Vai sex pirmajā randiņā ir šķērslis nopietnu attiecību veidošanai ?

Mailija  Kāda tur starpība pirmajā vai desmitajā-viss ir atkarīgs tikai un vienīgi no abpusējām simpātijām.Ja tas notiek abiem gribot,kāpēc gan ne un normāls vīrietis neko sliktu nedomās,bet gan jutīsies pacilāts ka tā uzreiz sieviete tam atvērusies.Bet ja tas ir tikai jāklis parastais nu tad papildināsi"pielauzto"skaitu.Diemžēl pirmajā randiņā saprast nevar kas par fruktu.
Un galu galā ar ko tad tā sieviete savādaka par vīrieti,ja gribas seksot tad sekso un tad jau redzēs kas tālāk būs.

GundegDa  Nedomāju, ka šķērslis. Jautājumam nav viennozīmīgas atbildes. Dažādi stāsti, cilvēki, priekšvēsture situācijai. Iemesls - kāpēc TAS notika. Piemēram, ja to izmanto -kā pārbaudi. Jā, ja vīrietis izmanto situāciju, tad viņam svarīgākas ir "bulciņas" nevis Tu pati.

gertrude  Torpēdi, kurā vecumā, pēc Tavām domām sievietei beidzas sekss? un kā tad ar Tavu ,,lielo sapni ar zirgasti´´ kaimiņieni Zinu, kura, ja pareizi atceros, deva visiem, izņemot Tevi? ja pēkšņi nospīdētu, arī neriskētu?

Karmensita  Pilādžogai 10:35

Reāls gadījums iz dzīves- čalis centās sarunāt ašo seksiņu, lai pasākumā (klases biedru un biedreņu salidojumā) nebūtu "izsalcis"...

Sanāk, ka, lai nebūtu "izsalcis", pirms pirmā randiņa... nu, tu mani saprati...

veeja_roze  Torpedo, Tu neko no dzīves nejēdz. Jo ātrāk Tev kāda iedod, jo neatvairāmākam ērzelim Tev jājūtas. Sievietes statuss, auka ne auka te ņipričom. Kā izrādās.

Kencis  kūdītājai vajadzētu izvēlēties konkrēti vienu pusi, kuru informatīvi apstrādās, nevis darboties haotiski uz abām pusēm. efektivitāte būtu lielāka.

neko  Cilvēkam, kas nodarbojas ar kalkulācijām kurā randiņa pēc plāna kam jānotiek, nevis koncentrē uzmanību uz to otru nekad nekas nopietns nesanāks.

coldlands  Pirmajā randiņā..., jūs ko ļaudis, ka jums mēlē pagriežas šādas domas izteikt!
Sākuma pusgadu sarakste, un tikai tad satikties, kaut kur cilvēku pārpildīta parka, labāk ar vecāku klatbūtni, bet ja paši jau seni, tad ar tuvu draugu klatbūtni, un vēlams vēl noīrēt policistu, kas ar binokli novēro, ja nu tants izrādas seksuāli nogribejies monstrs!
Pēc divu mēnešu satikšanās parka, var spert nākamo soli, sadoties rokas, vēl pēc mēneša, buču uz vaiga.
Pēc dieviem gadiem kāzas, tad kādi četri mēnesi pierašanas laiks, un tad var likties gulta, bez visam tur jūsu blin perversijam, franču skūpstiem, laizīšanam, sukasanam........, tik misionāru poza, obligāti zem segas, tad buču uz vaiga, un katrs uz savu gultu.
Es vienkārši esmu šoka, no jūsu perversajam domām, jēziņ, seks pirmajā randiņā, ptfu, ptfu, nospļaujas un pārkrustas.

Realitaate  Tam, kurš nevēlas vai baidās veidot patstāvīgas (nopietnas) attiecības, jebkurš iemesls būs labs, lai nosauktu to par šķērsli.

draboss  Coldland, pēc kura randa ir vērts kafiju izmaksāt? Tas kaut kur tavā instrukcijā pazuda, bet arī sāpīga tēma visā tai iepazīšanas pasakumā.

Torpedo  veeja_roze, tu tiešām domā, ka es vēlos justies kā "neatvairāmākam ēzelim"? :D

JurisK  Atbildot uz pirmo, Sallijas, komentu - jāteic, esmu nedaudz šokēts! Ja vīrietis ir babņiks, tad sieviete kas - mužikņica jeb tomār mauka? Arī tādas sievietes ir noderīgas, jo kur gan nabaga jaunēkļiem pieredzi mācīties un tālak savām līgavam un sievām nodot. Par tiem soc. slāņiem - vispār ārprāts! Kur tādas dūras rodās? Konkrēti par jautājumu - sekss pirmajā randiņā ļoti reti rada turpmākas stabilas attiecības, nezinu, vai tas ir šķērslis, bet kaut kas tomēr nav īsti tā kā vajadzētu būt, lai tiešām būtu tā lielā mila, romance un kāzas baltā kleitā.

ne_meklejumos  Nē nav, ja nu vienīgi ar varu to piespiež. Iepazīšanās tāda burvīga lieta, nekad iznākumu iepriekš paredzēt nav iespējams, jāļaujas un jābauda, tad redzēs kas no tā sanāks.

dzzekiss  Liekot roku uz sirds, es teiktu, ka tikko sastaptai seks partnerei es gan neticētu, ka tikai man iedeva tādā steigā. Bet ir taču veči, kuriem vienalga kas bijis pirms viņa un kas būs viņa laikā.
Tāpēc kategoriski teikt, ka viņas nav labas, laikam nevajag, ir kam pat profesionāles iekrīt sirdī.

piladzoga  dzzekiss
+++++

Vanesa15  Miljons variantu, kas ar ko, kur, kad, kādā sakarā, kādu motīvu vadīti uttt. tiekās...

Bet vispār tas neko labu par vīrieša nopietnajiem nodomiem nelieciena, ja dāmu jau pirmajā tikšanās reizē velk gultā. Nespēj vai nu kontrolēt savus instinktus, kas liecina par zemu intelektu, vai arī vienkārši meklē fikso caurumu un viegli iegūstamu mēŗķi. Dzīve rāda, ka ja vīrietim sieviete patiešām patīk, tad nemaz uzreiz pirmajā dienā uz krūmiem nevelk. Toties nekur nepazūd. Aicina un meklē rokās katru dienu, līdz tā lieta aiziet līdz sexim dabiski, ar lielu abpusēju vēlmi.

Ir jau variants, kad ir tas slavenais klikšķis abiem uzreiz, tā aizraujās, ka nevar vien pirmajā vakarā šķirties un atrauties viens no otra... Tad jau super, uz priekšu.

Bet visas šitās izpalīdzēšanas, pienākuma dēļ iedot kā maksu par vakariņām, vienkārši mesties gultā tikai lai būtu... Nu galīgi garām,. Prognozējamaākais variants, ka vecis, tikko dabūs, tā pazudīs.
Gadās jau arī, ka iemīlās prostitūtās. Bet tas ir viens no miljona. Un domājiet, ar šitiem oho donžuāniem, kas piedāvā visām pēc kārtas sexiņu, pēc kniebiena pirmajā randiņā kaut kas izveidosies? Haha. Tad jau viņi sen būtu savākti. Bet nekā. Kā te sēž tā sēž. Virina tikai caurām dienām anketas :D

dzzekiss  Vanessa, iemīlas prostitūtā un tad nesaprot, kāpēc viņai kājas kopā neturas.
Vīrietis ir vīrietis, mednieks. Viņš piedāvā, bet kāda tāda spiesta vajadzība sievietei piekrist. Vai tad māte nemācīja, ka vismaz drusciņu vajag palauzties. Abiem interesantāk, kad kaut kas atstāts rītdienai, nevajag vienā rāvienā visu torti apēst.Var palikt nelabi.
*Nespēj vai nu kontrolēt savus instinktus, kas liecina par zemu intelektu, vai arī vienkārši meklē fikso * - to pašu var teikt par dāmu, ka zems intelekts, ja nespēj pateikt nē,vai meklē kārtējo fikso kniebienu.

solvitas  Es atvainojos, bet 53 gadi? Kādas tur vairs nopietnās attiecības? Tādā vecuma cilvēki turpina dzīvot katrs savā mājā un labākajā gadījumā pa retam satiekas un kopā aiziet uz teātri, kino, varbūt ceļojumā aizbrauc.

solvitas  Dod Dievs dzeekisam turpmāk tikai pieredzējušas, morāli stabilas un laika pārbaidi izturējušas mūķenes!

Fausts  Večiem ar potences problēmām sex toč ir šķerslis. Tad var gadīties, ka pirmais randiņš ir arī pēdējais. Ja man patīk mīlēties ar sievieti, un ja viņai patīk - kas var būt labāks? Tas ir labs sākums. Varu pievienoties Laskovij Merzavec viedoklim.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu