Vai sex pirmajā randiņā ir šķērslis nopietnu attiecību veidošanai ?

Laley  Leopardine -pati vispār saprati ko uzrakstīji? :D

Es neskaitu randiņu ciparus - kurā "skaitās" pieklājīgi.. un uz randiņiem neskrienu sexuālas iekāres vadīta, bet tāpēc, ka ieinteresējis cilvēks.. iespējams, ka neesmu normāla pēc dažu uzskatiem.. man tagad būtu jājūtas vainīgai?! :D :D :D
Man ir pilnīgi vienalga kurā skaitās pieklājīgi.. man interesē sākumstadijā komunikācija un iepazīt cilvēku.. neticēsi, bet ne visus vada instinkti.. un patiesībā ne uz vienu vīrieti uzreiz neesmu skatījusies ar iekāri.. cik šausmīgi, vai ne? :D :D :D

Sallija2  edding, nē tā nav! Tieši melnstrādniekam ar zemu pašvērtējumu svarīgs apkārtējo viedoklis tāpēc viņš tev vēl gadiem ilgi var piļīt redz kā tu atdevies man uzreiz, gan jau vēl kādam tāpat iedevi. Un tā var likties mierīgs, bet kā atcerās, kā atcerās uzreiz uzvelkās. Viņam pat ne tik svarīgi cik viņam pašam tu patīc, cik lai draugi novērtē un uzskata par labu esam. Da truli tādi tipi ir, tad jau labāk izlutinātais menedžerītis, bet vēl labāk miljonārs, ar tiem ir viegli, tiem pie kājas sabiedrības normas un tādi nemaz nepavilksies uz tiklu sedzacīti, jo novērtē pavisam citas cilvēciskās īpašības. Ar tiem arī normāli par dzīvi par parunāt un iesmiet, bet melnstrādnieki tādus jociņus nesaprot.

Gunitaa  Tev ko, pēc sexa 1.randiņā kāds štempeli uzliek uz pieres: "nopietnām attiecībam nederīga"?
Bezsakars un veca tēma! :(

engeliteS  Nu, ja gribi izveidot nopietnas attiecības, tad būtu svarīgi, lai potenciālajam kandinātam Tu interesē arī kā personība nevis tikai Tavs glītais ķermenis un lai to noskaidrotu, nav citu variantu kā daži randiņi bez seksa. Kaut kā taču ir jāatlasa nopietni ieinteresētie no tiem, kas meklē tikai izklaidi. Ja meklē tikai mīļāko, tad uz priekšu kaut pirmajā randiņā.

Sermule  Sallija2 nu nevajag tos melnstrādniekus nonievāt! Cilvēki ir dažādi visos sabiedrības slāņos. Autorei- ja nu liela patikšana, tad var arī 1. randiņā...lai izdodas!

Lele  Ja es pareizi saprotu, tad daljai klaatesosho, ja nav nopietnu attieciibu, tad nav arii sexuaalu attieciibu. Nav sexa. Nav nogribeejushaas, nav iekaares peec viirieshu.

Taa ir?

Tessa  piemetinashu. ir aizdoma, ka autore sarakstas ar fruktu, kursh vestules megjina noskaidrot/uzstaj, vai bus berze, kad notiks randinjsh.
ja ta, tad nevajag tev ne tadu fruktu, ne pashu randu. nebus tas mendelsons, goč pendel nebus.
nu moins, sievietes!!
kad jus paliksiet gudrakas!!

988  Tessa - ak slinkums (rakstit). Kak bi ni tak. Ko Tu vispar spej puslidz sakarigi noformulet, iznemot totalu tuftu, kurai beigas lielaka efekta del piekabini "aga, scas". Ja ja. Spidet Tu
vari sava podrazdelenije, stampelet birkas pa labi/kreisi. Neta Tev resursu prieks ta nav.
Japalaujas uz savu elku Miki-Tufta

Ley_ley - ari neka nesapratu, esi tik laipna, pamegini tikt skaidriba :)

Tuftalogs  Sallij, ko nu Tu te ņemies ar šķiru dalījumu? Pati taču noteikti zini, ka tikai izmēram ir nozīme :D

edding  " tāpēc viņš tev vēl gadiem ilgi var piļīt redz kā tu atdevies man uzreiz, gan jau vēl kādam tāpat iedevi. "- šitā domās un šo atcerēsies jebkurš vīrietis kopdzīves laikā un tad tas vairs nešķitīs tik mazsvarīgi, kā te daži izsakās. Vienīgi, sieviete kā attaisnojumu var minēt 10 gadus ilgu seksa trūkumu organismā un tādēļ metās pirmajam, kurš ņēma, apukšā.
man šķērmi metas no domas vien, ka tikko satiktam varētu pasūkāt. Vēēe. Vai tad neprostitūta uz ko tādu vispār var būt spējīga.

Tessa  988, nesagaidiisi. mucai spunde tu esi, visiem apnicis, un tur arii paliec :DD
aga.

draboss  Šai gadījumā šķēršļus veido paši sev, to nav, bet paši tos rada. Vai arī nerada :)

Tuftalogs  Cipariņ, jūtu neslēptu cemmi un dažiem personāžiem šajā pasaku valstībā. Laikam pavisam nesen esi atklājis maģisko interneta pasauli, ja? Teikšu kā ir... uzmanības deficīta sindromu neaizpildīsi ar šo iluzoro un teiksmu pilno vietni, lai gan bērnu slimības jāizslimo, bez tā nekur.
Tu te interesējies, ko es *iepisos pie Tevis un Tavām vārsmām, kur konkrēti mol, varu izteikt predjavu? Nu nekur konkrēti, jo visi Tavi vēstījumi urbi et orbi ir tik monolīti, kā bazalta vulkāniskie ieži... blīvi un sastinguši vulkāniskā šļācienā, ka neko i neatskaldīt un neparādīt - še, redz´ kur kaka. Viss ir vienkārši monumentāls un tektonisks. Es tā tēlaini mēģinu izteikties, izmantojot ģeoloģiskus terminus, lai Tu mans virtuālais draudziņ sajustu mērogus, kādos mēs, sīkie zemes tārpiņi, Tevi redzam.
P.S. Tad Tu to mūsu ziemas palīgskolu beidzi jeb kā?

vilks28  Šinī gadijumā, tikai un vienīgi pēc kāzām.

LaskovijMerzavec  edding... Tu smagi kļūdies, manuprāt.

Tas, ka sieviete kādam atdevās pirmajā tikšanās reizē, nenozīmē, ka viņa atdodas VISIEM!!! To var uztvert arī otrādi, ka vīrietim jājūtas lepnam, ka viņš tika atzīts par labu esam, lai ielaistos pirmajā reizē un ir pārāks par tiem citiem, kuriem pat nespīd vispār dabūt šo sievieti.

Sallija2  Tuftalogs, bet protams naudas maka izmērs bez šaubām ir svarīgākais nosacījums, lai izveidotos nopietnas attiecības. Tā tas ir!

CallaLily  nu protams, es par seksu 1 .randā, tāpat vien parunāt var arī skaipā. Pēc sarunām oho PA vispār var uzreiz ar ieskrējienu bez ievada. Īpaši patīk sekss ar t.s. melnstrādniekiem, jo partnerus izvēlos pēc izskata, un atmetot nodarbošanās filtru, kandiddātu ar vēlamo izskatu iznāk vairāk. Bez tam pārizglītotie dažreiz ir pārāk gudri, lai būtu vienkārši cilvēciski laimīgi! Kamēr sarēķina katras kandidātes plusus un mīnusus, vecuma impotence klāt.

988  Eh...jau sak apnikt komentet (sito beztolku). Teiktais attiecas uz apm 1-2% no kopeja lietotaju skaita, t.i. daziem desmitiem AA. Tamdel turpmak vajadzibas gad. izmantosu sadus saisinajumus

AA - alternativi apdavinats/a
LK - liekulibas kalngals
MMM - melo, muld, murgo
PUZ - pasists/a uz sex=nedabujis/usi
PTUT - pa taisno uz Twaikastrassi
JNVG - jeb____j/a na vsju golovu

Tufta Tufta - ar sirgsti ar grafomaniju, nu bet telaini toties. Domai piekritu. Saki, kas rada to cemmi? Vai tas, ka esmu MBA=Muld Bez Apstajas. Varu nomierinat - muldesanai atveletais laiks
tuvojas beigam

Jauku dienu visiem maziem latvju berniem, izkaisitiem.../dalse po textu/

kuks10  eh,slinkums ko piebilsts,jo vienmēr esmu paļāvies uz klišķi,ja ir, tad ir kontakts..garās spēles mīl nepiepildāmās..,vienkārša sieviete uzreiz pasaka,ka nekas nesanāks,jo nav..vienkārši aiziet katrs savu ceļu bez aizvainojumiem..)))

Torpedo  Nemaz nezināju, ka oho vecmēbeles tik aktīvi pa randiem staigā, kā te var lasīt starp rindām. Man gan kkā slinkums. Un neriskētu es kāpt virsū uzreiz sievieti, jo ir diezgan liela varbūtība, ka viņai tas tiešām ir paradums un var man kko _uzdāvināt_
Nu, un par autores jautājumu - par sex 53 gadu vecumā. Nu, neticu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu