklu darbibu apspriesanas, izvirtiga dzivesstila glorifikacijas, gimenisko vertibu apsaubisanas, 50 g sieviesu sexpotences noliegsanas & apsmiesanas, nepartrauktas samazgu liesanas uz visam pusem, totalas degradacijas demonstresanas galu gala " (kādu gultu klāsi, tādā gulēsi); piedevām Elksnes dzeju vai Jaunsudrabiņu varu pārlasīt bez tavām rekomendācijām.

coldlands  ...man butu pretigi, ja mans laulenis te stridetos, mainitos ar viedokliem.
Vai sim laulenim pa ielam ir japarvietojas ar skatienu verstu asfalta, ka tadam cmosnikam, jastrada par nakts sargu, lai ne daj boze, nesatiktos ar cilvekiem, un neiesaistitos kadas diskusijas, vins tev ko strauss kas iebazis galvu tava pakalja, turas pie tavas rocinas, un klusinam bubina?

Pillerina  Beidzot uzlika punktu uz "i" Ananda_A 08:51!!!
Skaidri un kodolīgi - viss sākas tikai ar ieinteresētību.

Pašai uz mēles bija, bet ārā diskusijas papildināšanai nenāca:)

988  Nu neslikta diskusija izversas, vai ne. Un kas mums platformu piespeleja, ja ne cien. Mr Boombastic...jau kuro x...pratisim cienit un novertet :)

Atklati sakot, vel interese tikai 2 viedokli - Ley_ley un fargo

Luusila - nu loti savads apgalvojums (par pasrocigi)...labak nevajag

coldlands  Daži man te atgādina seno inkvizīciju, kas sadedzina tantuku uz sārta par to ka šī salasijusi plava puķītes, izvārīja tējiņu, un izārstēja kaimiņu no klepus.
Pasen atpakaļ lasīju gramatu(ja, ja nebrīnamies, gadās ka lasu) "Tērauda žurka", tur uz vienas planētas, par nepareizu rīcību, nozagtu konfektīti, zeme nomestu papīrīti, izdara korekcijas vainīga smadzenes, lai šis turpmāk uzvestos kārtīgi un pareizi.
Uz tas planētas visi ir absolūti pieklājīgi, pareizi, stukacigi....
Lūk daži te izklausās ka no tas planētas, ar daļēji izoperētam smadzenēm.

Laley  Nevienam šeit neko ieborēt vai iestāstīt negrasos.. jo nav manās interesēs un galīgi dzīvē nejūtu nepieciešamību pēc celmu laušanas..
Pat pēc garā pentera, ka "nevienam nav sava viedokļa.. nevienam nav savu domu.." (cik traki ir dzīvot kā robotiem un tikai ģenerēt citu pārņemtās domas un viedokļus..)
Tik un tā spītīgi pateikšu, ka MANS viedoklis (ala no citiem pārņemtais :D :D) tik un tā paliek mans.. un lai vai kādus ziedu stāstus te stāsta par kopīgiem profiliem, utt.. es tik un tā to neatbalstu.. tādas nu ir manas personīgās domas (jā, Fargo - p e r s o n ī g ā s.. :D )
Un patiešām - kādu pienesumu ikdienas dzīvē tas var dot.. nezinu.. un pat ceru, ka neuzzināšu..

Luusila -pareizi uztvēri ironiju.. jo tā arī tas bija domāts.. un domāju, ka tā šeit uzskata daudzi.. tikai noklusē..

Un nobeigumā piekrītu Swim: "Ja kādā ģimenē tas skaitās normāli, lūdzu. Bet kārtībā tur kaut kas nav, lai cik laimīgus netēlotu."(c)

Bet diskusija bija feina.. šo to tomēr izrāva saulīte..

No šīs diskusijas es off.. jo te jau aiziet pamazām "Tu stulbs-pats stulbs.." :)

Jauku visiem atlikušo dienas daļu un uz tikšanos atkal kādā citā diskusijā.. :)

pardon_my_french  Nu tad vēl manas 5 kapeikas.
Man reāli piegriezās, ka mana partnere te torčī ar pilnu pastkasti izlaizīšanas un visos caurumos jāšanas piedāvājumiem.
Vecim, kuram neinteresē iepazīšanās, te nav ko meklēt, jo bez kaut kādām aktivitātēm visa dvižuha ātri vien apstājas pati no sevis. Ko tad - piecdesmitgadnieču telefonbildes apbrīnot vai paštaisītos dzejoļus lasīt?
Apmēram tā - aizved sievu uz restorānu, un armēņi no blakus galda sūta viņai šampi. -Nu, ko tu, mīļais, es taču neesmu verdzene. Kopā izdzersim. (:

988  Ley_ley - yes

french_dude - pratigakais, ko Tu varetu izdarit - tit makskeri un izgaist, pakerot lidz savu 01:22 "sedevru".

Au revoir

Araabs  Nezin kāpēc es OHO uzskatu par parastu izklaides portālu.Gribi papļāpā,gribi pasekso,un nekā personīga:))

Kemina  Ja ir vajadzīga komunikācija, kāds padoms, reāli inkognito vari pie tā tikt. Un ko es te daru ir tikai mana darīšana, kamēr nedaru kādam pāri. Un šeit tiešām neko nemeklēju, ārpusē ir interesantāk.

MrJones  Var tak komuniceet,,.kas tur slikts..?! Tikai nepaarkaapt robezhas, luudzu!!

Droshs_Plecs  LOL, ja "otra pusīte" tev sēž iepazīšanas portālos un tu viņu neesi pametis, tad tu esi LOHS un basta. Značit meklē ko labāku. ABSURDS. Ja ir attiecībās, no visiem portāliem nafig jādzēšas. Ja to nedara, tad var iet nahren

Discreta  Es joprojām iepazīstos. Bet, kad būšu tikko iepazinusies, vienalga būšu te, jo nevar zināt, kā viss izvērtīsies. Ja kļūs nopietnāk, tad nomainīšu sludinājumu anketā.:-))

aba  Atkarībā no tā ko tu šeit dari.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu