Nu kā labāk tad sievieti uz ielas uzrunāt?

Nu kā labāk tad sievieti uz ielas uzrunāt?Cenšos iepazīties uz ielas, jo internetā iepazīstas tikai lupatas ar augstu aiztures slieksni un zemu testosteronu + visi internetā no sevis tēlo svešus cilvēkus un izliekas par labākiem esam. Dzīvē, uz ielas uzreiz var redzēt cilvēku, dzirdēt balsi, uztvert ķermeņa valodu.

Bet teikšu godīgi - man nekas neizdodas. Meitenes atšuj regulāri. Esmu korekts, neesmu vulgārs, bet diezgan tiešs. Tātad lieku saprast, ka meitene man iepatikusies. Jautājums dāmām - kāda uztvere, kad svešinieks uzrunā uz ielas? Kāda būtu korektāka pieeja, lai neaizbaidītu šīs sievietes?

Neesmu smirdīgs un neglīts vai īsa auguma. Autisms arī netika konstatēts. Nauda ir.

Epifanija  es ne tev glupiķi, es to onkuļiem priekšzināšanai, salasīsies te gudrības un tad tik atiet zuzīt!

Lele  ....un, redzot, kaa Tu izturies pret citaam sievieteem...atstaaj nepatiikai iespaidu par Tevi pashu..kas varbuut arii ir iemesls, ka negrib ar Tevi iepaziities, neskatoties, ka Tev pat ir nauda...

Discreta  Žēl, ka Tev tik sliktas domas par cilvēkiem, kas iepazīstas internetā. Man nākamnedēļ būs randiņš, ko tagad plānojam internetā, bet tas nu tā.
Ticu, ka uz ielas grūti iepazīties, jo cilvēki iet savās gaitās un domās štuko savas problēmas. Pieņemu, ka būtu pietiekami ar simpātiju izrādīšanu un pajautāt dāmai telefona numuru.

DabasJanis  man škiet problēma ir tā, ka sievietes/meitenes ir pārāk aizspriedumainas, tāpGēc tāda problēma. Grūti ko ieteikt. Uz ielas to izdarīt ir 1/50.

neratni_stasti  "Es uz ielas esmu kārtīgs puika :)" Vai Tu tiešām domā, ka pa visām Tavām porām nespraucas ārā tas, ka Tu vari būt visnotaļ pret sievieti nejauks? Pilnīgi piekrītu Lele 19:01

dzozefinaups  Jani,kaa Tavupraat tas izpauzzas-aizspriedumainas? Ja nebuusi rupjss,ja netaisiisi tizlus jocinnus,par kuriem pat pasmaidiit nav veeleessanaas-viss ir iespeejams.... Nu jaa,protams-pirmais ir vizuaalais iespaids-un pirmkaart,lai viirietis ir tiirs,smaidiigs...Ar patiikamu cilveeku vienmeer ir patiikami komuniceet,arii,ja vinnss nesaista sexuaali....

Sallija2  Dari to vietās, kur cilvēki ir atvērti komunikācijai. Aizej kaut vai uz Doma laukuma āra kafejnīcu, piektdienu vakaros tur dzīvo mūziku smuki spēlē. Pasēdi, pavēro, tad mēģini uzrunāt kādu vientuļu sievieti pie blakus galdiņa. Vai arī lielveikalā, palūdz sievietei kaut vai kečupu izvēlēties un tad pajautā vai viņa nezin kā pagatavot kādu eksotisku ēdienu un tad saki, ka neko nesaprati un vai viņa nevarētu praktiski to tev nodemonstrēt un tā. Solies, ka aizvedīsi un atvedīsi un ka tev pēc 1h jau būs ciemiņi klāt un bezizeja.....nu pēc tam sirdsapziņas atvieglošanai jau atzīsies, ka izdomāji. Vajag problēmu ko risināt, tas vieno.

madaa  taisni neticami - vakar mani uz ielas uzrunāja vīrietis, prasot kā aizbraukt līdz Rīga Plaza. es muļķīte cītīgi stāstu, bet redzu, ka puisis diezko nemaz neklausās. pāris minūtes parunājām un nonācām līdz tel. prasīšanai. vīrietis simpātisks un mašīna spīdīga :)), bet es tomēr biju piesardzīga.. ja nu maniaks?

Liigucis  Liktenīgā satikšanās vispirms notiek debesīs...galvenais, līdz tam nepaliec par lupatu!

Roberta1967  Varbūt kļūdos,bet frāze...šķiet , mēs esam tikušies...blā,blā,...utt...tālāk jau radoši un pēc sajūtām...Vai arī!Santa!!Tu?...akkk,kļūdījos...Nesen mani uzrunāja puisis,apbraucot kvartālu un piedāvājit aizvest,atteicu,a kas zin,ja nu...maniaks?Drošāk jaunįbā iepazīties kafejnīcā,klubiņā vai vairāku kolektīvu kopīgă ballītē...

LaskovijMerzavec  Elementari
Piej pie sievietes un saki - "Ejam kniebties?"

100% ka kko dabusi!

LordsMatrix  Reāls čalis. Būs arī reāla meitene. Un mīļa. Tik nesmelies te gudrības.

Laila14  Iepazities var uz ielas..Mans bērnibas draugs..darija tā..piebrauca ar mašinu un pajautaja..Meitenes,ka nokļūt lidz Pentagonai..Pentagona ir Juglā medmāsu kopmitne..Izskatam nebija nozimes..vinš, vinas savaldzināja ar savu humoru..asprātibu. Vispār interesants Personāžs..Par sieviešu trūkumu nevar sūdzēties.

Epifanija  jā jā vientuļās sievietes pie galdiņa gaidīt vien gaida uzrunu vai jums nav skumji, vai jums nav vientuļi, vai jums nav garlaicīgi, nē, varbūt vajadzēja uz galdiņa nodancot kādu tripaku, lai visiem būtu skaidrs, ka nav vientuļi, skumji, garlaicīgi, bet gan tas kā signāls un uzaicinājums iepazīties, pirmkārt, iegaumējiet visi iepazīties vēlošie, nekad neuzsāciet uzrunu ar aizvainojošām frāzēm, mēs taču neejam jums klāt un neuzsākam sarunu ar frāzi - izskaties tu ilgi nedabūjis, varbūt varu palīdzēt, kaut gan gribētos gan, otrkārt, jūs ejat klāt sievietei, ne korišam, kuram var, sasveicinoties uzsist uz pleca...

988  Mazliet velak izdarisu eksperimentu - iziesu ara, lidz tuvejam veikalam, pagaidisu, kamer nak kada simpatiska (pec skata) dama, uzrunasu: excuse me, madam blah blah...karoc, palugsu izdarit kadu pirkumu prieks manis, jo pats veikala nedrikstu spert kaju. Pienemu, vina neatteiks.
Sanemot pirkumu, saksu flirtet. Redzesim, ko dama teiks. Velak pastastisu.

LordsMatrix - tas tocna

:)

Sallija2  Un es tāpat neticu, ka džeks 28 gados kurš apmeklē iepazīšanās portālu tā arī ne reizi nav pamēģinājis sarunāt randiņu internetā. Tak pamēģini! Tas ir reālāk kā dzīvē! Ātri, efektīvi un arī atteikuma gadījumā nesāpīgāk kā dzīvē. Mēģini! Kas tev ko zaudēt? Tik pieredzi iegūsi.

Gunitaa  :) Laskovija koments man atgādināja anekdote, kura viens čalis sūdzas otram, ka nespēj uz ielas iepazīties, jo visas meietenes viņu atraidot. Otrs prasa: "Bet ko tad tu saki viņām?" Čalis atbild: "Nu es pieeju viņām klāt un saku: "ejam nodrāzties!" - "Nu bet kas tad tā uzreiz saka? Pajautā meitenei piemēram, kāda ir viņas mīļākā filma, utml. !" Čalis uzklausa, 2.dienā droši iet simpātiskai meitenei uz ielas klāt un jautā: "Kāda ir tava mīļākā filma?" Meitene nosauc filmu. Čalis: "Ak tā? Nu tas labi, ejam nodrāzties! "

dihenbahija  sac ar smaidu, vari jautat ka vinai iet... ja busi paverojis meiteni, tad noorentejies ko vina paslaik dara... piedalies ar palidzibu un komplimentu! neesi uzbazigs, zinkarigs un visszinoss... esi samulsis un priecigs - ka esi saticis vinu! Ja meitene ir sapucejusies un nesteidziga, tad jau pate gaida kadu uzmanibas apliecinajumu... ja meitenes ir divas, bus drosakas, tik tad pasam jabut parliecinatam par sevi, lai vinam nav iemesla sasmieties. visvienkarsak ir pievienoties darbiba - "jus ari uz so filmu?" un saruna par kino aizies, ja meitene bus ieintereseta. Vai ari "kurs saldejums ir visgarsigakais?"

KOMPETE  Ot, to, ka autisms tev nav konstatēts, tad skaidrs , ka ir cita veida mentāls defekts. Un dāmas to jūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu