Nu kā labāk tad sievieti uz ielas uzrunāt?

Nu kā labāk tad sievieti uz ielas uzrunāt?Cenšos iepazīties uz ielas, jo internetā iepazīstas tikai lupatas ar augstu aiztures slieksni un zemu testosteronu + visi internetā no sevis tēlo svešus cilvēkus un izliekas par labākiem esam. Dzīvē, uz ielas uzreiz var redzēt cilvēku, dzirdēt balsi, uztvert ķermeņa valodu.

Bet teikšu godīgi - man nekas neizdodas. Meitenes atšuj regulāri. Esmu korekts, neesmu vulgārs, bet diezgan tiešs. Tātad lieku saprast, ka meitene man iepatikusies. Jautājums dāmām - kāda uztvere, kad svešinieks uzrunā uz ielas? Kāda būtu korektāka pieeja, lai neaizbaidītu šīs sievietes?

Neesmu smirdīgs un neglīts vai īsa auguma. Autisms arī netika konstatēts. Nauda ir.

Fausts  Vecīt, ja Tu neesi smirdīgs, neglīts, vai īsa auguma, ar Tevi viss ir OK. Ja Tev nav autisms, bet ir nauda, tad panākumi pie sievietēm ir neizbēgami.
Man tīk Roberta1967 un Realitaate piedāvājums uzrunāt sievieti tā, it kā mēs jau būtu tikušies. Tā ir laba tēma, lai sāktu sarunu, koķetētu.
Epifānija! Ak, meitēn, Tev nu gan būtu laiks pieaugt, lai spētu baudīt pieauguša vīrieša izaicinošo, baudkāro skatienu. Ja par to mulst 18 gadīga meitene, tad vēl var to saprast, bet ja sieviete tavā vecumā - tad tā jau ir bēdu ieleja. Izdari kaut ko! Nu, nezinu, izmet savas mazās biksītes upē un skaties kā ūdens aiznes Tavu nevainību.

kokto  Tā ir evolūcija ! Jo vairāk viedierīču jo mazāk sapratnes kapēc mani uzrunā bez starpniekierīcēm :)))

dihenbahija  vai tas bija filma "sirdspukite"? kur Dastins Hofmans pargerbas par sievieti... vina jauna draudzene teica vinam ka sievietei, kapec viriesi vienkarsi nepienak klat un atklati nepasaka, ka grib mani... kad galvenais varonis ta ari izdarija, kad bija viriesa tela, tad dabuja sampanieti seja... tas sievietes tacu nevar saprast...

_Krasula_  Nav ne jausmas. Man, šķiet, ka ne ar katru sievieti ir iespējams iepazīties uz ielas. Varbūt, ka tādu ir pat ļoti maz. It īpaši, ja sievietei jau sen kā nav 18.
Kultūras, sporta, izklaides un tm.pasākumi kā starta placdarms varētu būt piemērotāki. Tajos var mēģināt rast kopīgu sarunu tematu un, ja ir sajūta, ka dialogs veidojas-piedāvāt turpinājumu.
P.s tiešums ne visos gadījumos ir labākais ceļabiedrs.

Sallija2  Vispār jau es te lasu un jāatzīst, ka es bieži neesmu uztvērusi šos mājienus, jo ir bijušas reizes, kad kāds uzplijas, ka esot redzējis mani un pazīstot un es tādus parasti atšuju kā kaitinošas mušas. Arī visādus, kas piebrauc ar auto un sāk sarunu caur auto logu parasti fiksi atšuju ar tekstu, ka eju līgavaini satikt. Tikai vienu atceros no veikala, kurš prasīja vai es nezinot kā pagatavot hačapuri, es diemžēl nezināju gan un tā arī pateicu. Līdz ar to džekam nekas nesanāca, bet tas bija tāds simpātisks, diemžēl par augstu novērtēja manas kulinārās prasmes :)

Epifanija  Fausts nez kurā brīdī ir jāmulst, ja ātrāk par to slikti paliek? ..un nost rokas no manām biksītēm, biksīte atradies!

CallaLily  faust, smirdīgs liela auguma neglītenis ir pulka briesmīgāk. mamma nemācīja, ka no visiem ļaunumiem vajag izvēlēties mazāko?

coldlands  Ja tants nezin ka pagatavot hacapuri, tad tas tants nav ta verts, 100% bus salta gulta.

Kencis  paklupini, un palīdzi piecelties. taču tas nederēs, ja esi programmētājs, bet vēl neesi iegādājies piemērotas saulesbrilles. tad vari mēģināt nopikšķerēt noskatītā upura neta pieslēguma IP, un ja pavisam paveicas-datu ierīces oriģinālo numuru, pēc tam apmeklē tās pašas sociālās vietnes, kuras viņa un tad jau zināsi, kā uzmanību uz sevi vērst. Ja pavisam paveiksies, varbūt pat tiksi pats pieminēts internetā vai avīzē.

edding  A Tu tā pienāc, viltīgi uzsmaidi un saki-"meitenīt, kāds jums niks OHO? Man Drošs Plecs"

bargaakundze  Cilvis ar darba sfēru ""bizniss"" un nezin, kas ir mērķauditorijas pareiza atlase un nav neko par pikapa tehnoloģijam dzirdējis?!
Ņeverju...(c) Staņislavskis

edding  22:18
Protams, ka ākstās. Gan jau kāds no OHO vecmēbeļiem uzcepis svaigu niku un izklaidējas.

Torpedo  Cik saprotu, tad te par ātro kniebienu iet runa. Nu ja, sieviete bez bremzēt, vai, latviski sakot, auka - tad jau visas lietas un čalis var lielīties ar kārtējo uzvaru. Un abi kopā vai pa vienam apmeklēt venerologu

Peliite  cik visi lieli karotāji netā! live:
95%-os gadījumu hipnotizējoši urbjās tevī sabiedriskajā tālsatiksmes transportā (tāpēc potenciālās līgavas braucot uz laukiem vilcienā skaisti sapucējas miņukos un atšķir biezu nelasītu grāmatu angļu valodā), bet kad tu atļaujies adekvātā caururbjošā tonī atblenzt pretī, patiesi noraizējušies jautā, kāpēc meitene noskumusi. Ja vien viņi zinātu!))) Vēl variants ir taujāt pēc vārda, un lai cik anāls tas nebūtu, slavēt.
visrentablāk izpildās rietumeiropieši. puķes dāvināt nav pieņemts, bet džipu-mierīgi.

likky666  Vienkārši pārāk daudz aizņemtu meiteņu. Es tā pieļauju. Ar mani tikai 2 reizies mēģināja iepazīties normāli vīrieši. Viens bija tumšais, ārzemnieks, kas te studē, tāpēc kaut kā noraustījos, bet otrs man kādu gabaliņu blakām brauca ar velo. Teica, ka kādu dienu verētu kafiju padzert. Tā kā uz to brīdi man bija daudz darbu, teicu, lai man uzzvana. Iedevu telefona nr. Iespējams, ka viņš mēģināja uzreiz to pārbaudīt, kad biju mājās, bet nebiju pamanījusi, ka man telefons bija izlādējies un varbūt šis nodomāja, ka speciāli neīsto nr iedevu. Vai arī vnk pārdomāja.

Grūti pateikt. Varbūt cilvēki vienārši baidās iepzīties dzīvē. Žēlīgi... Būs man ar jāpamēģina paeksperimentēt.. lai gan vīriešus uzrunājoša sieviete tos var sabaidīt :D

Realitaate  Ui, ui...uh, uh! Nu jau gan iet riktīgi vaļā!
Katrs jau tikai pēc savas samaitātības pakāpes interpretē tekstus...
Torpedo arī atgriezies apritē! Apsveicu, apsveicu! Bet, vai tiešām ir tik traki, ka uzrunājot, vai uzlūkojot sievieti iestājas sekas, kā rezultātā jādodas pie venerologa? Neiet Tev kaut kā...

Peliite  viens no interesantākajiem atgadījumiem bija šoziem ledus hallē patofonam griežot veco labo gabalu back to black . halle bija latgalē, darbdienas pēcpusdienā un pustukša, kas ļāva attīstīt pavadījumam piestāvošu ātrumu. nez no kurienes uznira slidotājs, kurš slidoja vēl ātrāk, turklāt atpakaļgaitā pirms manis! nomainoties gabalam uz boy does nothing, atpakaļgaitā slidot bija mana kārta, bet lėnāki dalībnieki kļuva par skatītājiem drošības apsvērumu dēļ. Iepazināmies! tiesa, gluži par ideālo pāri nekļuvām vecuma un nacionālo atšķirību dēļ.

Torpedo  Realitaate, man atkal iestājies PA pārsātinātības periods, kad negribas neko vairs rakstīt, jo tēmas pa lielām jau simtreiz atkārtojas un komentāri tāpatās. Tāda sekluma sajūta. Bet tas pāriet, tāpatās kā viss šajā dzīvē. Bet par tēmu - atkārtošos - vajag brīvajām uzzīmēt zaļu punktiņu uz pieres un aizņemtajām sarkanu - kā Indijā. Vismaz mani visvairāk tieši tas attur uzrunāt svešu sievieti uz ielas, ka nezinu, vai viņa ir brīva. Aizņemtu - kkā nepieklājīgi

Realitaate  Torpedo, nevar nepiekrist par izsmeltajām tēmām. Jā, tā ir. Un paliek gaužām garlaicīgi, tāpēc jau visāds sviests nāk ārā. Bet tā var būt...tas tāds klusums pirms "vētras".
Zini, man ir tie karodziņi joprojā ir somiņā, par kuriem reiz jau šeit rakstīju, līdzīgi, kā Tevis pieminētajām indiešu meitenēm tās atpazīšanas zīmes pierē. Zaļo māju, kad esmu gatava uz līdzenas vietas, bet sarkano - lai neiedomājas tuvoties.
Ja gadījumā ieraugi mani uz ielas, nekautrējies, nāc sasveicinies, neraugoties uz to, ja māju ar sarkano. Tev ir ekskluzīvas tiesības.

Piparkuka  Nu redz, pats jau sevi atmaskoji- ar komentāru Epifānijai!

Varbūt labi vien ir, ka neviena meitene neuzķeras! Citādi taču sen jau kāda būtu, vai ne- no paziņu, draugu, skolas, darba u.c. loka.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu