Ko var piedāvāt precētie- nedzīvojam kopā, brīvam cilvēkam?

Daudzās anketās ir tieši šāds teksts ar vēlmi veidot itkā stabilas attiecības. Vai tomēr nevajadzētu savest savu juridisko pusi kārtībā, lai varētu sākt veidot stabilas attiecības? Katrs tomēr vēlas stabilitāti attiecībās, bet ar šādiem cilvēkiem tas nav iespējams, jo nekad jau nezini, kad laulātais atgriežas un sāk viņi visu no sākuma savā dzīvē, bet , kas paliek tam cilvēkam, kurš pavadījis šo laiku, kā atkal vientulība un izpostīta dzīve.

Labrador  Sastapataas portaalu pasazhieres taa apgalvo.

Gunitaa  Aha, cik tad Tavā tajā statistiskā ietilpa? 3 vai 4 ?? :DD
Muļķības tikai NEVAJAG RUNĀT -esmu sastapusi tādus precētus "dejotājus" (kaut kādos pasākumos, kur uzlūdz dejot, jo reāli ar tādiem neiepazīstos) un kājas citi tādi precētie ir nomīdījuši kā lāči, tā ka nepastāv nekādas korelācijas starp vīieša statusu un dejotprasmi, -fantazēt vajag mazāk! Un par to "pieprasījumu tirgū" vispār var ierēkt, goda vārds!

sievieteikss  Labradoram vairs nelejiet,citādi cilvēks galīgi aizmurgosies.

Tinte  Kā lasu te daža laba personāža tekstus par dejošanu un Kirkorova dziedāšanu, tā mani nepamet sajūta, ka esmu pēkšņi nokļuvusi laika cilpā, un tā ir aiznesusi gadus 25-30 senā pagātnē.
Pēdējo reizi tāda pagātnes dvesma bija pirms gadiem 5, kad Līgo svinēšanas laikā mūsu kompānijai radās doma apmeklēt tuvāk esošo lauku zaļumballi. :D

Labrador  Sievietes melo vairaak. Un latvietes savaa neaudzinaatiibaa,rupjumaa nereti paarspeej pat krievu baabas.

losamigos  no labaam sievaam viiri prom neiet.tas ka gribas piedziivojumu ..cits staasts.viirieshi nav mulki.ja jau sieviete viena taatad raksturs galiigi slikts.vai prasiibas neadekvaatas.un pasakiet ko fads sieviete var dot viirietim?pilnigi neko..buus jaaremontee vinas maaja vai dziivoklis.jaakaplee mazdaarzinsh.jaaved uz juuru izstaigaaties.alu varees dzert vienu pudeli.sveetkos tikai.utt.vienas probleemas.un paradokss.ja arii nodziivos liidz vecumam kopaa taapat viss tiks sievietes beerniem.taa ir .cik nav gadiijumu ka pensionaares saviem deelinjiem puspensiju atdod? un dziivor vecumdienaas ar taadu sievieti? nu nee.paldies

Edgars37  04:39

..pilnigi piekritu, tape ari "kopejas izlietnes" attiecibas neiesaistos. Vienigais iznemums - kopeji berni, bet ta - satiksanas reizes un katrs sava maja;).

sievieteikss  losamigos un Edgars37-nu ko jums,puiši,lai saka,trāpījās jums abiem sakarīgas sievietes ar māju vai dzīvokli/kā kuram/,bet nepieņēma ne vienu,ne otru,žēl man abus.

Edgars37  15:25

...iet sievietes ipasuma un ieguldit tur savu laiku, energiju utt??? ...zini, es neesu galvu saspiedis;D. Saku, vienigais, kad var dzivot kopa ir gadijums, kad ir kopeji berni - punkts un amen;).

Ananda_A  17:46 Tā runā cilvēks, kas visur un vienmēr ir ņēmējs(alkatīgs parazīts) un nav atklājis, kādu gandarījumu var gūt dodot.
Ja vīrietis nav stiprs un dāsns, viņš šajā dzīvē tā arī nespēj padarīt laimīgu nevienu sievieti un pats tāds ņerga vien ir un beigās tāpat nav laimīgs. Uzskatāms piemērs To*pēdo.

Edgars37  10:48

...Ananda, var sievieti aizvest uz krogu, pasakumu, celojuma, cita izklaide, citadi uzmanibu izradit, par to runa neiet;)...bet, ieguldities vinas ipasuma, atstajot novarta savejo??? Nu neee...kur ta lai viriskis atgriezas, kad attiecibas pajuk;)? Un tak neesi tu tik aprobezota, ka saproti, ka ljubov;D reti ilgst do groba;D...ta ka nedemagoge;D.

Ananda_A  14:17 Pašsaprotami, vispirms pašam jābūt pirmās nepieciešamības lietām. Es ne par to.

Doma bija par to, ja vīrietis attiecībā pret sievieti ir tikai ņēmējs(sekss bez attiecībām), pamazām viņš kļūst kā tukša čaula bez satura, bez mīlestības. Sievietēm tas notiek retāk, jo maz ir tādu, kas piekrīt seksam bez garīgas un emocionālas tuvības. Droši vien ir arī sievietes izmantotājas- manipulatores, sniega karalienes. Šaubos vai tādas ir laimīgas.

Kāpēc vīrieši nodzeras? Patērētaja domāšana viņus pārvērtusi par staigājošiem miroņiem, paši ar sevi vairs netiek galā, paši sev riebjas. Sākums tam ir attieksme pret māti, pret sievieti, pret dvēseli, pret dzīvību vispār.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu