Ko var piedāvāt precētie- nedzīvojam kopā, brīvam cilvēkam?

Daudzās anketās ir tieši šāds teksts ar vēlmi veidot itkā stabilas attiecības. Vai tomēr nevajadzētu savest savu juridisko pusi kārtībā, lai varētu sākt veidot stabilas attiecības? Katrs tomēr vēlas stabilitāti attiecībās, bet ar šādiem cilvēkiem tas nav iespējams, jo nekad jau nezini, kad laulātais atgriežas un sāk viņi visu no sākuma savā dzīvē, bet , kas paliek tam cilvēkam, kurš pavadījis šo laiku, kā atkal vientulība un izpostīta dzīve.

adamsone  Ja tev ir izvēle, tad izvēlies citus un nesatraucies par tiem, kas tev neder.

Labrador  Par sho teemi jau bija diskusija.Sievietes dod priekshroku preceetajiem.Ja preceets,taatad kvalitatiivs.Ja nav preceejies,taatad nevienai taadu nevajag! Taapeec,lai iepaziitos nopietnos noluukos , briivam viirietim jaamelo,ka ir preceejies,ir vairaakas miiljaakaas. Kaapeec Latvijas sievietes izveelas pieguleetaajas statusu , man neprasiet ,bet tas skaitaas very cool.

av2  pirmkaart, te ir sieviessu vel vairak tajaa "nedziivojaam kopaa" statusaa. Ko vinnas piedavaa? Da topassu. Dziivo cilveeki tak vienu reizi, tad kaapeec nedziivot ....?
Neviens mees nezinaam , kas bus riitaa. Ne preceetie, ne nepreceetie , ne kopaa nedziivojossie. Nu nav nekur garantijas !

Vanesa15  Domāju, ka lielai daļai, bet protams ne visiem, - precējies, nedzīvojam kopā, tie ir tikai makaroni, lai attaisnotu savu aizņemtību un kāda uzķertos. Dzīvo kopā un kā vēl. Un dažreiz pat vēl sievas grūsnas staigā :D

Tādēļ tām, kas uz šiem variantiem parakstās, ieteiktu kārtīgi noskaidrot visus apstākļus, lai nesagrauj sapņus par māju, bērnu pulciņu un piparkūkām. Iespējams, ka puisis tikai sastrīdējies ar sievu, tagad fiksi meklē kādu tikai tvaika nolaišanai un pēc mēneša būs pie sievas atpakaļ.

aquaserpente  Kā te pateica viens tāds sasmērētiem papīriem: Es negrasos oficiāli šķirties, jo tad zaudēšu trīsistabu dzīvokli! Kā ko var piedāvāt tādi? Vairāk vai mazāk spēli vienos vārtos. Sievietei būs ņemt ko dodu, un jāpriecājas, ka vispār dodu. Par pārējo lai aizmirst, jo es tak precēts uz papīra, tātad šamo precēt nevaru.

sievieteikss  Ja izlasu "precēts-nedzīvojam",automātiski eju garām.Dāmas,naivums piedien agrai jaunībai.Sievietei,kas sevi ciena,vajadzīgs sevi cienošs vīrietis.Ja kāda grib vienalga ko-lūdzu.

raina1970  Ko var piedāvāt- savu slinkumu un bailes, kopā ar bikiņ seksa, un vēlmi pēc kaut kā liela, skaista, balta un tīra- reizēm.. Ja nebūtu slinki un bailīgi- savest papīrus kārtībā ir iespejams arī nezaudējot visu , ko nu ir kopīgi laulibas gados sagādajuši- ir gana daudz zinošu juristu, kas šos jautājumus skaidro un palīdz sakārtot. Un vēl- ja jau tiešām tik štruntīgi ar to sievu ir tā dzīvošana- tad ir tikai loģiski- ka negribētos tādu cilvēku savā dzīvē- ne faktiski, ne juridiski. Tatad tiem pusškirtajiem viss ir ok, un neko mainīt nevēlas paši.

Tessa  raina aizmirsa vienu mazu siikuminju-naudu. jebhu juristi tagad sniedz savus pakalpojumus par velti? vienkarsha shkjirshanas pie notara ar iipashumu pardali (labpratiigu) maksa ap 400 EUR.
ja nevelas labpratiigi, vai pashi nevar pardaliit, var izshkjirties tiesas celja, summas man saukt?
nedaudz zemak ir tema, cik apmeram videji ohujieshi pelna. ok, daudzi algas nenosauks, bet diez ko prieciiga situacija nav un katrs neshkjirtais ciere uz otru, ka tam pakalja piedegs un vinjsh samaksas par shkjirshanos.
velreiz atkartoju, atri shkjiras plikadiidas. punkts.

veeja_roze  Ātri šķiras tie, kuri neskatoties uz 400 vai cik tur eiro, vēlas sakārtot savu dzīvi un rēķinās ar partneri, ar kuru veido attiecības. Neuzskatu, ka rūpes par vecumdienām ir kas nosodāms. Ir taču dzirdēts par gadījumiem, kur pāris neprecēto/ jo viens no viņiem precējies, nedzīvo kopā/ nodzīvo 20 gadus, abi iegulda naudu, darbu mājoklī, kuru iespējams pat kopīgi pirkuši un tad tas izšķirties nespējušais ņem un nomirst. Ekssieva pilnīgi likumīgi izmet otro sievu no tās dzīvesvietas. Es neko tādu piedzīvot negribētu gan. Ir jādomā ne tikai par šodienu bet ari tālāku nākotni. Gan jau daudzi man nepiekritīs, bet man ir šāds viedoklis.

Tessa  vislielaka muljkjiiba ieguldiit naudu, neprecets budams, otra iipashuma, ta vieta, lai izshkjirtos. tatad, nauda ir un par savu muljkjiibu ir jamaksa, viss pareizi.
es runaju par tiem, kuriem tas naudas nav tik daudz un kuri nenjems tam atros krediitus, jo ir citi terinji arii, ikdiena parasta.

AudraSeele  Katrs dzīvo tā, kā viņam uz šo mirkli ir ērti. Atraktīvi skan:"Padzīvosim kopā!"Bet tikai tad, kad patiesi grib ar otru cilvēku kopā dzīvot, tad, un tikai tad, arī tos papīrus nokārto.

Gunitaa  Garantiju kā te pareizi teica, nav nekad, tomēr es neredzu nevienu iemeslu, kāpēc brīvai sievietei būtu vajadzīgs precētais vai arī precētājs nedzīvotājs kopā, ja netrūkst tiešām brīvu vīriešu un nav jau tā, ka visi viņi norakstāmi un galīgi nav no kā izvēlēties. Te precētie nedzīvotāji kopā te nedzīvo kopā, te atkal dzīvo, cik nav tādi dzirdēti. Bet par tiem neuzņēmīgajiem, kas pašķīrušies jau gadiem, bet nespēj juridiski to sakārtot, vispār ko lai saka -nu ja ir kādai vajadzīgas neuzņēmīgas lupatas - var tak tās savākt kādas, kam patīk. Man lupatas ir domātas grīdai, nevis kam citam.

Tessa  Gunitaa, man jau shkjiet, ka starp nedzivotajiem kopa (precetiem/precetam) vairak ir sievietes, ja kas. Vismaz man apkart noteikti.
varbut, tomer, katru gadiijumu jaskatas individuali, nevis jarausta tas deguntinjsh? uz mani tas neattiecas, ja kas. bet es labi zinu, ko doma un ka jutas tas sievietes. par vechiem nemaceshu teikt, nebija aktuali. es vairak par draudzenem, pazinjam.

Gunitaa  "starp nedzivotajiem kopa (precetiem/precetam) vairak ir sievietes, (C)
Tessa, pastāsti man, kā tas kaut vai teorētiski ir iespējams. :)) Jo vismaz matemātiski sanāk, ka tādu vīriešu ir tikpat daudz kā sieviešu, jo 1 laulībā nav piem 2 sieviešu un 1 vīrietis, bet gan 1:1.
Bet šī tēma man nav aktuāla, lai katra dara kā grib galu galā.

raina1970  Tessa- raina par naudu neaizmirsa, un summas apmēram zin arī, jo pati ir gājusi tam procesam cauri- no a līdz z.Jā, nekas par v elti nenotiek, tur taisnība, bet- būtība ir citā- ja ar to otru cilvēku nav iespējama kopdzīve un saskarsme., tb- lēmums- nebūt kopā -ir pieņemts -faktiskajā līmenī... tad arī juridiskā puse nav nekas neiespējams. Ir tikai paša prioritātes un ērtums. Jā, es izliku zināmu summu juristam, un arī tiesā- šķiroties, ( starp citu - tur piedāvā visādus variantus- sākot - uz npusēm, beidzot ar pretprasību...ja nu kas).. taču - ja ir patiesa velme, lai otrs cilvēks ne faktiski, ne juridiski nespētu kaut ko ietekmēt manā dzīvē, tad ir tāda opcija - šķiršanās.. un tā nav neiespējamā misija arī nepelnot tūkstošus..

Tessa  nepareizi izteicos, tb paziistu sievietes, kuras nav izshkjirushas, viirieshus nepaziistu. ir shkjirti.

Cafe_Noir  esmu šķīrusies, bet diemžēl ne juridiski. savu māju pazaudēt tikai tāpēc, lai būtu "papīri tīri" negrasos. un par to precējies/nedzīvojam kopā - katrs gadījums ir individuāls. dažreiz par faktu, ka precējies/nedzīvojam kopā uzzina viņa sieva, ar kuru vēl no rīta kopīgi brokastoja ... tā, ka informācijai ir tikai informācijas cena, bet tā nepasaka par indivīdu pilnīgi neko. vēl vairāk - ja indivīdam jautā privāti, viņš arī uzdrošinās melot, ka pat ausis nekust. vienīgais rādītājs - ja precētais nedzīvotājs kopā ļauj ierasties bieži un bez brīdinājuma savā "teritorijā" - dzīvoklī, mājā, da kaut vasarnīcā. un arī pats tur uzturas pietiekoši bieži, lai varētu kādus nebūt secinājumus izdarīt.
protams, nav izslēgts, ka precētā nedzīvotāja kopā laulātā draudzene ir devusies, piemēram, uz sanatoriju vai Bolīviju pie slimās tantes, bet tas jau tad atkal individuāli skatāms jautājums, un analizējams.

Ananda_A  Nav ļaunuma bez labuma. Tādam vismaz ir sava pajumte un viņš tūlīt un tagad neapdraud brīvo sievieti ar savu spiedošo vajadzību ievākties uz palikšanu...

Labrador  Gunita , viirietis ar statusu preceets + miiljaakaas noraada , ka vinja pieprasiijums tirguu ir augsts. Tas celj viiriesha reitingu. Un tas veel noraada ,ka viirietis labi dejo,un tas , sievieshu skatiijumaa ir viens no galvenajiem kriteerijiem. Laba dejotprasme atsver alkoholismu vairaakaarteejas sodaamiibas,bezdarbnieka statusu , atkariibu no speelju automaatiem.

Gunitaa  "Un tas veel noraada ,ka viirietis labi dejo,un tas , sievieshu skatiijumaa ir viens no galvenajiem kriteerijiem."
labrador, davai pastāsti, kāds pamatojums šitai frāzei -kāds sakars precētajiem nedzīvotajīem kopā ar labu dejotprasmi ??????
"AĻO GARAŽ" ;)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu