Ja otra pusīte izklaidējas iepazīšanās portālā,tas var būt iemesls aizdomām?

Es pats arī vairs neko nemeklēju,bet neesmu ne izdzēsies,ne arī pārtraucis aktivtātes.Tā es vnk izklaidējos darbā brīvos brīžos pie kafijas.Un te jau daudzi tādi kas jau ir iepazinušies bet vienalga turpina te izklaidēties.Bet lai nu kā,tas tomēr skaitās iepazīšanās portāls.Tad vai otrai pusei var tas raisīt kādas aizdomas,ka ja sēž iepazīsanās portālā tad laikam domā piekrāpt?Nu es protams nerunāju par tiem kas te patiešām atrodas krāpšanas nolūkos.Bet VISI tak tādi NAV!!

988  Ananda_A - atrasanas oho liecina tikai par 1 - cilveks ir registrejies portala, viss. Vairak ne par ko. Lai izdaritu talakus secinajumus, butu japeta, ar ko konkrets lietotajs seit nodarbojas. Pienemu, tad atklatos gan 1 (mekle), gan 2 (nemekle). Par krapsanu ok.

Luusila  Tam cilvēciņam, kurš obligāti gribēja citiem pielikt savu olekti, varu no visas sirds atzīties, ka mans vīrs zina par manu atrašanos šeit. Un tas tiešām nav nekas briesmīgs. Tas pat nekā nebūtu noslēpjams. Vēl vairāk,- to zina arī mani pieaugušie bērni. Bieži vien esam kopīgi lasījuši un smējušies, kad ir bijis kaut kas labs uzrakstīts. Šad tad kaut ko pārrunājuši un pārsprieduši...

Un man tiešām nebūtu ne mazāko pretenziju, ja arī mans vīrs šeit uzturētos, bet viņam nu galīgi neinteresē neta pļāpu lapas. Tā vietā viņš izvēlas sporta pārraides, kas savukārt ne mazākā mērā neinteresē mani.

Un jā, arī manu telefonu viņš var pacelt un atbildēt, ja esmu kaut kur dārzā. Un es viņējo. Izklausās dīvaini, vai ne. Bet šis ieradums vēl no tiem laikiem, kad strādājām kopā, un par abiem mums bija viens kopīgs mobilais telefons- tas ķieģelis ar garo antenu...:)

coldlands  Mums galīgi pie kājas, ko par tantu doma viņas virs, mums onkam svarīgi, lai vins lēni skrien, un lai viņam nepietiek spēka, izmest mūs pa logu, sevišķi ja tants dzīvo ne pirmajā stāva.

edding  Jā.

Laley  Vai, cik balti un pūkaini.. aš idille..
Šis portāls ir tieši kā punkts uz i..

Cik neticami paredzami.. :D

Neviens man neiestāstīs, ka no pašiem reģistrēšanās pirmssākumiem atrodas šeit, lai vienkārši palasītu, padiskutētu..
Tagad varbūt kāds ir mainījis savu darbības sfēru šeit.. bet reģistrācija šeit pašā sākumā noteikti nevienam nebija ar domu "o, interesants portāls, kur palasīt ziņas - piereģistrēšos.." :D :D

988  Ley_ley - nebeidzu Tevi apbrinot...ne velti esi topa...ka pasai sokas (ar meklesanu), resp., kada pieredze...Tu jau nemekle, mekle Tevi...no kopeja "ienakoso" skaita, uz cik zvaniem
atbildi %

Luusila  Laley, nav tā. Es uz šejieni pārnācu no kādas vietnes, kur kādā no sadaļām zem sagatavota rakstiņa absolūti ne par tēmu, bet par to, kas nu kurā brīdī katram ienāca prātā, runājās ļaužu grupa. Troļļi turieni izpostīja, bet daudzi no turieniešiem paralēli pļāpāja arī šeit. Tā es arī pārcēlos. Ierastu sarunu un atmosfēras dēļ. Tagad no tā nekā vairs te nav. Kā bieži pieminēja lapsis: "Nācijas debilizācija notiek gaismas ātrumā."

edding  Ja mans vīrs atrastos šeit, pat ja neslēpjoties, man tas nepatiktu. Un patiesībā es aizdomātos, vai viss mūsu attiecībās ir kārtībā. Vispār tas būtu attiecību beigu sākums.

Laley  988 - cipariņ - mīli mani klusiņām.. :D savas personiskās uzvaras un arī sakāves ne publiski, ne arī privāti.. viss kas noticis ar mani ir tikai mans.. :)

Luusila - lai nu tā būtu..
Kā jau teicu - pa lielam man ir vienalga ko un kā šeit dara aizņemtie.. katrs pats izdara savas izvēles..
vienkārši reizēm uzsit asini, ka tas tiek kultivēts kā normāla parādība un tos, kuriem ir citi uzskati pataisa par muļķīšiem, kas iznākuši no meža un bez maz nesaprot cik brīnumaini ir braukt pa visām frontēm.. ir izņēmumi, kuriem ar veselo saprātu viss ir ok.. bet tajā pašā laikā lielākai daļai aizņemto šis viss arī ir izklaide ārpus ģimenes saitēm, kas tiek slēpta no ģimenes..

fargo  laley, problēma ir tur, ka tu vēlies ģeneralizēt tur, kur to nevar. oho lietotāji ir dažādi. un kur ir tik dažādi dotie, funkcija var nestrādāt, pat kad pati ir pareiza.
nu, piemēram. reizrēķins ir pareizs, bet ja cilvēks ir badā un apēd vienu porciju, vai tu vari porciju ar kāpostiem un steiku pareizināt uz divi un cilvēks jutisies kas... divas reizes paēdušāks? saproti?
modelis, kad tu mēģini noteiktu izturēšanos attiecināt uz iespējams desmitiem cilvēku dzīvju, vnk nestradā. tu mēģini pabāzt zem viena trafareta formas, kas tam neatbilst tagad. varbūt nav atbildušas nekad. tavi spriedumi var izrādīties patiesi kādā gadījumā un domāju, ka ir. bet citā? citā gadījumā tie vnk nestrādā, jo cilvēki un viņu mērķi ir pilnīgi savādāki kā tie, kuru gadījumā tie strādāja.
cilvēki vērtē pēc sevis. un bieži tas strādā. es esmu cilvēks, kurš pelna naudu izstrādājot algoritmus. algebriskus uzvedības modeļus. tas ir rets amats, ja tā var to nosaukt, bet dod šo un to sistematizēšanas spējā. un tas, ko es daru, kā loģiskās ķēdes strādā/darbojas daudzās, daudzās jomās. arī tādā kā izklaide, kurā šie likumi strādā.
un ir tā, ir krāpnieki sociālajās vietnēs, bet ne visi, kuri tur atrodas ir krāpnieki. saproti, ko es gribu pateikt?

Epifanija  jo vairāk attaisnojās, jo lielāki blēži, kurš to nezin!;)

Laley  Fargo - nešaubos, ka esi gudrs cilvēks savā darbības sfērā, bet sistematizēšana noderētu arī domu formulēšanā - diezgan haotiski.. vai nu lielas dusmas, vai domas skrien pārāk ātri.. :)
Precīzi virs Tava komentāra izteicu savas domas, kas uzsit asinis..
viennozīmīgi cilvēks ir sociāla būtne.. daudzas lietas šajā pasaulē ir zaudējušas savu pirmreizējo formu un pamatmērķi kam tika radītas un veidotas..
un cilvēki patiešām ir dažādi.. un katram ir tiesības uz savu viedokli un katram ir tiesības uz savu nostāju.. bet, ja es izsaku viedokli un ir prettrieciens ala "Tu esi stulba un domā nepareizi..".. tad ir jautājums - kurš ir tas, kurš nosaka šo mērauklu - kura viedoklis ir pareizs un kura nepareizs..
Vienkārši cilvēki ir zaudējuši spēju normāli komunicēt un iztrūkst prasmes pieņemt dažādus viedokļus.. līdz ar to jebkuram ieslēdzas reakcija - atspēkot..
Tātad - trešo reizi - man ir pilnīgi vienalga ko šeit dara precētie - bet būtu noderīgi pieņemt arī citu viedokļus, kuriem tas tomēr neliekas normāli.. jo šeit ir kaut kādā veidā jāmēģina sadzīvot visiem..

988  Ley_ley - milu...ja sniegsi "pers. uzvaras" definiciju, darisu to pavisam klusinam :)

fargo saka - "esmu cilvēks, kurš pelna naudu izstrādājot algoritmus. algebriskus uzvedības modeļus" - vairums jau 3 paaudzu LedZep fanu ir intelektuali :)

Epifanija - tad kapec ta mil melus? Milais melis, Melis Melis? Myself :)

fargo  laley. mēs mācamies tikai vienā veidā - iegūstot pieredzi. tā tiek akumulēta. fundamentāla instinktos, rezonējama(es to sauktu tā) apziņā un atmiņā. pieredze. citu cilvēku. no ārienes. gandrīz neviens cilvēks nevedo zināšanas. ne vienu. vispār. tās iegūst no citiem. manto. ekspropriē, ja tā liekas interesantāk. paņem. no kāda cita, kurš ir bijis pirms tam. tā ir ar visu, ko cilvēks uzskata, ka viņš domā. tas var likties radikāli. bet ja tā, nosauc kaut vienu vienīgu domu, kura mājo tavā apziņā, kas būtu tikai un vienīgi tava.
sākot no bioloģiskās realitātes kā garša, beidzot ar sociālu uzvedību kā paklausība vai dumpis. tas JAU ir bijis. pirms tevis. un manis.
es stundām varu stāstīt par daudzām lietām. ko es vēlos pateikt, nevienam nav SAVAS nostājas. "man ir Mans viedoklis". tas nav. nav Sava viedkoļa. neeksistē. jau ir bijis. kādam. neviena. nevienam. padomā par to. ja vari, argumentē, sameklē viedokli, kurš ir TAVS, tikai tavs, tevī dzimis un nav tavu smadzeņu pārņemts. tāda nav. bet tu pamēģini un atrod. :)

pardon_my_french  Sensenos laikos kāds mans draugs piereģistrējās tikko atvērtā iepazīšanās portālā - šķiet, toreiz vienīgajā sakarīgajā. Nu un pēc kāda laika iepazinās ar sievieti, kuru nenormāli gribējās savākt un paturēt sev. Izklausās muļķīgi, bet patiesībā viss bija pa skaisto. Romantiskas satikšanās, negulētas naktis un stundām ilgas telefona sarunas, karoč, norauts jumts. Tiri - piri un pēc neilga laika viņi sāka dzīvot kopā, un nevis vienkārši kopā, bet nolasot viens otra domas un vēlēšanās, lai cik tas neskanētu banāli. Par kaut kādu īpašu važu un ierobežojumu uzkraušanu otram nebija pat domu. Tas attiecās arī uz iepazīšanās portālu - kopā paņirdza par pīpliem, pļāpāja ar vēstuļdraugiem, bildītes un vēstules komentēja, tipa, skaties, man atkal šitas muļķis uzrakstīja, a davai, apdiršam, īsāk sakot, turpināja tur piedalīties. Nu jā, profilos tika ierakstīts - iepazīties nevēlas. Loģiski. Jautri bija, īsāk sakot.

Figase longrīdu sadrukāju. Stay tuned. Rīt pabeigšu.

Vanesa15  Kopējo uzskatu te protams nav, bet ir kopējās tendences, ka nevienam jau nekas nenodils.
Galvenā runa jau te iet vai tas bojā esošās attiecības. Var te izklaidēties, ja ne tikai viens otram pilnībā uzticas, bet uzticās pat pats sev!!!
Varat pārbaudīt un pajautājiet savām otrajām pusēm cik ļoti jums uzticās, un ko vini saka par to, ka sveši vīrieši piedāvā viņu sievām izlaizīt... vai tieši otrādi, jūsu bucītis piedāvā sex visām pēc kārtas. Protams protams tikai ākstoties bez jebkādām reālām darbībām. Paprasiet, uzzināsiet tad uzticamības pakāpi.

Luusila  Vanesa, bet neviens nespiež pieslieties tiem, kas uzskata, ka nekas jau nenodils, un tā tak darot visi. Viņi tā uzskata un tā dzīvo, bet nav ar likumu likts šeit atrodošamies visiem to akceptēt.
Es taču varu palikt cilvēks ar saviem uzskatiem un savu dzīvi, pat ja kādam liekas, ka tā nevar būt, nu tā vienkārši nav, šī nu gan te tagad liek reālos batonus...:)
"ko viņi saka par to, ka sveši vīrieši piedāvā viņu sievām izlaizīt..."- maniem deklarētajiem 86 gadiem to, paldies Dievam, nepiedāvā. :) Ja arī gadās kāds īpatnis,- vai tā ir mana problēma? Es tādam paeju garām kā apmīzušamies dzērājam, kas vārtās žogmalē.

Nu re,- es te paspirinājos pretī (izskatās, ka komentāru daudzuma ierobežojums noņemts), un kaut kāda diskusija izveidojās...:)

Ananda_A  Laley 22:22 piekrītu!

Sākumā visiem noteikti liela ziņkāre, vēlēšanās gan iepazīties, gan viss pārējais. Kad atklāj, ka nekā savādāka kā realitātē te nav, tad ierakstās citā bariņā. Visu vienalga nosaka paša dzīves pozīcija; kuri meklē, tie atrod, kam vajag, tie dabū visu, pēc kā sirds kāro.

Mailija  Ja partneru starpā nav uzticēšanās,tad nav svarīgi ir vai nav piereģistrejies kādā portālā.Tas kas gribēs noziepēties pa kreisi tak tāpat to izdarīs un bez portāliem es domāju ka reālajā dzīvē ar tak var rasties "izdevības" un pat reālākas un taustāmākas kā portālā.
Man piemēram visi šitie daudzie profili un iepazīties gribētāji-ir tukša vieta,vnk neinteresē.Da kaut vai Puškina dzejoļus drukātu,ja neinteresē-značit neinteresē un VISS!!Bet ja ir interese kaut ko palasīt vai pakomentēt,tad kāpēc gan ne,tam tak nav nekāda sakara ar iepazīšanos.

dzzekiss  Ja man sieva būtu pilnīgi vienaldzīga, labāk gribētu viņu redzēt ejam nekā nākam, tad būtu vienalga, sēž viņa iepazīšanās saitā, tikai sarakstās, tikai komentē vai tikai drāžas, būtu pofig.
Ja sieva interesētu arī kā sieviete, es to nepieļautu. Un viņai būtu daudz interesantākas nodarbes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu