Nomainīju kritērijus :)

Savā anketā nomainīju kritērijus.
Vīrieša vēlamais vecums no 50-62 (pirms tam bija līdz 80
Ienākumi mēnesī- virs 650 (pirms tam līdz 300)
Izņēmu no anketas seksu.

Vēstuļu skaits pasta kastē dramatiski samazinājies!
Ko varam secināt: vīrietim no 50-62 gdiem nav vajadzīga 52 gadīga sieviete?
Nav vīriešu šajā vecuma grupā?
Nepelna vīrieši šādu algu (vai izskatās, ka taisos to notērēt, kas patiesībā būtu jauki :D)
Bez seksa nekur?

Tātad mani iekāro tikai jaunuļi, kas kāro seksu, pensijas vecuma vīrieši ar pensiju līdz 300? ;(

988  Mila Geisha - Tu saki "Nu nav šajā dīķī zivju. Nav. labākā gadījuma krupi dabūsi vai kurkuli, bet ne lasi. Un pat ne asari." No teikta izriet 2 jautajumi:

1/pati esi Zelta zivtina?

2/nepielauj, ka ta saucamie "normalie" viriesi vnk paiet Tev garam?

_Krasula_  Es labāk tad kā Robinsons Kruzo atlikušo dzīvi nodzīvotu uz neapdzīvotas salas, nekā rakstītu un kko gribētu pasākt ar 50+ sievieti. Kad nav kazai piena, tad paceļ ļipu un salej atpakaļ/c/
__________________________________________
Pagaidīsim, ko Torpedo teiks, kad viņam būs 69.

si_mona  Nu ko tad lai saka par publiskiem paariishiem - Olga Rajecka un viņas draugs...
Ko...A???

Epifanija  50-62 bāzējas zem cipara 40 tuk tuk uriii uriii kā dzirdat?! atbildiet, ja sapratāt...

Realitaate  Varbūt nomainīji uz nepareizo pusi?

adamsone  Krasula - ir 80 gadnieki, vismaz viens. Meklēja, kam rādīt savu dai*tu.
S23 nikneims kaut kā neiet kopā ar anketu, pretenzijām uz asprātību un topika drūmi pelēko intonāciju.
Man šķiet, ka vecumā pēc 50 interneta iepazīšanās ir izsmēlusi sevi. 100 un 1 iemesla pēc.

audaars  Drūmie latvieši!Es esmu padzīvojis krietni ārzemēs un šeit varu teikt sekojošo,Sarkangalvīt Tava vecuma sievietes var lepoties kad ir tik skaistas,jo tur Tava vecuma mātes par saviem bērniem nobāl Tavā priekšā!

Edgars37  21:59
...ar arzemju portaliem iesaku neaizrauties, liela parsvara tur ir alkoholiki, vieglie pa dzivi utt., ko tur gan var izdarit, aptit kadu kadru ap pirkstu un izvilinot kadus tukstosus 3/7, ja macesi labi pagausties, iedos😃 un summa ar nav tik liela, lai kads pec tam ipasi uztrauktos par to. Bet, kas attiecas uz sejieni😃, tur nu pilniga taisniba👍😃!!!

av2  liela klluuda, ka iznneemi to sex ;(
Kam vajag saakt jaunas attieciibas, ja nespiid sex? Un viirietim , kurma sex gandriiz neintrese, nu...nafig vinnam sieviete, svessa, jaunas atieciibas, jaunas probleemas utt?

Maribella15  Liela kļūda ir pielīdzināt visus pēc sevis. Gan vīriešiem, gan sievietēm. Cik daudzi raksta "gan jau arī tavs vecis laiž pa kreisi!", jo salīdzina ar sevi. Bet viņi nezina neko par mani un viņu. :D Tāpat daudzi te izsaka savu viedokli, ka neviens normāls negribēs dzīvot kopā, jo... Tā nav!!! Ir normāli, kas grib normālu ģimenes dzīvi ar izrietošajiem + un -. Vienīgi te, visticamāk, tie ir ļoti reti sastopami. Nav ko sēdēt netā un meklēt, bet jāiet un jāpiepilda savs laiks ārpus mājas/darba telpām - tur arī ir reālie cilvēki. Uz priekšu reālajā dzīvē!!!

Geisha  988, sen jau ievēroju, ka neesi pret mani vienaldzīgs. Zelta zivtele neesmu, bet drīzāk līdaka.
Edgar, saki, ka Lv portalos ir elitāri vīrieši? Ha ha...... Tas pats zviedrs, vācietis saņem algā tik daudz ka vēsā mierā var dzīvot un uzturēt vismaz 1 sievieti. Turpretī mūsu bāleliņš ar savu algu var knapi izdzīvot. Atšķirību uztvēri?

vellata  Domāju, pie vainas niks un seksa iztrūkums. Sarkangalvīti vis iedomājas esam jaunu , smuku meitenīti. Un 23 norādītu uz jau mazliet novecojušas sarkangalvītes vecumu. Bet te - padzīvojusi kundzīte maskējas zem jauneklīga nika. Daudz neaizdomājoties, onkuļi iedomājas- te vismaz draisks sekss iespējams ar prātā jaunu kundzīti. Bet nav seksa, nav vēstulīšu.
A jaunie raksta visām cerībā,ka kādai tā niez, ka ir vienalga, kāds urbis.

988  Edgars37 - esi neparspejams, teicu, interesants cilveks...zini it visu par visu...gan to, kas seit oho ar ko slimo, gan to, kadi tipi apgrozas arzemju saitos...nu viss var but...superman

Geisha - respect, sanemies, atbildeji. Lidaka ar neesi. Nu bet atbildeji uz 1 jaut. Ka bus ar 2?

swim  04:39
Nu beidz! Kāds sekss ar 60 gadīgu vīrieti. Šausmas. Tāds der tikai malkas ienešanai un parunāšanai pie kamīna sveču gaismā.

Araabs  Tiešām,kam vajadzīgs Rīgas babulis bez naudas,bez mājas,bez saimniecības prasmēm,bez seksa prasmēm,toties ar milzu pretenzijām!!

Laila14  988...Tev laikam liekas,ka zini visas atbildes...Naivi tā domāt. Ļoti naivi.

Edgars37  08:54
...protams, ka nav, es tak sava komentara pedeja teikuma piekritu tavam viedoklim. Bet par arzemniekiem - ja, pavilkt vienu sievieti var, var ari divas, tris un ari cetras, tik ta lieta, ka vini ir arkartigi skopi un dasnums atri izbeidzas, katram savs maks un, lidz ar to, ari no sievietes izsapnota zala zara cusssshhhh vien sanak;)...bet nu, pameginasi - redzesi;).
10:25
...nu un kadu atbildi tu gribi uz savu kartejo mulkibu;D???

988  Laila14 - nezinu neko (dotaja tema) un negribu zinat. Visi, kas apgalvo, ka kko zin, muld, melo, liekulo Kaut gan - paskatijos velx, kads jaut. - 2 lietas varu pateikt 1/viriesi ir 2/sex is cool :)

16:00 kadu, kadu. Konkretu. Nekarini birkas, atbildi uz pavisam vnk jautajumu - no kurienes Tev tas viss tik labi zinams? Nesaprotu ari, kas Tevi ta uzjautrina.

Mr Boombastic - kur iestregusi jauna platforma?

adamsone  Kas tu par līdaku, geiša. Platpiere. Tolstolobiks. Visi viņai slikti, nabagi un tupi, bet pati, skajstule podņebesnaja, brauks uz Vāciju penšiem pamperus mainīt. Nu ūberveiksminiece tu mūsu. :D :D

Edgars37  16:45
...nu un tu tiesam doma, ka tevi var nemt pa pilnu rubli;D??? Neesi naivs;D, Izaudz kaut pa grunduli un tad, vrb, ari parunasim;D. A par tiem taviem jautajumiem - doma, ko gribi, vai nedoma, vai mokies nezina...man vienalga;D.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu