Attieciibu izmaksas

vakar noveicaas man.taada sieviete.dveeseles etalons..tik romantiska.tik taalu prom no laiciigaam izpriecaam.taa likaas man vakar.sodien iezagaas slikta doma man praataa.varbuut vajadzeja labaak nopirkt alu un skatiities makgregora un meivezera ciinju?vismaz butu nauda ar ko uz veikalu peec ciisinjiem aiziet..tagad pie malas romantiku.sausies cipari..aizgaajaam uz kafuuzi.eedaam kotletes un dzeeraam viinu..gaajaam uz kino..uz viesnicu braucaat ne jau tramvajaa.tad sampis sushi.un baltie palagi..tad skirsanaas .forshi...bet tagad jaakraaj nauda naakamamrandinjam...tas tacu ir to veerts vai ne?nieka pluss miinuss simts eiro...jaanem laikam atrais krediits..vai divi krediiti..strunts lar visu ..lost scriptum...nafig man sito visu vajag? deelj sex? par taadunaudu?tad labaak dziivoju celibaataa...vai arii nemt negliitaaku kurai pietkek ar saulrieta veeroshanu?

kvarts  Priecājies , ka pa lēto cauri ticis...

WYWH  kur tik lētu viesnīcu var atrast? normāla viesnīca maksā vairāk kā te viss komplekts kopā :)

Liigucis  Cits te 100 gadus nav dabūjis, a Tev noveicās...par kādu naudu vispār var būt runa?!

CallaLily  ir tādi, kas jebkuru sievieti padarīs par miljonāri, ja tā bijusi miljardiere. Jaunībā dēļ tādiem kaujās, vēlāk pakaļ met. Kaut gan forši-tad arī nelikvīdajām tiek seksis!

Karmensita  kāpēc sapņu ievieti pie sevisneaicini????

priekšā vēl viena sapņu sieviete?? :))))

minnijai  Autoram valoda tāda, ka šķiet, šis devies darbos, pelnīt naudu, uzreiz pēc 4.klases. Nodot tukšo taru, sakrājis pirmos 200 eirikus, uzaicina brūti uz randevu- a tā spīgana tāda divos randevū, visu mūža ieguldīto darbu noēd...

Bet vispār sekli protams. Ja man gadās "ne ok" randevū, vai pretendents, es necepos. Es dzīvoju kādreiz ar cerību, ka atradīsies kads "pa manam". A autors nem un ķidā savu maku publiski, domā, ka noniecina "Dārgo" sievieti, kura viņu viesnīcā ir bezmaz vai izzagusi, bet patiesībā... MAN neliekās, ka ar šādu tipu, kas tā raksta (pirmkārt) es ietu kaut uz pirmo randiņu. Tev paveicās, ka tiki uz dviem, un vēl seksu.

minnijai  *neietu uz pirmo randiņu

Bazhix  Normāli attiecību izmaksas rēķina gados (kāds es muļķis biju, Tevis dēļ 20 gadus pazaudēju :D). Te ir tikai daži desmiti eiro, kurus tāpat iztērētu alū un cīsiņos.. :)

Mailija  Bazhix,kaut raksti ironiski,bet tā ir dziļa patiesība ka dažkārt zaudējam mums atvēleto laiku un ne tik daudz to naudu,jo naudu var nopelnīt bet laiku vairs atgriest NEVAR!!

draboss  Pareizi Tu runā! Izvērtē savas prioritātes. Ja tas ir alus, cīsiņi un bokss, tad tā lai tas arī paliek. Nemoki sevi. Palasu topiku un secinu, Tu par (priekš sevis) lielu naudu, esi nopircis sev veselu moku ceļu ar suši ēšanām un citām muļķigām padarīšanām, lai tiktu pie seksa.

Mailija  nu kadas izmaksas???JA sieviete intresē tad kapeikas netaupa!Kā arī pretēji vienalga -cik samaksāja.Bet teikšu no pieredzes nav nozīmes KUR bet ar KO!!

sievieteikss  Varbūt kaut ko nesaprotu,bet tās ir seksa,nevis attiecību izmaksas.

988  sievieteikss - kadu majienu dod...Tu ko... :)

Araabs  Vajadzēja piedāvāt izdevumus dalīt uz pusēm.Uzreiz i uz mājām uzaicinātu, i sardeles ar alu būtu.Nekādus suši ar kotletēm neprasītu:))

neko  Ja ir jau problēmas ar randiņa izmaksām, tad par attiecībām patiešām labāk nemaz nedomāt.

Torpedo  Nu, ja grib ātro sex ar aukām, tad ir jāmaksā. Ticu, ka noteikti var izkārtot lētāk par 100 EUR

si_mona  Tu veel esi ticis sveikā cauri... Varēja Tev salauzt sirdi... vai arii kas cits gadīties... Nekad nevar zināt, cik tālu taas sievietes var novest... :)

Monitors  Piekritīšu sievieteiikss, ka šīs bija sexa izmaksas, nevis attiecību. Ja autors veidotu ilgtermiņa attiecības un ar šo pašu sievieti plānotu tikties vēlreiz, tad skaidrs ,ka ne jau katru reizi vajadzētu ēst kotletes ar vīnu un braukt uz viesnīcu.
Nopērc 5gb eklerus, kas tagad tik modē, vīna pudeli vai šampi un aizved sievieti pavērot saulrietu uz kādu klusāku jūras pludmali. Redzēsi, efekts būs tāds pats vai pat labāks.

Bija pašam periods, kad meklēju sev ilgtermiņa sievieti. Skaidrs, ka internetā iepazīties ir vieglāk par vieglu, ja neesi uz mutes kritis un nebalsti savu spēju veidot attiecības, tikai uz vakariņām ar vīnu. Praktiski, visi fiksie randiņi nekad nav turpinājušies, vienalga vai tie bija caur kafejnīcu, caur jūru, vai klubu. Tačau, ja pirms pirmā randiņa, cilvēku spēj iepazīt vairāk kā skaistu bildi, tad veidojot ilgtermiņa attiecības, pirmais randiņš pilnīgi noteikti neizmaksās ne desmito daļu no Tevis, autor, iztērētā.
Respektīvi,ja gribi regulāri superīgu sexu ar vienu un to pašu sievieti, jāsāk strādāt ar galvu, nevis jāver maks vaļā.:) Nekā personīga!;)

Torpedo  Es nesaprotu, kāpēc diviem nepazīstamiem cilvēkiem pirmoreiz kopā vienmēr ir jāēd? Tad jau tikpat labi, kā ēdienu ievadīt kopā, var arī to dabūt ārā kopā. Nu, tā pārmaiņas pēc. No vienas sērijas, tā teikt

Monitors  Torpedo, jāēd ir tāpēc,lai Tu redzētu ,kā sieviete ēd ekleru!:D:D:D
Slavenais joks par saldējuma ēšanu vai laizīšanu!:D

Bet,ja nopietni, tad :
1. ēšana ir viena no baudām un mēs taču gribam būt uz viena baudas mirkļa,
2. daudz ideju sarunu tēmām - par ēšanu, par gatavošanu utt,
3. ir iespēja vērot otru cilvēku sēžot pretī, nevis paslepus vērot ,ja kopā pastaigājaties.
Turpināt?:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu