Nomainīju kritērijus :)

Savā anketā nomainīju kritērijus.
Vīrieša vēlamais vecums no 50-62 (pirms tam bija līdz 80
Ienākumi mēnesī- virs 650 (pirms tam līdz 300)
Izņēmu no anketas seksu.

Vēstuļu skaits pasta kastē dramatiski samazinājies!
Ko varam secināt: vīrietim no 50-62 gdiem nav vajadzīga 52 gadīga sieviete?
Nav vīriešu šajā vecuma grupā?
Nepelna vīrieši šādu algu (vai izskatās, ka taisos to notērēt, kas patiesībā būtu jauki :D)
Bez seksa nekur?

Tātad mani iekāro tikai jaunuļi, kas kāro seksu, pensijas vecuma vīrieši ar pensiju līdz 300? ;(

Laila14  52...nu ..nu..nekad nevari konkurēt ar 25 vai 30...Kaut viņa resna vai tizla,viņa ir JAUNA...Un ,viss!!! Tizli jauna..resni jauna...Katra cilvēka ir kas pievilcīgs. ..Harizma izsaka visu.. Varbūt 70, bet harizma ir uz 35..un dari ko gribi..Šiem cilvēkiem uzmanibas netrūkst. Jauni grib izskatities vecāki un vecāki grib izskatities jaunāki.Galējibās ja iekrit,,,tad pataisa sevi par Ķēmiem...))..

bargaakundze  Ar anketas kritēriju nomaiņu nekas būtiski nemainīsies.

slieksnis  bargā kundze, tak es saku - dzimumu nomaini :D

988  Totals bullshit

Laila14 - nesac te atkal gvelzt, konkreti Tevi un daudzas citas 30-40 g primadonnas izkonkures 1001 50+ un simtiem 60+

Laila14  988 ...Ha,,ha..Mani nevar izkonkurēt. Es esmu, Es. Konkurences,ka tādas neeksistē. Katrs cilvēks ir individuāls. Un man nav jālauza galvu par lietām kuras nevar ne ietekmēt ne mainīt. Katrs saņem savu laimes devu tik cik viņš var nest. Man neeksistē svešu cilvēku ,parazītu pasaule..kā tavējā piem. Es satiekos tikai ar cilvēkiem,kas man ir vēlami. Es izsaku savu viedokli. Ja tev tas nav pienemami..tad es tur neko nevaru līdzēt..jo tas ir tikai tavs viedoklis,bet ne mans..

988  bargaakundze - milzigs +

Ai, Laila, Laila... nu nevar likt 1 teikuma svesus cilvekus-parazitus-988...Tu tak to nezini, vini ir Tev svesi...Tavs viedoklis man ir pienemams...es vnk to apstridu, nepiekritu tam...Nu ka ta nevar Tevi izkonkuret. Vai Tu maz zini, cik daudzas Tevi tepat oho ir izkonkurejusas un sobrid ir aiznemtas ar pavisam ko citu...bet Tu joprojam te, nevari un nevari izrauties...nestasti...un neapvainojies ari...zini, ka velu Tev visu to labako, ko Tava nemieriga sirds pieprasa :)

bargaakundze  Vislielākā pretenzija sarkangalvītes anketai - PRASĪBA PRET HUMORA IZJŪTU no potecialā partnera puses, kamēr, divdesmit trešās anketu lasot, Pulicers izdzertu cianīdu un apgultos zem žoga.
Kā domā - cilvis ar big hjūmor sensu raktīs uz tāždu anketu, kā mana, jeb uz tavējo?

multi  Lai pelnītu uz rokas 650€ pirms nodokļiem tie ir ap 1000€ un cik pirmspensijas vecuma cilvēki tādu saņem Latvijā? Zinot, ka Latvijā darba devēji pirmspensijas vecuma cilvēkus jau ir norakstījuši. Tāpēc nav ko brīnīties, ka nav "piekrišana" Tas pats ar pensionāriem, kādu pensiju gaidīt, ja valsts vidējā pensija ir zem 300€?

pusnakts21  Nesaprotu, ko te viriesi vel lecaas, taapat lielakaa dalja izskataas daudz sliktaak, kaa videjais pausaules virietis tajaa pasjaa vecumaa...tak paskatities uz sevi.pie tam galvenais ir inteligences un audzinasanas tryukums....

riks086  Kritēriju maiņa ir "tukšs numurs". Drīzāk kaut ko pamainīt anketā tā, lai Tu kļūtu interesanta tiem, kurus vēlies redzēt pievēršam Tev uzmanību... :)

riks086  .... ak jā, un izņemt seksu no anketas - kāds naivums Tavos gados :))))))

_Krasula_  Samazinājies varētu būt tikai izklaides/lasīt seska/ kārotāju skaits. Vai arī kritēriju maiņa pilnīgi neko nav mainījusi-gluži vienkārši visi interesenti jau ir izpildījušies, un tagad jāgaida jauns "pievedums".

_Krasula_  p.s nepiefiksēju tos 80 gadus. Nu 70-gadniekiem varētu patikt 50-gadnieces, kas nu ir tas ir. Bet 80-gadniekiem, hmm..vai kāds šajā cienījamajā vecumā ar reāliem pases datiem būtu šeit sastopams?

Geisha  1. Neviens te anketas īsti nelasa.
2. Ja vīrietis saņem tikai minimālo algu vai Te tāds ir vajadzīgs?
3. Normālie vīrieši šajā vecuma grupā sen jau kā prihvatizēti.
4. Vai vajadzīgs mūžam brīvais? Brīvs no visa (darba, mājokļa, finansēm). Šitā kategorija gan ir dabonami. Sevišķi aukstajā laikā.
5. Kāda jēga saņemt vēstulīti no vīrieša kurš ir tikko sastrīdējies ar savu draudzeni? Rīt viņš salabs un pazudīs tas Tavs precinieks kā rīta rasa.
6. Ja vēlies sastapt normālu vīrieti meklē vai nu kapos atraitni vai ārzemju portālos. Nu nav šajā dīķī zivju. Nav. labākā gadījuma krupi dabūsi vai kurkuli, bet ne lasi. Un pat ne asari.

si_mona  O, jaa ...sen nebiju lasijusi tik atklaatu daamu diskusiju... :)...

HOUSE  Runā, ka ozolkoka zārks esot pats veselīgākais!:))))

Torpedo  Es labāk tad kā Robinsons Kruzo atlikušo dzīvi nodzīvotu uz neapdzīvotas salas, nekā rakstītu un kko gribētu pasākt ar 50+ sievieti. Kad nav kazai piena, tad paceļ ļipu un salej atpakaļ

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu