Attieciibu izmaksas

vakar noveicaas man.taada sieviete.dveeseles etalons..tik romantiska.tik taalu prom no laiciigaam izpriecaam.taa likaas man vakar.sodien iezagaas slikta doma man praataa.varbuut vajadzeja labaak nopirkt alu un skatiities makgregora un meivezera ciinju?vismaz butu nauda ar ko uz veikalu peec ciisinjiem aiziet..tagad pie malas romantiku.sausies cipari..aizgaajaam uz kafuuzi.eedaam kotletes un dzeeraam viinu..gaajaam uz kino..uz viesnicu braucaat ne jau tramvajaa.tad sampis sushi.un baltie palagi..tad skirsanaas .forshi...bet tagad jaakraaj nauda naakamamrandinjam...tas tacu ir to veerts vai ne?nieka pluss miinuss simts eiro...jaanem laikam atrais krediits..vai divi krediiti..strunts lar visu ..lost scriptum...nafig man sito visu vajag? deelj sex? par taadunaudu?tad labaak dziivoju celibaataa...vai arii nemt negliitaaku kurai pietkek ar saulrieta veeroshanu?

sievieteikss  988-tajam Es nedodu mājienus,es konstatēju faktu.Ja pēc plika seksa uzskaita kotletes,vai tad tās jau skaitās attiecības?

Andriso  Losamigos?! Tramvajs ir Liepājā un Daugavpilī. Kur pamanījies dabūt visus šos labumus par plus mīnus 100 euro? Tu esi Taizemē?

Edgars37  Nja...kvalitativs izraviens oho randinu kultura. Ja agrak gaja runa par kafijam, tad tagad sak paradities viesnicas, susi, vini;D, interesanti, kas bus talak;D?!

saule26  tik taalu prom no laiciigaam izpriecaam.[c]

un tik dārgi izmaksāja?

Labrador  Attieciibaas jaareekjinaas ,ka sieviete naak komplektaa ar atvaseem ,krediitiem par maajokli , un Latvijaa izplatiitaakais kopdziives modelis ir - viirietis apmaksaa visus reekjinus un izdevumus , preteejaa gadiijumaa attieciibas sieviete no savas puses izbeidz. Princips-viiriesha nopelniitaa nauda ir gjimenes kopeejaa kase , sievietes nauda ir tikai VINJAS nauda. Taa kaa peec pashaam pieticiigaakajaam apleeseem -ja peec 30 veelies pastaaviigu partneri tad uztureeshanas izmaksas saaksies no kaadiem 700 eiro meenesii un augs gjeometriskajaa progresijaa. Un jaareekjinaas,ka sieviete pie pirmaas izdeviibas Tevi pametiis , ja dziivee paraadiisies kvalitatiivaaks piedaavaajums. Kaa piemeeru varu mineet kaada mazpilseetas viiriesha sludinaajumu pirms laba laika ,kad veel bija lati. Briivs,maajoklis,auto, alga 840 lati uz rokas. No sievieshu puses tika nokjengaats un sievieshu viedoklis ,ka ar taadu ienaakumu cilveeks vispaar nav tiesiigs saukties par viirieti.Un taadam vispaar neesot tiesiibu cereet. Jo luuk videejaa Latvijas sieviete esot pelniijusi vismaz Cukerbergeru.

Vaukskis  Te pāris sievietes jautāja autoram, kāpēc viņš neaicināja sievieti uz mājām, vai tur priekšā sieva vai nekārtība ? Mīlīši, tā kā šeit ir Latvija, tad ir jābūt piesardzīgam un nevar tiktikko iepazītu sievieti jau pirmajā tikšanās reizē vest pie sevis uz mājām. Varbūt cilvēks neuzticas bankām, bet visu naudu un vērtslietas, kas ir, glabā tur pie sevis un uzraujas uz klofelīnistes ? Ne reizi "Degpunktā" ir brīdināti pieaugušie, ka nevajag kā maziem bērniem atvērt kurai katrai nepazīstamai personai jau pirmajā reizē sava nama durvis, bet vispareizāk no drošības viedokļa ir tuvāk iepazīties kādā sabiedriskā vietā kā, piemēram, viesnīcā. Uz turieni pat paši bagātākie un pārgalvīgākie neņem līdzi visu savu mantību, tādēļ pat uzraujoties uz noziedznieces un/vai viņas "kompašku", zaudējumi no nodarījuma pret vīrieša īpašumu būs daudz mazāki, piedevām nebūs jāmaina durvju slēdzene un jājūtās kā piesmietam savā personiskajā zonā (ar to domāju mājvietu).

Ananda_A  Skaidrs- pārēdies, tāpēc šodien kuņģa darbības traucējumu sekas izmainīja smadzeņu darbību un krāsaino kino nomainīja melnbaltais.

Secinājums: pirms sexa ēst ir kaitīgi, nekādas kotletes ar sušiemDDD

Edgars37  04:58

...es gan tevi nesapratu un teiksu tev uzreiz vienu lietu - ja, patiesam, butu noticis ta, ka tu te aprakstiji, tad es tev pilnigi garanteju, ka nakosie tris seksi, butu sievietes majas ar uzkozamo un uzdzeramo no vinas krajumiem. Bet, ta ka tu apraudi 100 eiro un, pec tava teksta spriezot, nakama seksa varbutiba tiesi korele ar kartejo eiro daudzumu, tad, man skiet, ka sadas tadas detalas, vai ari viis tavs stastins ir vnk no pirksta izzists;).

minnijai  Edgar +++

Nerons  Edgar....protams, ka izzīsts ...izzīsts...no tā pirksta...varētu vēl padiskutēt no kura pirksta!?

Edgars37  09:55

...nu tiesam nezinu, ar kadam nagu maucejam jus te saejaties, bet, ja man gadas ar kadu nolaist viena vakara se apzeleto summu...nu, nakosajas paris reizes namdurvis bijusas plasi pavertas ar all inclusive;). Saku, vrb, jums ir savadak, bet nu mans prats saka man prieksa, ka sai stastina vnk gali neiet kopa;)

Ladybug123  Fantazētājs! Ja, viss tas , ko apraksti Tev būtu bijis, Tu te neplātītos! Realitātē tik lēti cauri netiktu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu